Sickboy Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Asi pořídim tenhle holster. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Jo to je pak tepřiv zvednutý ego :-DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Tyvole - model Dalibor Janda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Hele a co teda ten Taurus PT92, má to tady někdo, zkušenosti? Recenze z USA vypadaj pozitivně, je to docela levný, střílí to prej prima.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Hurraaa... dnes jsem oficialne rozsiril rady drzitelu zbrojaku Muzete mi prosim doporucit model pistole rady 1911, raze 45 (výrobce)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 STI, Kimber, Springfield, Colt, Sig Sauer, ..... je toho kvanta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Hurraaa... dnes jsem oficialne rozsiril rady drzitelu zbrojaku Muzete mi prosim doporucit model pistole rady 1911, raze 45 (výrobce)?Colt's Manufacturing Company, Hartford, Connecticut, USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Colt's Manufacturing Company, Hartford, Connecticut, USA dekuji panacku, ale je jich jak když na... no proste moc... tak jsem myslel, nejaky model co je tak nejak best http://www.zbrane-dave.cz/colt/pistole/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Když na to ale koukam... je to asi pekne blbej dotaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Osobně bych si vybral něco od SIGu. Mrkni na stánky Zbraně Liberec - mají velký výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 (upraveno) Já bych si k 1911 pořídil ještě nosiče. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. června 2016 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Osobně bych si vybral něco od SIGu. Mrkni na stánky Zbraně Liberec - mají velký výběr.ano, tahle vypada dobře... teda az na tu cenu http://www.zbraneliberec.cz/obchod/zbrane/pistole/-/sig-sauer-1911-spartan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Hurraaa... dnes jsem oficialne rozsiril rady drzitelu zbrojaku Muzete mi prosim doporucit model pistole rady 1911, raze 45 (výrobce)?Zalezi na co to chces, jsou ruzne velikosti, stavitelna nebo pevna miridla, jednorade ci dvourade zasobniky, zelezne, slitinove nebo plastove ramy, nove a pouzite zbrane, mel jsem nebo jeste mam Dan Wesson, Colt, SW, Para, Springfield, Mitchel a vsechny strilely jak oko a ruce dovolily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Tak jsem poslal do světa 1911 (zmizela za hodinu, asi jsem dal nízkou cenu :-D)Takže bude malá brokovnice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Brexit potěšil. Přestane konečně EU vymýšlet kosočtverečinky, nebo se rozsype? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 (upraveno) A) je z principu věci nemožné, takže budu toužebně vyhlížet za B :-) Upraveno 24. června 2016 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Tak jsem poslal do světa 1911 (zmizela za hodinu, asi jsem dal nízkou cenu :-D)Takže bude malá brokovnice!Až budeš mít vybráno, dej vědět. Já vybráno mám, ale dodací termín se nějak natahuje...:-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Až budeš mít vybráno, dej vědět. Já vybráno mám, ale dodací termín se nějak natahuje...:-(.Hatsan Defender a horní sklopku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 (upraveno) dekuji panacku, ale je jich jak když na... no proste moc... tak jsem myslel, nejaky model co je tak nejak best http://www.zbrane-dave.cz/colt/pistole/No já osobně bych si vybral originál M1911, nebo M1911A1, prostě základní základ, jednořadej zásobník, jako za Al Caponeho. Stejně je to krochna do trezoru a na střelnici, to by sebou na obranu nosil jedině cvok - 1,1 kg bez paliva. Ale bouchačka je to pěkná. Edit: Ale teď jsem si vzpomněl, že za dávných časů jsme tu jednoho propagátora měli - jak von se jmenoval? Takovej vycmrndlej, dal sem i fotku, jak má to pouzdro s 1911kou přes celej hrudníček a tvrdil, že se to tak dá normálně nosit. Upraveno 24. června 2016 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Tak třeba kamarád léta nosil 1911 na opasku, to bylo ještě před plastovou dobou, já v té době nosil 4" revolver S&W .357 Magnum, později pistoli S&W 5906 (9 mm Luger) a ještě o něco později Berrettu 92FS. Další kamarád v té době nosil dokonce 2 Deserty v ráži .50 AE, tu už jsem vůbec nepochopil... Ale to bylo pár let po revoluci a všichni jsme to tak nějak víc prožívali...:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se