Micey Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Ty Fortisky, to je něco krásnýho.. Fantastická práce, klobouček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Jedna z více náročných prací pro mě bylo bullheadí pouzdro, kde jsem měl pocit, jako když lezu po prve na ženskou a ještě k tomu cizí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Ty Fortisky, to je něco krásnýho.. Fantastická práce, klobouček.Díky, vidím, že Fortisky baví nejvíc, tak něco přidám. Jedna fotka je s červeným otazníkem a označenou hranou z konzultace po SZ s Dzošem, u které jsem si nebyl jistý, zda má být hrana leštěná či broušená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Tahle ala RLX DJ prácička byla velice fajnová. Jednalo se pouze o povrchové nedostatky a to takové, že někdo lesklým plochám udělal neodborně mat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Celkem riskantní podnik bylo odstraňování škrábanců přes hranu, která už byla hodně přeleštěná. V podstatě nejchoulostivějíší místo na konkrétních hodinkách, ale povedlo bez ztráty tvaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 (upraveno) Jedna hezká spona z Můnů. Až na pár ťupek nic hlubokého. Jen narovnat brus a bočním hrankám vrátit jejich starý lesk. Upraveno 23. března 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Paráda Jarku,vidět,že Ti to jde.Odrbanou židli také vidím,tady je všechno v pořádku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Super vlákno. Líbí se mi, že jsi nás nechal i lehce nahlédnout pod pokličku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 mazec! super práce!dělej to na kšeft, takhkle z fotek to vypadá bohousky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 No to je teda něco. Úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Radosť pozerať na výsledky. Fortisky sú výborné, takto z fotiek masívnejšie puzdro, moc vydarený model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Už taky sleduju, fakt paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Paráda Jarku,vidět,že Ti to jde.Odrbanou židli také vidím,tady je všechno v pořádku :-) Díky, bez židle bych to nedal. Super vlákno. Líbí se mi, že jsi nás nechal i lehce nahlédnout pod pokličku .Díky. Až bude čas, tak dáme uděláme fotodokumentaci aspoň prvního levelu jen s houbičkou a capecodem, to by mohli teoreticky zvládnout všichni. mazec! super práce!dělej to na kšeft, takhkle z fotek to vypadá bohousky!Díky. Ze začátku se to dalo, ale jak toho začalo přibývat... Pošťák chtěl peníze, hardware taky něco stojí. To by se pořád ještě dalo, ale bohužel největší položkou je můj volný čas, kterého mám tak máálo. Funguje to tak, že se domluvíme na nějaké ceně, ale stejně v polovině případů jdu s cenou dolů, nebo udělám něco grátis, protože s výsledkem někdy nejsem spokojený. No to je teda něco. Úžasný.Díky. Radosť pozerať na výsledky. Fortisky sú výborné, takto z fotiek masívnejšie puzdro, moc vydarený model. Díky. Je to parádní kousek, až v polovině procesu jsem vlastně zjistil co jsou zač a v jakých cenových vodách se tyto kousky pohybují. V tu chvíli jsem z toho zrovna radost neměl. Konečně něco novějšího. Jedná se o dva Seiko tahy na Pogue a asi Calculatory, ke kterým se tady přiznal Vintagelover. Tahy samotné byly tak průměrně dodrb..... za to spony podle mě zažily opravdový diving u korálových útesů. Takže všechno šlo dobře, jen na sponách toho zůstalo víc. Nechtěl jsem oddělat plastický nápis Seiko a za samotným nápisem, kde se spona odepíná je málo místa na rozjezd. Takže opět vyřešeno kompromisně.Jen pro představu, Karel musel čekat měsíc, než jsem mu tahy vrátil. Je na to potřeba klid, nálada a pořádné světlo, připravené a zorganizované pracoviště. Když se vám připlete mikro zrnko brusiva do leštícího hadříku, tak je o legraci postaráno a jede se znovu. Když mám za hodinu pátý telefon z práce a malá mě při tom tahá kalhoty, tak raději házím ručník do ringu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Máš to hezké. Už chybí jen domácí pískovačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Už taky sleduju, fakt paráda!Dík. Máš to hezké. Už chybí jen domácí pískovačka No, no. Nestraš. Ale možná si založím krám s brusivem, protože kam vlezu, tam na mě koukají jak na blázna a nejsou schopni mě uspokojit. Zítra jedu až do Hradišťa k Hardmanovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Tak konečně jsi se Jarku odhodlal dát to vše do jednoho vlákna. A tak je to správně! Musím přiznat, že jsem s Tvojí prací velice spokojen, avšak má to jeden háček. Skoro se bojím ty hodinky nosit, abych je hned někde neštrejchnul. Takže z hospodských otloukánek Fortisů mám teď sváteční hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Jeronimo super práce, kloubouk dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Videl jsem Tvoji praci uz v jinych vlaknech a nestacil jsem se divit. Je to proste nadhera.Ted tady sedim a slintam, takze uz ani nemuzu mluvit.Parada, budu se sem chodit kochat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Jseš šikovnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 klobouk dolu pred tvym dilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se