partykiller Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Také používám dva trezory od Justry Z-10. Naprostá spokojenost. Navíc mají výrobu v Děčíně kousek ode mě, takže pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 2 hours ago, zerrou said: ...Colt dostal zákazku vyrobiť zbraň,ktorá zastaví koňa v trysku. Rok 1885 cal.45 1gen....keby vedel rozprávať. Nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Taky to zrovna řeším. Ale nechci jen skříň, chci minimálně trezor s bt1 . A tady už Justra pokulhává. Nakonec s nějakým kompromisem se blížím k tomuhle: https://www.trezor.shop/trezor-na-20-zbrani-waffen-max-splnuje-podminky-pro-ulozeni-do-20ks-zbrani-p4412-4138 Hloupý je, že že se chci trefit s rozměry do výklenku plus dovnitř bych rád dal sloupec ammo boxů M2A1. Výroba jednoho kusu na zakázku letí do nesmyslu, tou cestou se nevydám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Za me doporucuju koupit rozhodne s elektronickym zamkem, proti klici je to 100 a 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Děkuji za rady a názory. Projdu to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 V 25. 11. 2023 v 12:05, midloch napsal: Za me doporucuju koupit rozhodne s elektronickym zamkem, proti klici je to 100 a 1. A je tam jako zaloha klic? Kdyz dojde baterka nebo clovek zapomene PIN? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 (upraveno) No kdyz zapomenes pin je to jako kdyz ztratis klice, no jeste horsi protoze cislicove zamky jsou od kategorie B na klic od A. Napajeni je zvenku nebo jsou zvenku kontakty na nouzove otevreni. No asi za mne nejlepe mechanicky, ted jsem zkousel a otevru jej pod 10s, kdyz se nekolikrat spletu tak se nezablokuje na dlouhou dobu, da se i v B, a nepotrebuje zadne napajeni nikdy! Nekolikrat do tydne chodim do trezoru z ruznych dyvodu a pouzivm jej jiz vice jak 25 let a porad funguje naprosto perfekne. Nejpohodlneji se ovsem otevira zamek na otisk -> drahej a ne kazdy ma krasne otisky pro zamky, jako druhe je na kod. No a klic povazuji za nejhorsi, kam ho dat? Upraveno 26. listopadu 2023 uživatelem tyfo chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Přidávám se k výše uvedené chvále na Justru. Od zadání do výroby za týden doma. Nechali si zaplatit jen dovoz, do 3.p bez výtahu mi to pomohli vynést bez keců (nebylo v objednávce, ale když jsem je o to poprosil, nic za to nechtěli) a už je to můj druhý trezor od nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lafr Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Taky mám Justru a to konkrétně Z7-V ekonom myslím. Když člověk vybírá, tak je dobré se taky podívat na hloubko daného modelu a výšku. Kolikrát je rozdíl v ceně hodně malý a třeba větší hloubka mi přijde hodně fajn záležitost. A souhlasím, že jejich přístup byl hodně fajn, dovezli mi to až na místo přímo do konkrétního pokoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Bez videonávodu bych to Lego nesložil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
partykiller Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 54 minutami, Duke650 napsal: Bez videonávodu bych to Lego nesložil Pekne. Není teď málo místa v luciku na rukavici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Nevím, rukavice jsem nezkoušel Zítra se vrhnu na toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 (upraveno) V 26. 11. 2023 v 16:01, odjinud napsal: A je tam jako zaloha klic? Kdyz dojde baterka nebo clovek zapomene PIN? Mam to vsecko od Justry, baterky vydrzi roky a to do toho lezu kazdej den i nekolikrat. Podle navodu to na slabou baterku upozorni vcas. Pokud zapomenes pin tak ti na zaklade dokladu o koupi Justra pomuze. Kvuli deckam bych osobne klic nikdy nechtel, tohle je mnohem jednodussi a vsichni kamosi kolem me to mame stejne a v poho. Upraveno 30. listopadu 2023 uživatelem midloch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Instalace titanového úderníku byla snadná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 17 minutes ago, Duke650 said: Instalace titanového úderníku byla snadná Moc hezky. Rád bych se Tě zeptal proč to měníš? A odkud ty tuning díly máš? Bronwells? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 (upraveno) Jednou večer jsem se nudil a na webu výrobce do košíku naklikal sadu pružin pro CZ Scorpion, k tomu plochou spoušť, silnější vratnou pružinu a sestavu titanového úderníku pro Sig. U Scorpiona je efekt skutečně výrazný, z tovární tvrdé spouště je citelně příjemnější záležitost. U Siga má ta vratná pružina redukovat zpětný ráz, zatím nevyzkoušeno. Plochá spoušť se mi lépe mačká, je tam i malinký červík pro jemné doladění. Titanový úderník má eliminovat "striker drag" (když tovární úderník nechává na zápalce žlábek místo ďolíčku). Přibalená destička (back plate) je v závěru lépe jištěná než tovární. Plastová objímka z fabriky se kvůli čištění "vymačkává" a po čase je na vyhození - nový díl má ocelovou objímku. Všechno mají velmi srozumitelně vysvětleno ve videu. Bohužel neposílají do Evropy, musel jsem přes www.usa-balik.cz a pak zaplatit DHL celní zastoupeni + clo + DPH Upraveno 2. prosince 2023 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 ok, dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 Pokud by někoho zajímala Dynamická Přesná Střelba typu IPRF / PRS, pak v neděli 10.12. v Praze mám celodenní přednášku / předváděčku. Sice bez střílení, ale zato v teple a s hromadou vybavení... Bližší info zde - Přednáška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 ZP by tedy byl. Vybírám tedy první zbraň (malorážku) pro zábavu. Zaujala mě Beretta M71. Je to prý bezproblémová zbraň. Líbí se mi i ten příběh i ta cena. ALE V inzerátech jsem jsem narazil i na ČZ85 (jejíž spolehlivost jako model CZ75 je prý legendární) společně s konverzí Kadet 2 za velmi zajímavé peníze. Tedy 9mm+ 22LR. Tam by bylo výhodou i to, že ta zbraň je ambidexterní a já se ještě nerozhodl kterou ruku budu používat. Jsem levák, ale zkoušky jsem dělal na pravou. (Něco zkrátka dělám levou, něco pravou) Z obou zbraní jsme střílel (ČZ tedy ve verzi 9mm). Co byste volili vy? Podotýkám, zbraň chci mít jen na rekreační střílení, nízké náklady mě velmi zajímají a o nošení zbraně neuvažuji. Těch 9mm u té 85 mě v tuto chvíli není sice důležité, ale je to zkrátka možnost do budoucna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Tak za mne je kadet dobra volba, na rekreacni strileni na terc asi i lepsi nez M71, z te jsem strilel a bylo to dobry, je to ale mala pistolka a na 25M to jde ale nebavi te to. S kadetem jsem strilel (teda kadet na shadowa) a je to fakt jiny, prirovnal by jsem to spise k plnohodnotne strelbe z Rugera Mark III ktery mam ted, je to zkratka jiny malicka zbran vs velka urcena na presnou strelbu. Ja by jsem tedy volil to co mam, tedy jedna plnohodnotna a druha take, ale z tvych moznosti 85 + kadet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se