Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Fotku borca s dvěma desertama bych chtěl vidět ...

To jsem byl tuhle na střelnici, dorazili nějací cizinci a půjčovali si zbraně :

Oni: jo, glocka, CZ, AK, máte Desert Eagle?

Holčena ze střelnice : Jistě ...

Oni: Super, berem ...

Holčena se jala vytahovat zbraně z vitríny ...

Oni: ehmmm, víte co, dezerta ne, on by z toho asi nikdo nestřílel .... :clap:

Odesláno

Tak třeba kamarád léta nosil 1911 na opasku, to bylo ještě před plastovou dobou, já v té době nosil 4" revolver S&W .357 Magnum, později pistoli S&W 5906 (9 mm Luger) a ještě o něco později Berrettu 92FS. Další kamarád v té době nosil dokonce 2 Deserty v ráži .50 AE, tu už jsem vůbec nepochopil... Ale to bylo pár let po revoluci a všichni jsme to tak nějak víc prožívali...:-).

Nehledam pistoli za opasek, ale něco s pribehem a na strileni na strelnici. To ze to je tezsi mi nevadi, sam jsem kus chlapa :) a plastak mi třeba vůbec nesedi. Potrebuju v ruce kus zeleza
Odesláno

Tak jsem poslal do světa 1911 (zmizela za hodinu, asi jsem dal nízkou cenu :-D)

Takže bude malá brokovnice!

Doporučuju z vlastní zkušenosti Fabarm Martial Ultrashort ;) Já jsem si z něj udělal sice prodlouženou, ale proti gustu...navíc když si vedle sebe podržíš jednu a pak druhou, budeš mít jasno :-) Materiálem a zpracováním jiná liga

Odesláno (upraveno)

inertní / učební  mina  PFM-1

edit:

OSTRÁ PFM1

- ??????????????? ???????? ???? (čti: protivopjechotnaja fugasnaja mina)

Specifications

Weight: 75 g
Filling: 37 g of VS6-D or VS-60D liquid explosive
Fuze: MVDM/VGM-572
Length: 120 mm
Width: 20 mm
Height: 61 mm
Operating pressure: 5-25 kg !!!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem horal
Odesláno (upraveno)

Gandalfe, kde jsi získal ty informace? Tak piksla mi přijde dost malá, do toho by se vešla možná tak hlavice Mk-54 která měla max. 1kt. Navíc to číslo  234567 mně trochu připadá jako vymyšlený ....

Upraveno uživatelem Andrew_C
Odesláno

1) nevim

2) mam to na glocka, kolimator, 33 magazin a na 50m vše trefim. Je to lepsi nez scorpion evo, hlane kdyz nechces tahat cely, cvak cvak a vyndas pistoli. Za mne dobry!

Odesláno

Ivane, dva Deserty po revoluci? Nebyl to Ivan Jonák?

Kdepak, tohle byl kamarád, vzhledem drsnější motorkář, ale jinak strašně hodný  a poctivý kluk.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...