Přejít na obsah

Co kdybychom zrušili ostatní prodej?

Návštěvník Kamil

Ostatní prodej nehodinkového charakteru  

133 hlasů

1. 1. V inzerátech

• napsat, co vlastně prodávám
    • není potřeba, je mi to jedno
    • zrušit celou sekci

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Ja bejt mod tak uz mas banana protoze by me nebavilo cist tyhle dohady.

Proste jsi porusil pravidlo inzerat byl smazanej a tecka, o co jde? Tak ho vystav znovu a podle pravidel a je to. Vazne si myslim ze kluci maj spoustu jiny zabavy nez to furt kontrolovat, ale kdyz je neco trkne, nebo si toho vsimnou tak to smazou, nic osobniho bych v tom nehledal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Jen doplním, že ten popis by tam měl být, ale nemělo by to být nějak striktní. Bylo by fajn, kdyby člověk už z nadpisu či popisků věděl co kupuje. Ale nijak mi nevadí do vlákna nahlédnout a pak už tam nechodit, pokud mne to neosloví.

Já osobně zdejší prodejní sekci (ostatní prodej-koupě) vnímám také mnohem seriozněji, oproti jiným portálům, tak proč to rušit, že?

Odkaz ke komentáři

Ciryl a ťombet >

Pochopil jsem to dobře, že nechávat jen vaše inzeráty?

Jasně!  :cheers:

Ale teď vážně Kamile. Kvůli pár debilům, nebo hloupějším jedincům, kterým prostě nějaký daný pravidla nikdy nedojdou, protože to prostě nedají mentálně, by bylo škoda se zbavovat možnosti, koupit něco zajímavýho od lidí, kterým díky tomu, že je to na Chronomagu, tak nějak víc věříš. Já už takhle koupil pár věcí a kdybych nekupoval přes Chronomag, nikdy bych třeba neposlal peníze dopředu. Před pár dny jsem takhle koupil Gopro kameru. A jsem spokojenej. Takže bych se přimlouval za to, sekci nechat. A ty, kteří poruší pravidla bez zbytečných debat mazat. A komu to nedojde, tak varovnýho banána.    

Odkaz ke komentáři

Ja bejt mod tak uz mas banana protoze by me nebavilo cist tyhle dohady.

Proste jsi porusil pravidlo inzerat byl smazanej a tecka, o co jde? Tak ho vystav znovu a podle pravidel a je to. Vazne si myslim ze kluci maj spoustu jiny zabavy nez to furt kontrolovat, ale kdyz je neco trkne, nebo si toho vsimnou tak to smazou, nic osobniho bych v tom nehledal.

Ježiši a kdy jsem řekl že je v tom něco osobního? Že mi tu Kamil maže prodeje protože se mu nelíbí můj avatar? :D

Spíš než banán mě štve že tu někdo tvrdí že v tom byla z mojí strany nějaká zlomyslnost vůči ostatním inzerentům...

Odkaz ke komentáři

Pravidla jsou IMHO nastavená rozumně a utahovat šrouby kvůli pár pitomcům co si nevidí do huby je zbytečnost. A jak už tu spousta lidí napsala, mezi "přebytky" se dá u chronomagorů občas narazit i na poklady a ještě příjemně pokecat i s někým "z vyššího levelu". Takže tohle vlákno coby "společenský bonus k hodinkám" určitě není marné.  :smoke:

Jako mnohem větší neomalenost než "nedostatečně výstižné titulky" mi přijdou stále častější inzeráty typu "koupím" v sekci ostatní. :furious:

To už jsou dotyční fakt úplně mimo mísu, že mají potřebu inzerovat svou neschopnost sehnat dětskej bycikl nebo ojetinu na hodinkovým serveru?

Za podobně chorobné výstřiky by měl kromě výmazu IMHO následovat aspoň týdenní banán, aby si dotyčný mohl dát věci v hlavě do pořádku...

PS: Tak koukám že na Chronomagu(!) už se poptává i terárium na krajtu(!!?)

...Začínám pomalu chápat co Kamila k otevření diskuse o existenci "ostatních prodejů" vedlo  -_-

PPS: na žádost McStingera doplněny linky, přeji úspěšný prodej. Akorát nechápu proč by se teraristi měli slejzat ausgerechnet na Chronomagu?

