McStinger Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Manželka odišla na týždeň preč, tak mi v byte nezostalo nič pekné. Hovorím si, situácia sa musí zlepšiť. Pozerám na moju Marshallovskú 1965A a rozhodujem sa, že by jej prospelo trochu tuningu. Omlátené rohy, vypadávajúce skrutky na zadnom dekli, miestami poškodená koženka. Síce autentické, ale po niekom inom a ja potrebujem niečo na ozdobu bytu. Tak som ju zobral do parády a po večeroch renovoval. Odstrojiť od všetkého, až na holé drevo. Najhoršia práca bola dostať dolu pôvodné lepidlo. Potom už to celkom išlo. Spevniť rozvŕzganý skelet boxu, nová látka pred repro, nová koženka, nová doska jackov, väčšie a kvalitnejšie madlá, nové rohy. Vlastne zostalo pôvodné iba drevo, repro a štítok. Priebeh prác som nezaznamenával, ale výsledok aspoň z mobilu je tu. Mobil mi ťahá do azúrovej, farba je autetická najviac na prvej a poslednej fotke. Kombinácia Marshall Green Levant a Salt & Pepper. Zvuk je teraz samozrejme podstatne lepší
vojt Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Díky McStingere Jo, některý basy a kytary by se měly vyrábět až do skonání světa.Toho Marshalla jsi teda zrenovoval krásně!
bohus76 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Dobrá práce,škoda,že jsi neudělal foto před a v průběhu práce.
McStinger Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Dík chlapci. Mám z neho fakt radosť. Fotky mrzia aj mňa, ale ani mi to nejak neprišlo na rozum. Dobehol som vždy z práce v snahe chytiť posledné svetlo na frézovanie a iné hrubé a špinavé práce a potom už za svitu mesiaca a svetla cez kuchynské okno som sa babral s detailami. Najhoršie sa robili veci, ktoré na prvý pohľad vyzerali byť jednoduché. Teda všetko . Prekvapený som bol nedôslednosťou výroby. Deatily ako krivé rezy, trčiace triesky po reze cirkulárkou bez zrazenia hrany, predná doska chytená pár nekvalitnými skrutkami, zrejme zatlčenými kladivom apod. Pungent Stench má skladbu Shrunken and Mummified Bitch, z nejakého dlvodu vždy keď som pozrel na drevo tak som si stolára z Bletchley predstavil ako Drunken and Mummified Ritch. Ale aspoň bolo vidieť, že to robil človek Pôvodná farba bola čierna s čiernou, jedno foto je o stranu vpredu. Vyzeralo to veľmi podobne tomuto:
Americkej Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Moc pěkná práce, ale teď bys měl stejným způsobem vytunit i hlavu, ať to k sobě pasuje.
McStinger Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Veď áno, už mi taká myšlienka leží v hlave a nedá pokoj. Problém je, že to je malý box a hlavy sa ku nemu robili 3203 Artist a Mosfet 100. Tak keď na nejakú za dobrý peniaz natrafím, tak sa do toho pustím. Alebo si budem musieť vyrobiť príslušnú hlavu z komba. JCM900 apod. Uvidím, neponáhľa to.
