Bushman Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Pánové, jak se nosí ta guma? Chci je koupit, ale nemám šanci si je vyzkoušet na ruce...
marosh Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 (upraveno) Ta guma je úplně na hovno. Tvrdá, jak cyp.Hledám nějakou rozumnou alternativu, ale zatím jsem na nic nenarazil. Upraveno 7. července 2019 uživatelem marosh
McStinger Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Ja zas naopak, som s ňou spokojný. Je tvrdá, mne už chytila tvar ruky a vyhovuje mi to tak.
Bushman Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Právě že už jsem Citizen na gumě měl a stála za hovno. A dost se podobala téhle. Asi nakonec kvůli tomu vezmu jiný model, který se prodává na tahu.
Venceremos1 Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2019 Ahojte, dnes mi prišli CITIZEN Automatic NH8383-17EE. Sú parádne. Jediné čo ma zarazilo, že nemajú šróbovaciu korunku. Máte s tým skúsenosť? Napriek tomu tam tých 10ATM bude?
Daemonultimate Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2019 100m se casto dělá bez šroubovací korunky, takže šnorchluj bez obav
Venceremos1 Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2019 V 16. 12. 2019 v 18:25, Daemonultimate napsal: 100m se casto dělá bez šroubovací korunky, takže šnorchluj bez obav A sauna myslíš bude tiež v pohodke?
Daemonultimate Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2019 Ne, extrémní výkyvy teplot škodí všem hodinkám. Ale jsou tací, kteří tam hodinky nosí a bez problémů. Ale říká se dočkej času jako husa klasu...
peter_s Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2020 V 15. 1. 2018 v 13:33, code2 napsal: Tak jsem je také nakonec pořídil plus barevně parádní ladící Hirsch Robby Orange . Za sebe mohu říci že se nosí naprosto parádně jako daleko menší hodinky, asi kvůli malému rozměru "lug to lug", dokonce jsem v nich usnul a nevadili mně na ruce, což mně u potápek překvapilo. Luminiscene je asi nejlepší, co jsem měl doteď na ruce. Rozšířit Krasna kombinacia!!
chief Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Odesláno 1. února 2021 V 23. 8. 2017 v 3:41, kempo007 napsal: Ty fake Tissoty na Timestore taky prodali jako originál,že? Sicher ist sicher jak říkával Herr Mannlicher, autorizák je sázka na jistotu, jen jednou jsem nakoupil na ihodinarstvi a to me presvědčilo, že příště raději ne. Rozšířit Uz jsem kupoval z ihodinarstvi i timestore, a bezproblemu. Asi stesti
E36 Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Odesláno 23. května 2022 Tak jsem si chtěl pořídit na léto nějaké bezúdržbové tooly, bohužel zdá se i Citizen se přidal k šetření na těchto už relativně kultovních Eco-Drive potápkách. Že je ustřelený armovák na šesté a deváté hodině, mírně i na dvanácté, s tím jsem tak nějak počítal, protože je to docela častá nemoc tohohle modelu, jak se dá dočíst i na WUS. Co ale nezkousnu je nové podání lumibodu, kdy už není klasicky zapuštěný pod povrch lunety a chráněný, ale prostě jen kapka lumibarvy a nazdar. Zvlášť na ISO potápkách mi to přijde těžce mimo, už jsem jednou potápky s takhle nekrytým lumibodem měl a kousek odletěl po prvním chycení o dveře. Natož někde potápění mezi útesama, na což jsou dělaný. Napadlo mě, jestli to není jen zmetek, ale dle produktových foto nějakých novějších modelů je to evidentně záměr... Škoda, chod lunety, lumi a celkové zpracování jinak za ty peníze hodně solidní. Měl jsem na cestě i NY0085, kde je taky ustřelený armovák a lumibod sice krytý, ale v krycím laku nějaké praskliny/nečistoty, takže ve tmě to svítilo jak přes nějakou mříž. Buď extrémní smůla na kusy, nebo trend dnešní doby pokračuje už všude.
Pepino777 Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Odesláno 23. května 2022 Tak jestli tenhle neduh začne prosakovat i do vyšších modelů, máme se na co těšit. Citizen jsem měl vždycky rád hlavně kvůli pěknému zpracování za super prachy.
lub Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Odesláno 24. května 2022 hm, ten lumibod je divnej.. já je kupoval letos v únoru a je ok. jinak tedy tyhle hodinky považuju za absolutní pecku v rámci kategorie/peněz.
E36 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Odesláno 25. května 2022 (upraveno) @lubbohužel jsem si nevyfotil sériový číslo, ale každopádně už přišly na novým řemenu bez N.D. limits a signované spony. Je to škoda, celkem mě mrzelo, že jsem je musel vracet, souhlasím s tím, že za ty prachy je to snad top, co jsem měl v ruce, chod lunety, její lícování s pouzdrem, celkový opracování atd. by mohly závidět i leckterý vychvalovaný microbrandy za násobky ceny.. Lumi taky parádní. Ale evidentně jsem spadl do nějakýho nákupního prokletí, do třetice všeho dobrýho jsem si na spravení chuti objednal další géčka, kde jsem byl přesvědčen, že není co posrat, a přišly s vadou potisku krycího skla displeje holt už ani nejsou made in thailand ale made in china, tak co čekat.. Upraveno 25. května 2022 uživatelem E36
geometr Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Odesláno 25. května 2022 (upraveno) Kdes ty Citizeny kupoval? Upraveno 25. května 2022 uživatelem geometr
E36 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Odesláno 25. května 2022 Timestore, takže šedivka, ale kupoval jsem tam už x hodinek a nikdy jsem neměl problém. Nebýt toho, že jsem našel fotky nových modelů s podobnou prasárnou, myslel bych, že to je zmetek nebo fake
Pepino777 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Odesláno 25. května 2022 Tak já mam na svých lumibod ještě krytý, N.D. limits na řemenu mám, ale spona signovaná není. Asi nějaké přechodné období
E36 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Odesláno 25. května 2022 nejspíš ten řemen bez signované spony a N.D. limits už dávají i k řadě NY00XX, viz WUS, dle všeho je to i trochu jiná guma
Pepino777 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Odesláno 25. května 2022 Jiná ve smyslu jiná lepší, nebo jiná horší ještě tvrdší?
E36 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Odesláno 25. května 2022 prý trochu poddajnější, ale žádnej zázrak za mě škoda toho, že odstranili prvky právě typický pro citizen, takhle je to jen další generická guma ala aliexpress
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se