Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pred asi dvema lety jsem zacal poprve uvazovat o tom, ze si poridim cerny hodinky. Tenkrat jsem hodne uvazoval o IWC Top Gun, nicmene jsem o nich nebyl uplne presvedcenej a kdyz jsem si je vzal na ruku, tak bylo rozhodnuto, ze to urcite nebudou ony. Jiskra nepreskocila a jejich velikost je na mou ruku prilis.

Nasledovalo nekolik jinych nakupu, takze jsem vypudil tuto myslenku z hlavy a to az do zacatku minuleho tydne. Vracel jsem se z obeda a sel jsem okolo Omega shopu na Staromaku. Nakouknul jsem do vylohy a BUM! Radeji jsem nesel ani dovnitr, ale stejne jsem je nemohl dostat z hlavy. Ten samy vecer jsem zasednul k internetu a zacal si o nich cist a zjistovat vice informaci. Bylo rozhodnuto - musim je mit! 

O 3 dny pozdeji jsem uz sledoval tracking a aktualizoval stranku v 5 minutovych intervalech. V den, kdy mely dorazit, jsem nechtel jit ani na obed abych nahodou neprosvihl kuryra. Pri kazdym zazvoneni, jsem vybehnul na recepci a koukal se, jestli uz nedorazil. Kdyz jsem se pozdeji odpoledne vracel z kancelare sefa, tak me odchytla recepcni s tim, ze mam balik na stole a me se zrychlil tep. Od te doby jsem spokojenej, jak blecha a ted uz radeji par fotek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

carokrasna zalezitost. skoda jen te velikosti, ktera je cini pro ruce nekterych z nas proste moc velke. btw. ani varianta vintage black neni spatna, velka gratulace.

Odesláno

Parádní Speedmastery ! Podle mě je tahle verze jedna z nejlepsich :)

Více fotek prosím, treba i nějaké luminoidní :) a ať Tě dlouho baví!

Odesláno

Já po špatný zkušenosti Omegovej kluk už nejsem a nebudu, ale tyhle jsou fakt hezký! Tak ať se líběj Tobě a hodně dlouho!!! :-)

Odesláno

Jsou výborný, včetně nádherného průhledu na strojek! (doporučuji vygooglit)

Škoda jen, že nedělají i obdobný model ve 40mm, aby byly nositelné i pro vlastníky menších zápěstí...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...