Návštěvník km.kmk Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Mam MPM a je mi to jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 To jseš fakt frajer. Nosit na ruce kopírku. Originál: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 (upraveno) Kopirek je tady mrak, steinhart a spousta jinych,jsou tech diskusi plna vlakna. Vubec to neresim. Upraveno 5. prosince 2018 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Vždyť to říkám: jseš frajer .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 I ty MPM "orlik" vypadají obstojně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 No tvl, km.kmk se dobrovolne priznal k vlastnictvi techto krasek! Tleskam za odvahu! :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Kopirek je tady mrak, steinhart a spousta jinych,jsou tech diskusi plna vlakna. Vubec to neresim.Jak dlouho je máš? Co přesnost? Jak se nosí na ruce? Napíšu SZ, abych tu neprovokoval, můžu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Nemám MPM a jsem za to rád... Jak dlouho je máš? Co přesnost? Jak se nosí na ruce? Napíšu SZ, abych tu neprovokoval, můžu? Neblbni, počkej si na origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Origo je tak leda Omega SEAMASTER 300 z roku 57 a ne upocenej Elton: https://www.omegawatches.com/en-us/watches/seamaster/seamaster-300/the-collection/product Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrabe_X Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Poznej svoje originál primky. http://chronomaddox.com/seamaster_3oo_a_history.html Zoufalci vyrobili hodinky o 60let později s horšími parametry i designem, než byl originál. 11ti letá holka z Čajny vám vyrobí o noční směně lepší hodinky za teplou nudlovou polévku. Mám Omegy, které může hrdě nosit i můj půlroční syn, až jednou zaklepu papučema a směju se této debatě. Ale pokračujte, vyhazujte peníze a hádejte se kolem těchto smutných šmuků. Alespoň je legrace, když už počasí stojí za prd. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 voe, na dědění jsou páteky, né nějaký obouchaný PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 I kdyby ty Prim Orlík nebyly obouchaný, tak na dědění fakt ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Pátekama jsem myslel Patek Philippe, nikoli Primky z páteční produkce to jsme si asi nerozuměli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrabe_X Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 voe, na dědění jsou páteky, né nějaký obouchaný PO To byl příklad. Nepsal jsem, že si Omegama pomůže, ale rozhodně mu je první vomastek nepozvrací informací, že jsou s ukradeným logem nebo bez něj a kdo komu, kdy a víc ukradl design. Jinak na dědění nejsou hodinky, ale nemovitosti, zlatý cihly atd... Hodinky jsou pro radost a z novodobé produkce Primu radost mít snad ani nejde. Ale každý to má jinak.... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 (upraveno) Nedelejte z toho zase takove tema, jsou to jen hodinky. Nastesti mam jine veci a spise nehmotne na ktere muzu byt hrdy nez hodinky omega a uz rozhodne nepremyslim ze je budou dedit me deti. Takovou vahu jsem daval vecem spise zamlada. A jinak pocasi je fajn. A smich je zdravy. Upraveno 5. prosince 2018 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Dvě firmy přešly ze souboje právníků, který stál prachy a nikam nevedl, na další level - naschvály a podpásovky. A vy si to berete osobně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Mě to docela baví. Směřuje to k fúzi... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Dnes to na mě vykouklo na Seznamu, třeba to někoho bude zajímat. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/stare-primky-dnes-maji-cenu-i-stovky-tisic-korun-62384?seq-no=1&dop-ab-variant=&source=clanky-home Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 https://www.youtube.com/watch?v=oMrq3vCimyU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Prodam Diplomaty za 100 litru! :-) Dnes to na mě vykouklo na Seznamu, třeba to někoho bude zajímat. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/stare-primky-dnes-maji-cenu-i-stovky-tisic-korun-62384?seq-no=1&dop-ab-variant=&source=clanky-home Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se