Seamaster Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Zastesklo se mi pred casem po davnych dobach a nadelil jsem si zvuk mladi. MIM Fender Jaguar 1965, Cobain mod. Klofna ma koule a zvuk co potrebuju abych zalepil krizi stredniho veku
McStinger Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) Nejak to tu zapadlo. Ja som spáchal svätokrádež, predal jedny hodinky a za tržbu kúpil dve hlavy a bedničku . Cez víkend u kamoša porovnávame, kto má väčší . Laboga osadená V30 a Bugera klame telom, osadená G12T-75. Suseda sa vyjadrila, že v jednu chvíľu nepočula vlastné rádio. Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem McStinger
šíma Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2016 Zrovna jsem toto vlákno chtěl také oživit a vidím že pan Pigáro byl rychlejší...Pozítří to bude 10 let od mojí registrace tady na fóru, ale ač je to divné, hodinky mě poslední dobou už moc nebaví. Začal jsem trochu podnikat v dovozu akustických kytar z Číny (www.schinkmann-shop.cz) a co se týká hodinek, postupně se vracím zase na začátek, tedy ke quartzu. Ne že bych byl úplně vyléčený, cca před dvěma měsíci jsem požádal kamaráda žijícího v USA aby mě koupil Glycine Airman World Traveler (samozřejmě quartz a cena byla neodolatelná), bo mám už tři roky (a to je další známka, že Chronobundus je silně na ústupu) Airman Base 22 a tenhle styl se mi líbí a vůbec mi nevadí, že mi je přiveze až v dubnu 2017 (pak se pochlubím), bo stejně nejvíc nosím Bondovky SMP (samozřejmě quartz). V červnu jsem byl v NYC a sehnal jsem si tip na důstojný obchod s hudebními nástroji, který jsem nelenil vyhledat a navštívit. Je to Rudy´s Music shop v Soho a tu půlhodinu uvnitř včetně příjemného rozhovoru s prodavačem jsem si opravdu užil. Je to prodejna a zároveň bazar luxusních nástrojů (takový trochu můj podnikatelský sen) v historickém interiéru "litinové čtvrti" Soho na dolním Manhattanu. Kromě několika Martinů a Taylorů jsem měl v ruce i vintage Gibsona z 60. let (na první fotce v horní řadě druhá kytara zprava) a ta mě dostala úplně do kolen, nikdy jsem neslyšel takhle "na sucho" hrát arch top kytaru. Cena byla asi odpovídající, a to 9 000 USD. Posílám fotky a doufám že se to tady trochu rozjede.
panedge Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 (upraveno) V 9. 10. 2016 v 9:18, Seamaster napsal: Zastesklo se mi pred casem po davnych dobach a nadelil jsem si zvuk mladi. MIM Fender Jaguar 1965, Cobain mod. Klofna ma koule a zvuk co potrebuju abych zalepil krizi stredniho vekuPred par lety jsem mel jazzmastera,zvuk nebyl ideal pro me,ale ten design,boze,to je luxus.A Jaguar jakbysmet,gratuluju. šíma-tak takovejhle obchod bych rad taky nekdy navstivil a presne vim,co bych hledal.Gibson Explorer 76 Upraveno 23. listopadu 2016 uživatelem panedge
African Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 (upraveno) Včera jsem dával jednu kytaru pro tebe panedge do vlákna co mě potěšilo, asi jsi to přehlédnul :-) Visela v jedné krásné Irské hospodě... Upraveno 23. listopadu 2016 uživatelem African
panedge Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 V 23. 11. 2016 v 22:16, African napsal: Včera jsem dával jednu kytaru pro tebe panedge do vlákna co mě potěšilo, asi jsi to přehlédnul :-) Visela v jedné krásné Irské hospodě...To jsem prehlednul,kytara lunt,ale podepsana a to se pocita:)Diky za foto!
panedge Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Jeste musim napsat,ze me moc potesilo,ze v Hradci,v nove otevrenym Auparku je Muziker.A maj tam toho dost,docela jsem cumel.
šíma Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Já jsem spíš přes akustiky a před několika dny jsem pro kamaráda kupoval nádherný nástroj, 8 let starou Larrivee LV-10 Koa. Stála ho sice 65 000 Kč, ale byl to jeden z nejlepších nástrojů co jsem měl kdy v ruce.
Hasňa Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Na temer stejnou hraje Jarek Nohavica. Koupil ji nekde na Manhattanu. Ale ma myslim ne koa, ale palisandr.
decebal Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Jojo, dva kamarádi ji taky mají, jeden podobnou té na obrázku, taky cutaway a druhý malou parlorku. Ty kytary mají takovou zvláštní vlastnost, že když ji člověk vezme do ruky, má dojem, že ji dělali na míru pro něj. Maj to zmáknutý, kluci kanadský.
šíma Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Třeba ji koupil u Rudyho na Broome street, ten má tyhle dražší a drahé nástroje. Byly doby, kdy si Nohavica kytary půjčoval a hrál na každé pádlo, je dobře že jsou tyhle možnosti. Měl jsem nedávno v ruce Gibsona J-200 Franty Nedvěda. To je taky paní kytara...
šíma Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Dvoustovky se dost fejkují, je to jak s hodinkami. Čínská kopie stojí 300 USD free shipping a originál od 3 500 USD. Mě by stačil Songwriter...
šíma Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Ale máme tu i jiné kousky, tenhle skoro za 1 350 000 Kč...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se