jebiga Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 pánové,dnes mi volala paní ze jsem měl objednanou SS 320P a ja uz jednu mam tak aspoň dnes cca v 16h byla volna v Liberci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Tak mám v šupleti od února jedno plonkový nákupko a v létě bych ho rád upotřebyl... Ale zatím nemám vybráno. Pořídil jsem si G43 jako zásadní špuntovku na nošení, obranu i na střelnici. Chtěl bych k ní do dua ale něco na větší mazlení, lepší střílení a ke zvětšení koulí ;-)Určitě 9mm luger, full nebo compakt s větším zásobníkem.Rád bych něco pokud možno s duší, s příběhem. Něco jako třeba walther ppk ale vetsi:-) Klasické tvary... Líbí se mi určitě styl 1911 ale těch klonů je tolik, že mě to odrazuje.Cena max do dvacky...Dáte mi prosím nějaký tipy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Tak mám v šupleti od února jedno plonkový nákupko a v létě bych ho rád upotřebyl... Ale zatím nemám vybráno. Pořídil jsem si G43 jako zásadní špuntovku na nošení, obranu i na střelnici. Chtěl bych k ní do dua ale něco na větší mazlení, lepší střílení a ke zvětšení koulí ;-)Určitě 9mm luger, full nebo compakt s větším zásobníkem.Rád bych něco pokud možno s duší, s příběhem. Něco jako třeba walther ppk ale vetsi:-) Klasické tvary... Líbí se mi určitě styl 1911 ale těch klonů je tolik, že mě to odrazuje.Cena max do dvacky...Dáte mi prosím nějaký tipy?Co něco od Beretty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Velká, s příběhem, do 20k bude tak trochu perpetum mobile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Velká, s příběhem, do 20k bude tak trochu perpetum mobile.OK tak s malým příběhem? :-) Straspol: klidně od Beretty, ale co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Nejde o malý/velký příběh. Do 20k jsou základní modely CZ/Glock a jiných krumpáčů. Zajímavější začínají na +25.Od Berretty možná tak Taurus PT-92 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Nejde o malý/velký příběh. Do 20k jsou základní modely CZ/Glock a jiných krumpáčů. Zajímavější začínají na +25.Od Berretty možná tak Taurus PT-92 Rozumím... Musím do toho hlouběji proniknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Tak mám v šupleti od února jedno plonkový nákupko a v létě bych ho rád upotřebyl... Ale zatím nemám vybráno. Pořídil jsem si G43 jako zásadní špuntovku na nošení, obranu i na střelnici. Chtěl bych k ní do dua ale něco na větší mazlení, lepší střílení a ke zvětšení koulí ;-)Určitě 9mm luger, full nebo compakt s větším zásobníkem.Rád bych něco pokud možno s duší, s příběhem. Něco jako třeba walther ppk ale vetsi:-) Klasické tvary... Líbí se mi určitě styl 1911 ale těch klonů je tolik, že mě to odrazuje.Cena max do dvacky...Dáte mi prosím nějaký tipy?jestli trvas na nove zbrani, tak to bude problem, jako zbran z druhe ruky se nabizi vice moznostis pribehem a klasickymi tvary treba Beretta 92, Springfield 1911, P38 a s trochou stesti i P08 a to je sakra silny pribeh :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Netrvám na nový, ale rád bych z ní pravidelně střílel a to by mi z některých bylo asi líto :-)Ale Beretta 92 je dobrej nápad, což mě ale přivádí k: co CZ 75? Jakej je tady na ni názor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Kup si Glock 17. Příběh je o tom, jak chudý inženýr po padesátce ke štěstí přišel, zbohatnul tolik, až ho z toho štrejchlo a v 80 letech se rozvedl se svou manželkou a nabrnknul si svojí třicetiletou ošetřovatelku. Žijí spolu šťastně až na věky. Lepší story za 20 tyček nekoupíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Kristian.nov - ono je skoro jedno co koupíš, tedy pokud tonení nějaký profláklý šunt. Hlavně ať se Ti drží dobře v ruce a ideální je, si z toho před koupí prásknout. Se starším Glockem chybu neuděláš, ta pistole se snad nedá ostřílet, Berretta 92 je krásná legenda, měl jsem ji, ale nějak jsme si nerozumněli, sám nevím proč. Základní CZ75 je v našich končinách taková "tuctovka" a říkalo se, že jsou občas poruchové, na druhou stranu s ní střílí strašně moc lidí, i hodně zkušených. Osobně ji považuju za jednu z nejkrásnějších pistolí, byla vzorem pro mnohé zahraniční "klony", kdykoliv jsem měl možnost si z ní picnout, padla mi do ruky jako ulitá a něco jsme i nastříleli. Stále si říkám, že bych jednu doma chtěl a protože už tak moc nestřílím a na denní nošení mám něco jiného, uvažuju, že bych prodal G30 a koupil CZ75... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Souhlasím s I.Lelákem,mám pětasedmu r.v.1994 bez blokace,mám ji od r.1996 a běhá bez závad.Nastříleno cca 3-4tisíce nepřebíjené munice,stále orig.rozborný čep i vytahovač,je to i o údržbě a asi to byl dobrý kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 92 mam a neprodam ji nikdy! Ale kdybych chtel, mam Norinco 1911 v chromu, poladene od puskare, novy kohout, spoust, opracovane vnitrky..Byla by teda pod 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Trocha osvěty: http://gunlex.cz/clanky/hlavni-clanky/75-dulezite/2361-vyzva-k-aktivite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Taky na CZ-75 nedám dopustit. Mám CZ-75 Shadow Orange a je to krásný, přesný, pohodlný....nemůžu vytknout vůbec nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Tak oranžáda popravdě nemá moc společného se skutečnou čízou do 20k. Ale je fakt, že CZ do ruky je super. Já odkojený Glockem jsem zvyklý na plnější ruku a měl jsem pocit, že se mi Shadowline ztratil v rukách, jak to bylo příjemně úzké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) A co ta CZ 75 B OMEGA? s "novým spoušťovým mechanismem" Jak je to spolehlivý? Píšou:Nižší počet součástekVyšší životnost a spolehlivostJednoduchá montáž a demontážSnadná údržba Edit: Jinka Glocka mám... čtyřicettrojku... Mám jí cca měsíc, nosím jí denně osm hodin ve vnitřním pouzdře odstříleno cca 500 nábojů... podle mě, začátečníka, naprosto bez výtek jak na nošení tak na střelnici... Ale chci k ní prostě "pistoli" a ne další pracovní nástroj:-)) Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Ja svoji Cizu miluji.Vnucovali mi vselijaky plastovy veci ale jsem konzerva.I kdyz trosku odlisit jsem se chtel tak jsem sahl po new edition.Mimochodem,drzi se uzasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 A je z opravdového kovu a nemá omega spoušťák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Omegu to nema(ty mam ja) a je to kus poctiveho zeleza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se