Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Přikládám fotky, rozdíl mezi zásobníkem Glock 43 s originál botkou a s +1 Pearce Grip botkou .... Pearce Grip +1 je ta s tím větším "nosem" ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si ten uredni vestnik precetl. Vyklad v clanku na idnes je extremni. Minimalne pro prodej v ramci republiky dle mne stale plati ze mohu prodat/koupit znehodnocenou zbran s dokladem o znehodnoceni. Porad plati ze znehodnocena zbran NENI ZBRANI a neni nikde evidovana. 

Na tom ze si s ustavou a zakladni listinou prav a svobod vytiraji rit to ale nic nemeni. Vzpomente kteri politici vas presvedcovali ze mame prijmout Lisabonskou smlouvu jinak budeme cernou ovci. 

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si ten uredni vestnik precetl. Vyklad v clanku na idnes je extremni. Minimalne pro prodej v ramci republiky dle mne stale plati ze mohu prodat/koupit znehodnocenou zbran s dokladem o znehodnoceni. Porad plati ze znehodnocena zbran NENI ZBRANI a neni nikde evidovana. 

Na tom ze si s ustavou a zakladni listinou prav a svobod vytiraji rit to ale nic nemeni. Vzpomente kteri politici vas presvedcovali ze mame prijmout Lisabonskou smlouvu jinak budeme cernou ovci. 

No, já bych si tak nepískal : on totiž není ustanoven certifikátor znehodnocené zbraně, takže není kde a čím se prokázat, že je zbraň znehodnocena dle bruselských směrnic. Navíc, a to je nejhorší, je to směrnice, která je závazná v celé EU bez ohledu na státní příslušnost a místní zákony a je PLATNÁ od 6. dubna.... A věřte, bude hůř. Bohužel.

Odkaz ke komentáři

Já doufám, že se to nebude tak hrotit. Pořídil jsem Kalacha a odevzdávat ho teda nehodlám. Prostě ho zapomenu někde s nákupem. :-D Jenom by mě mrzelo mít kvér za 30 klacků a už si z něj nevystřelit. Na druhou stranu tenhle kvér je sice odvozenej od samočinný verze, ale asi nevzniká jeho předěláním, ale je to samostatnej modej, nebo ne? 

Odkaz ke komentáři

Každopádně kdybys kupoval, tak bych vzal arzenál a jel na výlet. :rolleyes:  Já si myslim, že Bohouš teď honí body na svaly a euroskepticismus je v kurzu. Jestli tohle projde a fakt se začne konfiskovat, tak začnu věřit na ty kecy o NWO, iluminátech, zednářích, likvidace bílý rasy atd. a pošlu Aeronetu nějaký prachy. 

Odkaz ke komentáři

Absolutně nechápu, proč sebou tak šijete. Dyť je to pro naše a vyšší dobro. No tak se podvolme, ikdyby to mělo zachránit jeden jediný život, tak to přece stojí za to, no ne? Takové škarohlídy jako vy moderní Evropa nepotřebuje.

Odkaz ke komentáři

gandalf: Myslel jsem, že bych zajel na návštěvu a somroval od tebe pár ran. Nebo jsem to nějak nepochopil. 

Promiň, já to pochopil jinak. Pochopitelně pokud koupím, budeš vítán. Střelnice zajištěna. Vyzkoušeli bychom i tu kamarádovu větrovku .32  - děsná zbraň.

Odkaz ke komentáři

No, já bych si tak nepískal : on totiž není ustanoven certifikátor znehodnocené zbraně, takže není kde a čím se prokázat, že je zbraň znehodnocena dle bruselských směrnic. Navíc, a to je nejhorší, je to směrnice, která je závazná v celé EU bez ohledu na státní příslušnost a místní zákony a je PLATNÁ od 6. dubna.... A věřte, bude hůř. Bohužel.

Na gunlexu je to dobre popsano, zadnou paniku

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...