Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak mám v šupleti od února jedno plonkový nákupko a v létě bych ho rád upotřebyl... Ale zatím nemám vybráno. Pořídil jsem si G43 jako zásadní špuntovku na nošení, obranu i na střelnici. Chtěl bych k ní do dua ale něco na větší mazlení, lepší střílení a ke zvětšení koulí ;-)

Určitě 9mm luger, full nebo compakt s větším zásobníkem.

Rád bych něco pokud možno s duší, s příběhem. Něco jako třeba walther ppk ale vetsi:-) Klasické tvary... Líbí se mi určitě styl 1911 ale těch klonů je tolik, že mě to odrazuje.

Cena max do dvacky...

Dáte mi prosím nějaký tipy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mám v šupleti od února jedno plonkový nákupko a v létě bych ho rád upotřebyl... Ale zatím nemám vybráno. Pořídil jsem si G43 jako zásadní špuntovku na nošení, obranu i na střelnici. Chtěl bych k ní do dua ale něco na větší mazlení, lepší střílení a ke zvětšení koulí ;-)

Rád bych něco pokud možno s duší, s příběhem. Něco jako třeba walther ppk ale vetsi:-) Klasické tvary... Líbí se mi určitě styl 1911 ale těch klonů je tolik, že mě to odrazuje.

Cena max do dvacky...

Co něco od Beretty?

Odkaz ke komentáři

Cena max do dvacky...

jestli trvas na nove zbrani, tak to bude problem, jako zbran z druhe ruky se nabizi vice moznosti

s pribehem a klasickymi tvary treba Beretta 92, Springfield 1911, P38 a s trochou stesti i P08 a to je sakra silny pribeh :-)

Odkaz ke komentáři

Kup si Glock 17. Příběh je o tom, jak chudý inženýr po padesátce ke štěstí přišel, zbohatnul tolik, až ho z toho štrejchlo a v 80 letech se rozvedl se svou manželkou a nabrnknul si svojí třicetiletou ošetřovatelku. Žijí spolu šťastně až na věky.

Lepší story za 20 tyček nekoupíš.

Odkaz ke komentáři

Kristian.nov - ono je skoro jedno co koupíš, tedy pokud tonení nějaký profláklý šunt. Hlavně ať se Ti drží dobře v ruce a ideální je, si z toho před koupí prásknout. Se starším Glockem chybu neuděláš, ta pistole se snad nedá ostřílet, Berretta 92 je krásná legenda, měl jsem ji, ale nějak jsme si nerozumněli, sám nevím proč. Základní CZ75 je v našich končinách taková "tuctovka" a říkalo se, že jsou občas poruchové, na druhou stranu s ní střílí strašně moc lidí, i hodně zkušených. Osobně ji považuju za jednu z nejkrásnějších pistolí, byla vzorem pro mnohé zahraniční "klony", kdykoliv jsem měl možnost si z ní picnout, padla mi do ruky jako ulitá a něco jsme i nastříleli. Stále si říkám, že bych jednu doma chtěl a protože už tak moc nestřílím a na denní nošení mám něco jiného, uvažuju, že bych prodal G30 a koupil CZ75...   

Odkaz ke komentáři

Souhlasím s I.Lelákem,mám pětasedmu  r.v.1994 bez blokace,mám ji od r.1996 a běhá bez závad.Nastříleno cca 3-4tisíce nepřebíjené munice,stále orig.rozborný čep i vytahovač,je to i o údržbě a asi to byl dobrý kus.

Odkaz ke komentáři

Tak oranžáda popravdě nemá moc společného se skutečnou čízou do 20k. Ale je fakt, že CZ do ruky je super. Já odkojený Glockem jsem zvyklý na plnější ruku a měl jsem pocit, že se mi Shadowline ztratil v rukách, jak to bylo příjemně úzké.

Odkaz ke komentáři

A co ta CZ 75 B OMEGA? s "novým spoušťovým mechanismem" 

Jak je to spolehlivý?

Píšou:

• Nižší počet součástek
  • Vyšší životnost a spolehlivost
  • Jednoduchá montáž a demontáž
  • Snadná údržba

Edit: Jinka Glocka mám... čtyřicettrojku... Mám jí cca měsíc, nosím jí denně osm hodin ve vnitřním pouzdře odstříleno cca 500 nábojů... podle mě, začátečníka, naprosto bez výtek jak na nošení tak na střelnici... Ale chci k ní prostě "pistoli" a ne další pracovní nástroj:-))

Upraveno uživatelem Kristian.nov
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...