Boudy Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Fotku borca s dvěma desertama bych chtěl vidět ... To jsem byl tuhle na střelnici, dorazili nějací cizinci a půjčovali si zbraně :Oni: jo, glocka, CZ, AK, máte Desert Eagle?Holčena ze střelnice : Jistě ...Oni: Super, berem ...Holčena se jala vytahovat zbraně z vitríny ...Oni: ehmmm, víte co, dezerta ne, on by z toho asi nikdo nestřílel ....
ggrand Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Přitom střílení z DE není žádná křeč, spíš naopak.
straspol Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Mně už ta ráže přijde trochu děsivá. Takovouhle díru mají vepředu moje ládovačky... a sunou se do nich takový strašlivý olověný knedlíky...
gunman Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Ivane, dva Deserty po revoluci? Nebyl to Ivan Jonák?
Petrando Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Tak třeba kamarád léta nosil 1911 na opasku, to bylo ještě před plastovou dobou, já v té době nosil 4" revolver S&W .357 Magnum, později pistoli S&W 5906 (9 mm Luger) a ještě o něco později Berrettu 92FS. Další kamarád v té době nosil dokonce 2 Deserty v ráži .50 AE, tu už jsem vůbec nepochopil... Ale to bylo pár let po revoluci a všichni jsme to tak nějak víc prožívali...:-).Nehledam pistoli za opasek, ale něco s pribehem a na strileni na strelnici. To ze to je tezsi mi nevadi, sam jsem kus chlapa a plastak mi třeba vůbec nesedi. Potrebuju v ruce kus zeleza
Bukoowsky Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Tak jsem poslal do světa 1911 (zmizela za hodinu, asi jsem dal nízkou cenu :-D)Takže bude malá brokovnice!Doporučuju z vlastní zkušenosti Fabarm Martial Ultrashort Já jsem si z něj udělal sice prodlouženou, ale proti gustu...navíc když si vedle sebe podržíš jednu a pak druhou, budeš mít jasno :-) Materiálem a zpracováním jiná liga
gandalf Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Poznáte co to je? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horal Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 (upraveno) inertní / učební mina PFM-1 edit: OSTRÁ PFM1 - ??????????????? ???????? ???? (čti: protivopjechotnaja fugasnaja mina) SpecificationsWeight: 75 gFilling: 37 g of VS6-D or VS-60D liquid explosiveFuze: MVDM/VGM-572Length: 120 mmWidth: 20 mmHeight: 61 mmOperating pressure: 5-25 kg !!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. června 2016 uživatelem horal
gandalf Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Tak "přitlačim" - co to je? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Jaderná mina z Bavorského pohraničí /které v Evropě údaně nikdy nebyly/. Údajně až 200 kT TNT.
Andrew_C Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 (upraveno) Gandalfe, kde jsi získal ty informace? Tak piksla mi přijde dost malá, do toho by se vešla možná tak hlavice Mk-54 která měla max. 1kt. Navíc to číslo 234567 mně trochu připadá jako vymyšlený .... Upraveno 25. června 2016 uživatelem Andrew_C
Happycz Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Gandalf: mel by ses měl zamyslet nad tím, odkud davas fotky na net. ..
Petrando Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 Pánové měl bych dvě amatérské otázečky k CZ P-09 v ráži 40 S&W... 1) Je možné u této pistole změnou hlavně a vratné pružiny použít střelivo 357 SIG? Podporuje to Česká zbrojovka? 2) Jak se s tím střílí při použití PDW konverze http://www.czub.cz/cz/pdw-konverze.html ? Díky
Hasič Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 1) nevim2) mam to na glocka, kolimator, 33 magazin a na 50m vše trefim. Je to lepsi nez scorpion evo, hlane kdyz nechces tahat cely, cvak cvak a vyndas pistoli. Za mne dobry!
Klotzman Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Nehledam pistoli za opasek, ale něco s pribehem a na strileni na strelnici. To ze to je tezsi mi nevadi, sam jsem kus chlapa a plastak mi třeba vůbec nesedi. Potrebuju v ruce kus zelezaJasný... https://www.youtube.com/watch?v=00oG5gtD0Ho
Petrando Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 (upraveno) Takové to domácí střílení... Jasný... https://www.youtube.com/watch?v=00oG5gtD0Ho Upraveno 27. června 2016 uživatelem Petrando
Ivan Lelák Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Ivane, dva Deserty po revoluci? Nebyl to Ivan Jonák?Kdepak, tohle byl kamarád, vzhledem drsnější motorkář, ale jinak strašně hodný a poctivý kluk.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se