JMB Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 JMB: Předpažbí pasovalo blbě, ale pistolová rukojeť včetně šroubu pasovala fajn.
Honza.manta Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 No tak určitě, čím těžší zbraň, tak při stejné ráži méně kope. Má na to vliv i design, ale pokud je Kevin o 70% (nebo kolik) těžší, musí to být znát. Toho jsem si byl před koupí vědom a schválně zkouknul pár videí, kde se srovnávají podobné zbraně i při střelbě a pokud mohu odhadnout, LCP je "fotbalový" průměr. Kevin v těch testech nebyl. Já Kevina mám již od začátku, co ho vyrobili a musím říct, že se s ním střílí pohodlně a je i dost přesný. Jediné mínus vidím v skrytém úderníku a tím pádem nutnosti promačkávat spoušť. Ale dá se na to zvyknout.
Fester Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Tak jsem dneska koukal na velikost LC9 a potvrdil jsem si to, co jsem tu už napsal. Na denní nošení S9 a na ultra skryté PePKa.
Ivan Lelák Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 LC9 je větší než LCP... LCP nemá na skyté nošení chybu.Honza.manta - skrytý úderník? Nemyslíš skrytý kohout? To má LCP i dost dalších taky a koneckonců, řada revolverů Bodyguard od S&W má skrytý kohout a jinak než promačkáváním se střílet nedá. A to taháš spouští kohout po celé jeho dráze, LCP ho má aspon přednatažený. Na tohle by byl ideální např. ten Sig Sauer P238. Velký jako LCP, typický SA, venkovní kohout a páčka pojistky. Natáhneš, zajistíš, po vytažení jen odjistíš a střílíš bez tahání za spoušt, max. natáhneš před prvním výstřelem kohout... Ale u malé obranné nebo záložní zbraně se DAO toleruje, nechodí se s tím střílet na 25 metrů do terče.
Tomas_2002 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Tak to abych se těm dvěma policistům omluvil. http://www.novinky.cz/krimi/365728-masakr-v-brode-chyboval-operacni-dustojnik.html Nakonec to byla chyba toho dementa, co je tam nepustil....
jungle Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 To tam meli vlitnout, kdyz magor rikal, ze ma 5 rukojmich?
Tomas_2002 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 (upraveno) jo informaci, že má pět rukojmích dostali policisté až poté, co byl odvolán jejich zásah. Upraveno 31. března 2015 uživatelem Tomas_2002
Tomas_2002 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Chtěl jsem se zeptat - byli jste už někdo na nějakém střeleckém kurzu ? Jako akademie Aegis a tak ? Zkušenosti, doporučení ? :-)
Wanderer Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Svého času jsem absolvoval poměrně dost kurzů v dnešním triggerservice. Dodnes to považuju za dobře investované peníze. Vzpomínám si na sedřené články levé ruky od neustálého drilování tasení a natahování. Uvažuju, že bych si dneska něco zopakoval, těch firem co to nabízí je dnes víc.
Tomas_2002 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 No právě ... a jak zjistit, kdo z nich je dobrej a kdo ne ? :-) Já slyšel akorát o Aegisu a tady o tom: http://www.obranna-strelba.cz/kurzy/
KFL Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Mr. Libovický je prý skvělej. Kolega (dlouholetej střelec a závodník) o něm pěje dodnes ódy.
Ace Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Dělal jsem v Aegisu 3 kurzy a všechny byly super, takže doporučuju. Ostatní neznám...
carpaccio Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) Libovického s klidným srdcem doporučím. Pokud to člověk nebere jako dogma, ale jako inspiraci a především příležitost si vyzkoušet věci, které se jinak trénují blbě, je to určitě správná volba. Zda existují na českém trhu i lepší, neumím posoudit.Podle mého je pro začátečníka (tedy každého, kdo se obranné střelbě aktivně nevěnuje déle než rok pravidelných drillů) nejvhodnější začít základním kurzem u Libovického, potom strávit stovky hodin sušením, pak si koupit instruktážní DVDčka od Magpulu nebo od Travise Haleyho, další sušení, a pak navazující kurzy kdekoliv.Pár střelců jsem tak už "vychoval" - a když by asi z IPSC, stejně jako já, neodešli s medailemi, na reálné obranné situace jsou připraveni lépe než 99 % lidí, které na střelnicích potkávám. Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem carpaccio
cema Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 R. Libovického můžu za sebe doporučit, byl jsem na KOS I., a mám v plánu i KOS II.
Heky Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Můžete mi prosím doporučit nějakou střelnici v okolí Litomyšle? Rád bych o víkendu (ideálně v sobotu) zkusil nový G19, ale nevím kde to bude nejlepší. V podstatě jsem ochotný zajet kamkoliv v okruhu cca 50 km. Díky moc za radu.
Tomas_2002 Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Jedu v sobotu odpoledne do Moravské Třebové z Litomyšle, tak můžeš jet se mnou. Je to asi nejlepší střelnice v okrese...
Tomas_2002 Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Jinak pak je ještě neveřejná v Chocni, neveřejná ve Svitavách a veřejná v Lukové u Lanškrouna. Ale ta Třebová je jednoznačně TOP.
Heky Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Dík. Jedná se o tuhle? http://www.streleckyservismp.cz/?p=kontakt Pojedu tam ještě s jedním známým a ještě nevím čas, takže spíš pojedeme zvlášť. Ale můžeme se tam případně potkat. Je potřeba nějaká rezervace?
Tomas_2002 Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Jojo, to je ona. Rezervace není třeba, ale když je hezky tak je tam dost narváno, takže je nejlepší přijet zrovna ve 13 hod. Okolo 15 hod je tam už dost lidí. Uvidíme se tedy tam :-)
Kazaam Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Tak jsem měl dneska konečně termín na zkoušky a úspěšně složeno Teď už jen dle možností zajít k doktorovi a hodit to všechno do pece ... Potom jsem domluven s otcem na odkupu jeho Rugeru P89, ale stejně mám jasno, že chci na nošení pořídit Glock 26
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se