Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ace. S klipem určitě nenadrcnuto. Já nosím vnitřní pouzdro od Dasty s nábojem v komoře a teď jsem koupil vnitřní pouzdro od Falca, typ z hlavy nevím, ale dá se přes to zakasat košile, takže super. A taky nadrcnuto.

Odesláno

Hezkej nápad, jen to musí tak blbě tlačit do panděra a cestovat (i když třeba jen o pár čísel), že to podle mě vydrží každej nosit tak dva dny.

Ale je to hezký a určitš to koupí spousta lidí.

Já nosím tohle - NIKDE to netlačí, pistole sedí furt na stejným místě, nejde do ní pot.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jeremy - to vypadá zajímavě. Ta oka po stranách jsou na opasek. Opasek jde zvenku přes plastovou část pouzdra? 

Odesláno

Už před lety, za dob Kevina, jsem si zvykl na nošení zbraně v kapse. Kvůli váze jsem přesedlal na Ruger LCP, ale zvyky zůstaly. Mám na LCP hozený i klip na opasek (kupoval jsem ho i s tím plastovým chráničem lučíku, ať neměním zažité věci a můžu mít náboj v komoře), ale popravdě, za dva roky bych spočítal na prstech jedné ruky, kolikrát jsem ho měl na opasku... Výhodou kapesního pouzdra je, že to vypadá jak peněženka. Můžete mít vraženou košili do kalohot a "šrajtofli" v kapse, nikdo nic nepozná. Do chladného počasí úplně ideál, bunda zapnutá, pohodlíčko, teplíčko, ruce v kapsách. A v případě potřeby je najednou jedna ruka dlouhá :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak Glock 43 už je doma :-) O víkendu jsem ho provětral na střelnici a jsem spokojenej. Přesnost dobrá, ovladatelnost fajn. Pro lepší úchop bych uvítal o pár mm delší zásobník s +1 nábojem :-) Oproti gravírovanému PPK s ořechovými střenkami je to teda děsnej šereda, ale působí opravdu velice spolehlivým a solidním dojmem.

Ještě jsem objednal to IWB hybridní pouzdro co tu doporučoval Jeremy. Zatím to nosím ve vnitřním pouzdru od Dasty. 

Jediný, na co jsem si zatím nezvykl je absence vnější pojistky. Mám takový nějaký blok nosit to nabitý s nábojem v komoře když to nemá žádnou pojistku. 

Odesláno

Z toho článku vyšly najlíp G43, SW Shield a Walther PPS. SW i Walthera jsem v ruce měl a moc mě nenadchly. G43 v tom testu navíc všechny ostatní válcoval v přesnosti.

Dal jsem si tedy k dobru Glocku ještě jajich pověstnou spolehlivost, dobré zpracování, dostupnost náhradních dílů a příslušenství a bylo rozhodnuto. Jediné co mě ještě zaujalo je Springfield XDS, ale ty jsou u nás na příděl a k nějaké se dostat je malý zázrak :-)

Takže zatím zůstanu u toho Glocku. S tím zásobníkem bez botky o něm člověk ani neví. Na 15 metrů proti mezinár. pistolovému terči nevylezu z černého, takže se mi s tím střílí docela dobře. Až se přenesu přes ten design a absenci pojistky, tak to bude ještě lepší :-)

Odesláno

G43 taky doma, pokud máte někdo v ruce nějaká pouzdra a osobní zkušenost s nimi, tak je uvítám... Jinak si něco objednám z eBaye a uvidí se. Z krabice je ve srovnání s ostatníma G spoušť trochu hrubá, uvidíme jak se spraví časem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...