Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Já bych si k 1911 pořídil ještě nosiče.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hurraaa... dnes jsem oficialne rozsiril rady drzitelu zbrojaku :) Muzete mi prosim doporucit model pistole rady 1911, raze 45 (výrobce)?

Zalezi na co to chces, jsou ruzne velikosti, stavitelna nebo pevna miridla, jednorade ci dvourade zasobniky, zelezne, slitinove nebo plastove ramy, nove a pouzite zbrane, mel jsem nebo jeste mam Dan Wesson, Colt, SW, Para, Springfield, Mitchel a vsechny strilely jak oko a ruce dovolily

Odkaz ke komentáři

Tak jsem poslal do světa 1911 (zmizela za hodinu, asi jsem dal nízkou cenu :-D)

Takže bude malá brokovnice!

Až budeš mít vybráno, dej vědět. Já vybráno mám, ale dodací termín se nějak natahuje...:-(.

Odkaz ke komentáři

dekuji panacku, ale je jich jak když na... no proste moc... :) tak jsem myslel, nejaky model co je tak nejak best :)

http://www.zbrane-dave.cz/colt/pistole/

No já osobně bych si vybral originál M1911, nebo M1911A1, prostě základní základ, jednořadej zásobník, jako za Al Caponeho. Stejně je to krochna do trezoru a na střelnici, to by sebou na obranu nosil jedině cvok - 1,1 kg bez paliva. Ale bouchačka je to pěkná.

Edit: Ale teď jsem si vzpomněl, že za dávných časů jsme tu jednoho propagátora měli - jak von se jmenoval? Takovej vycmrndlej, dal sem i fotku, jak má to pouzdro s 1911kou přes celej hrudníček :D a tvrdil, že se to tak dá normálně nosit.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři

Tak třeba kamarád léta nosil 1911 na opasku, to bylo ještě před plastovou dobou, já v té době nosil 4" revolver S&W .357 Magnum, později pistoli S&W 5906 (9 mm Luger) a ještě o něco později Berrettu 92FS. Další kamarád v té době nosil dokonce 2 Deserty v ráži .50 AE, tu už jsem vůbec nepochopil... Ale to bylo pár let po revoluci a všichni jsme to tak nějak víc prožívali...:-).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...