Odkaz ke komentáři

Dost jsem tady už nakoupil zboží hodinkového i jiného. Radši koupím tady než na Bazoši nebo Aukru. No a vždycky to fungovalo dobře. Sice jsem zrovna tady v té sekci  nic neprodal, protože můj inzerát na pronájem malého  bytu (přišel mi jako ideální hračka pro gentlemany) mi tehdy díky zbrusu novým pravidlům někdo furt mazal (pletl si to s načatým pytlem cementu) , ale co už. No, mohl jsem ubytovat chronokolegu  a místo toho holt našla bydlení zdravotní sestřička...Když to podle pravidel tak musí být, tak mě neubylo.

Rozhodně bych sekci rád zachoval, kupuje se mi tu líp než kdybych kšeftoval jinde. A co když budu někdy taky něco smět prodat, to bude teprv žůžo...

Odkaz ke komentáři

A co zavrit a smaznout cely forum? Stejne se to tady zase posledni dobou jen hada.

Voplachnete si pindoury vlaznou vodou a pojdte se zase normalne bavit. Horsi jak zensky todleto.

Ostatni prodej je prima bonus pro nas, logickych argumentu "pro zachovani" je na tech 4 predchozich strankach az, az.

Tak proste napiste, co prodavate a je po ptakach. A trochu benevolence, prosim. VW je snad jasny a pokud ne, slovo Volkswagen ma o par pismenek vic a do nadpisu se jiste vejde...

Odkaz ke komentáři

Nechat.

Ne zcela zřejmé názvy mohou být edukativní.

Poznal jsem díky tomu jak se jmenuje značné množství

pičovinek které naštěstí nepotřebuju.

Přesně tohle tvrdím i o kdysi volném psaní do inzerátů. Zlatý časy- všechno se řešilo otevřeně a co se všechno  člověk naučil a dověděl !! Žádný pomlouvání po straně a zpochybňování v SZ, holt bejvaly tady férový časy. Co naděláš- jsou pryč... zpět k tématu. Myslím že anketa má výsledek docela jasný...

Odkaz ke komentáři

Přesně tohle tvrdím i o kdysi volném psaní do inzerátů. Zlatý časy- všechno se řešilo otevřeně a co se všechno  člověk naučil a dověděl !! Žádný pomlouvání po straně a zpochybňování v SZ, holt bejvaly tady férový časy. Co naděláš- jsou pryč... zpět k tématu. Myslím že anketa má výsledek docela jasný...

Kolovratek...Vsechny problemy nebo pochybnosti se primo a otevrene v inzeratech resi i ted, ze ferovy casy jsou pryc je blabol a nesmysl. 

Za me ostatni prodej ponechat a identifikacni nazvy prodavaneho zbozi nepovazuju za nutme a jejich vynucujici pravidlo povazuju za zbytecne a skodlive. Kontroluje to akorat Kamil, jednou za cas na to vlitne a par inzeratu smaze, ale zdaleka ne vsechny a to je pak zdrojem tech stiznosti a pocitu nespravedlnosti.  

Odkaz ke komentáři

Nechat.

Ne zcela zřejmé názvy mohou být edukativní.

Poznal jsem díky tomu jak se jmenuje značné množství

pičovinek které naštěstí nepotřebuju.

asi tak... a rozšířil jsem si u toho obzory o věcech, o kterých jsem nic nevěděl. Takže za mne nechat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Jako mnohem větší neomalenost než "nedostatečně výstižné titulky" mi přijdou stále častější inzeráty typu "koupím" v sekci ostatní. :furious:

To už jsou dotyční fakt úplně mimo mísu, že mají potřebu inzerovat svou neschopnost sehnat dětskej bycikl nebo ojetinu na hodinkovým serveru?

Za podobně chorobné výstřiky by měl kromě výmazu IMHO následovat aspoň týdenní banán, aby si dotyčný mohl dát věci v hlavě do pořádku...

Ta sekce se jmenuje  Ostatní : prodej, koupě, výměna  

Myslím, že dotyční mimo mísu nejsou, jen chtějí koupit na fóru, kde alespoň někomu důvěřují. A podle mých zkušeností s lidmi z fóra, tak se vždy o věci starali. TAkže asi nejde o neschopnost sehnat, ale spíš dobře koupit.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Co vy na to?

já myslím, že by každej remcající pýčus potažmo bonzák měl dělat za trest dva měsíce moderátora, aby věděl o čem to je. možná by ubylo pýčování, kritiky, nesmyslných názorů a objevila se chvála ..... je to práce zdarma pro blaho vás všech .... tak se trochu zamyslete voslové

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...