DavidC3 Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Jen nechápu, jak někdo napíše že tam nějaký hodinář dá rezavější součástky a pak na to dá záruku a řekne si peníze.. Jednou mě taky někdo řekl že ty hodinky sem nečistil a jsou v horším stavu :-D Takže fotím a i posílám někdy foto zákazníkům :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Každá reklama dobra, ....třeba i ta v pekle :-)Tak jest. Jen nechápu, jak někdo napíše že tam nějaký hodinář dá rezavější součástky a pak na to dá záruku a řekne si peníze.. Jednou mě taky někdo řekl že ty hodinky sem nečistil a jsou v horším stavu :-D Takže fotím a i posílám někdy foto zákazníkům :-) Foto zákazníkům je dobrá věc, sice časově opruz, ale dá se tím vyhnout spoustě nedorozumění. Při leštění hodinek je to samozřejmost a nevyhnutelnost. Jsou lidi a lidi. Někteří jsou schopni tě podezřívat z něčeho v době kdy jsi hodinky ještě ani nepřebral do opravy. Není jich moc, ale jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlik Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Tak to mam velkou radost, ze kousek ode me (Kyjov) budes mit uz full time provoz, v unoru se urcite stavim. Na nove www stranky se uz tesim, drzim palce. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Díky, zatím se jedná o takový home office, uvidíme třeba za rok, za dva. Samozřejmě s místními osobky probíhají, jinak to funguje pořád stejně... Pošta, internet.Stránky jsou prakticky v provozu viz. můj podpis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 S držením palců se přidávám, šikovnejch lidí není nikdy dost a v tomhle případě obzvlášť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Díky, bez vás by to nikdy nezačalo. Všem hezké svátky, pevné nervy do Nového roku a hlavně zdravíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 REVENANT Atelier Jeronimo už dávno není jen o leštění, broušení a vexlování Primek Jako fanda starého dobrého Tissotu se mi do rukou občas nějaký kousek dostane. Mám rád zejména modely z řad PRGL516, T12, Navigator a právě jeden takový se mi nedávno do rukou dostal. Bohužel byl v žalostnějším stavu než jsem předpokládal. Věděl jsem, že jsou nefunkční, nemají vteřinovku a jsou trochu vyžilejší. Po rozborce jsem zjistil, že nejde otáčet a sundat lunetu, je ulomený čep centrálního sekundového kola a prasklé natahovací pero. Po tomto šel projekt na týden mezi ostatní zmařené do šuplíku. Naštěstí na mou poptávku CS kola zareagoval místní člen xjr1 a kolo dodal bez nároku na honorář. Touto cestou mu ještě jednou moc, moc děkuji. Lunetka nakonec povolila, nové pero jsem objednal na CousinsUK. a vteřinovku nahradil z jiných swiss hodinek.Pouzdro jsem kromě sklíčka neleštil. Hodinky by ztratily vintage look a s jetou lunetou by to bylo jako pěst na oko. Nějaké foto před: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 (upraveno) A po: Upraveno 27. prosince 2019 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Moc pěkný hodinky. S citem udělaná renovace. Tak to má být :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Krásná práce a hodinky parádní ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Moc pěkná práce! A tož (nejen) do nového roku přeju ostrý zrak, pevné ruce a moře trpělivosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Moc díky Pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Tož, ujde to Jak říká známý : "Hlavně nechválit" .Pak nám zpychne a co potom ? Líbí se, Jarku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 super práca ako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Tohle bych už v životě nedal dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Hm, jsi střelec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlik Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Na tohle se opravdu krasne kouka, zlate ruce Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Držím palce a vše nej do nového hodinkového roku Jeronimoweb máš povedený, o zákazníky nouze nebude ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Díky všem, jsem rád, že jsem trefil i tu vteřinovku. Foto vypůjčeno z Fratellowatches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se