Přejít na obsah

Pravej Prim vs. levej Prim

Doporučené příspěvky

Poznej svoje originál primky. http://chronomaddox.com/seamaster_3oo_a_history.html

Zoufalci vyrobili hodinky o 60let později s horšími parametry i designem, než byl originál.

11ti letá holka z Čajny vám vyrobí o noční směně lepší hodinky za teplou nudlovou polévku.

Mám Omegy, které může hrdě nosit i můj půlroční syn, až jednou zaklepu papučema a směju se této debatě. Ale pokračujte, vyhazujte peníze a hádejte se kolem těchto smutných šmuků. Alespoň je legrace, když už počasí stojí za prd. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

voe, na dědění jsou páteky, né nějaký obouchaný PO  :P

To byl příklad. Nepsal jsem, že si Omegama pomůže, ale rozhodně mu je první vomastek nepozvrací informací, že jsou s ukradeným logem nebo bez něj a kdo komu, kdy a víc ukradl design.

Jinak na dědění nejsou hodinky, ale nemovitosti, zlatý cihly atd...

Hodinky jsou pro radost a z novodobé produkce Primu radost mít snad ani nejde. Ale každý to má jinak.... ;-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Nedelejte z toho zase takove tema, jsou to jen hodinky. Nastesti mam jine veci a spise nehmotne na ktere muzu byt hrdy nez hodinky omega a uz rozhodne nepremyslim ze je budou dedit me deti. Takovou vahu jsem daval vecem spise zamlada. A jinak pocasi je fajn. A smich je zdravy.

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...