Tomas_2002 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Přikládám fotky, rozdíl mezi zásobníkem Glock 43 s originál botkou a s +1 Pearce Grip botkou .... Pearce Grip +1 je ta s tím větším "nosem" ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Další info http://gunlex.cz/clanky/hlavni-clanky/2368-tiskova-zprava-soucasnou-podobu-navrhovane-evropske-zbranove-smernice-odmitame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Nechcete zitra nekdo (spis dopoledne) na strelnici Magnum na Prahu 6? Muj obvykly partak je nemocny a ve dvou se lepe strili .Po Praze muzu nabrat. Kdyztak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Díky moc za ty zásobníky. Vypadá o něco větší. Asi do toho půjdu taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Se v tom Bruselu fakt nudí, vymejšlet takový 3,14oviny!http://zpravy.idnes.cz/brusel-zprisnil-kvuli-teroristum-pravidla-pro-prodej-i-nefunkcnich-zbrani-16y-/domaci.aspx?c=A160425_2241547_domaci_jav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie75 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Tak jsem si ten uredni vestnik precetl. Vyklad v clanku na idnes je extremni. Minimalne pro prodej v ramci republiky dle mne stale plati ze mohu prodat/koupit znehodnocenou zbran s dokladem o znehodnoceni. Porad plati ze znehodnocena zbran NENI ZBRANI a neni nikde evidovana. Na tom ze si s ustavou a zakladni listinou prav a svobod vytiraji rit to ale nic nemeni. Vzpomente kteri politici vas presvedcovali ze mame prijmout Lisabonskou smlouvu jinak budeme cernou ovci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 ,,znehodnocená zbran je zbraní před znehodnocením" opět se mi chce zvracet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Tak jsem si ten uredni vestnik precetl. Vyklad v clanku na idnes je extremni. Minimalne pro prodej v ramci republiky dle mne stale plati ze mohu prodat/koupit znehodnocenou zbran s dokladem o znehodnoceni. Porad plati ze znehodnocena zbran NENI ZBRANI a neni nikde evidovana. Na tom ze si s ustavou a zakladni listinou prav a svobod vytiraji rit to ale nic nemeni. Vzpomente kteri politici vas presvedcovali ze mame prijmout Lisabonskou smlouvu jinak budeme cernou ovci. No, já bych si tak nepískal : on totiž není ustanoven certifikátor znehodnocené zbraně, takže není kde a čím se prokázat, že je zbraň znehodnocena dle bruselských směrnic. Navíc, a to je nejhorší, je to směrnice, která je závazná v celé EU bez ohledu na státní příslušnost a místní zákony a je PLATNÁ od 6. dubna.... A věřte, bude hůř. Bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Tak pořád nevím - mám chuť na to EVO 3, ale při mojí smůle mi ho za pár měsíců seberou a pěkně "po Česku" - bez náhrady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Já doufám, že se to nebude tak hrotit. Pořídil jsem Kalacha a odevzdávat ho teda nehodlám. Prostě ho zapomenu někde s nákupem. :-D Jenom by mě mrzelo mít kvér za 30 klacků a už si z něj nevystřelit. Na druhou stranu tenhle kvér je sice odvozenej od samočinný verze, ale asi nevzniká jeho předěláním, ale je to samostatnej modej, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 (upraveno) No, já bych na to nevsadil. Tady se poslanci sice prsí, ale potom řeknou "unie nařídila ...."edit:oprava Upraveno 25. dubna 2016 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Každopádně kdybys kupoval, tak bych vzal arzenál a jel na výlet. Já si myslim, že Bohouš teď honí body na svaly a euroskepticismus je v kurzu. Jestli tohle projde a fakt se začne konfiskovat, tak začnu věřit na ty kecy o NWO, iluminátech, zednářích, likvidace bílý rasy atd. a pošlu Aeronetu nějaký prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Taky bys po tom výletě přijít "o noty". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Absolutně nechápu, proč sebou tak šijete. Dyť je to pro naše a vyšší dobro. No tak se podvolme, ikdyby to mělo zachránit jeden jediný život, tak to přece stojí za to, no ne? Takové škarohlídy jako vy moderní Evropa nepotřebuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 gandalf: Myslel jsem, že bych zajel na návštěvu a somroval od tebe pár ran. Nebo jsem to nějak nepochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 gandalf: Myslel jsem, že bych zajel na návštěvu a somroval od tebe pár ran. Nebo jsem to nějak nepochopil. Promiň, já to pochopil jinak. Pochopitelně pokud koupím, budeš vítán. Střelnice zajištěna. Vyzkoušeli bychom i tu kamarádovu větrovku .32 - děsná zbraň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Tak to trochu jsem se pod záminkou vtipu vetřel, ale něco bych taky přivez. Někdy koncem května bych měl mít novou pistoli HK P30L, na to se těšim jako malej kluk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 No, já bych si tak nepískal : on totiž není ustanoven certifikátor znehodnocené zbraně, takže není kde a čím se prokázat, že je zbraň znehodnocena dle bruselských směrnic. Navíc, a to je nejhorší, je to směrnice, která je závazná v celé EU bez ohledu na státní příslušnost a místní zákony a je PLATNÁ od 6. dubna.... A věřte, bude hůř. Bohužel.Na gunlexu je to dobre popsano, zadnou paniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Pro ty, co nechtěj hledat: http://gunlex.cz/domu/kratke-zpravy/2374-unie-zprisnila-prodej-zbrani-vezeni-hrozi-i-za-koupi-pusky-na-hrani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Tak zejtra jdu na to, na Rajskou Zahradu. Ovšem poté, co jsem při první přípravě zjistil, že jsem úplnej dřevák, mám dojem, že pro všechny bude lepší, když mi to nedaj:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se