Kairos Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Podívej se na SIG P210, původní ze Švýcarska, porovnej s většinou nových zbraní a tvá jistota o tom že nová to s přehledem dokáže rychle odezní.když se podívám na 210, tak uvidím perfektní zpracování železa, u nových většinou jen polymerový výlisekco se rozptylu týče, některé nové jsou stejně dobré jako 210 a za třetinu ceny,třeba tady jich pár testovalihttps://www.all4shooters.com/de/Thema/Index-0-9/9x19/
Kristian.nov Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Kluci sorry že zase budu zase ptát jak u výběru hodinek, ale co by ste mi doporučili v .45, full nebo kompakt, klidně celokov (možná raději) cena cca 25 tis. Ne Glock...Díky
Micey Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Osobně se mi nějak líběj Sigy, takže asi todle. http://www.prodej-zbrani.cz/pistole/sig-sauer/45acp/Sig-P245-Compact__s693x2843p.html No ale v životě jsem to nedržel v ruce, tak to ber jenom jako možnou variantu:) A pak se nabízí nějaká ta 1911..
cali Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Mne sa celkom dobre drzala aj strielala CZ97.
dlubix Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Kluci sorry že zase budu zase ptát jak u výběru hodinek, ale co by ste mi doporučili v .45, full nebo kompakt, klidně celokov (možná raději) cena cca 25 tis. Ne Glock...Díky Nějakou 1911?
Kristian.nov Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Nějakou 1911?Dyť víš jak to s těma 1911 mám... Když už jedině vod Colta a tu nezaplatim :-)
dlubix Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Vim a nechapu. Aby sis misto toho nevybral pak nejakej klump... Ale faktem je, ze z toho stejně střílet nebudeš Tak si vyber, co se Ti líbí
Návštěvník Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Já už jsem se prakticky rozhodl pro tohle:http://www.beretta.com/en-us/cx4-storm/Mám mornálně 92ku pistoli, takže jedny zásobníky pro všechno, ideální gun na zombie apokalypsu.Jo a nestojí to o tolik víc, než ta neprověřená hračka :-) No je pekna ale nema sklopku a rozmer je tudiz 2x takovy(skoro)) a stoji minimalne o desitku vic, takze pro me trebas z tehle duvodu neprichazi v uvahu. :-) Pri cene kolem Beretty bych z snad radsi vzal Vosatku.
Jeremy Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Pri cene kolem Beretty bych z snad radsi vzal Vosatku.U těch 9mm AR15 mi strašně vadí ta nevyváženost (myslím estetickou). Jak se rvou ty malý šuplíčky do tý velký díry a tak..Ať koupíš, co koupíš, tak ať fo funguje a neseberou Ti to jednou :-)
Tittus Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Kluci sorry že zase budu zase ptát jak u výběru hodinek, ale co by ste mi doporučili v .45, full nebo kompakt, klidně celokov (možná raději) cena cca 25 tis. Ne Glock...Díky Já jsem hrozně spokojenej se Sigem P229, nosil jsem ho denně přes dva roky. Teď ho teda z pohodlnosti občas střídám s P238, to už je ovšem microcompact. Glock mi taky k srdci nepřirostl.
gandalf Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Jak to tak vypadá, tak po dnešním jednání COREPER (Comité des Représentants Permanents) /je do češtiny překládán jako Výbor stálých zástupců/ zůstala Česká republika sama, jako jediná byla proti návrhu /Lucenbursko nepočítám, protože to mělo připomínku, že je návrh na omezení zbraní málo přísný/. Rakousko se zdrželo, má výhrady k zatížení obchodníků. Slovensko pochopitelně taky souhlasí s restrikcemi /zřejmě aby mělo nějaký plus za dobu předsednictví, protože jinak nedělalo nic/. Takže jme "v tom" sami. Ostatní státy nejen souhlasí, žádají i zpřísnění, urychlení .... Zajímavé je, že Francie žádá další zpřísnění a urychlení /má údajně již připraven zákon na konfiskace zbraní/. Švýcaři, ač nejsou v EU, se účastní a měli připomínku jen k velikosti zásobníků.
gandalf Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Ale že takhle dopadne naše reprezentace dopředu věděla a stále nám lže do kapsy.
straspol Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Jak je daleko ta akce s tou ústavou ?
gandalf Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) Tam nede o Ústavu jako takovou, ale "jen" o ústavní zákon. Budeme donuceni ten zákon EU, bude-li přijat, zapracovat do našeho právního řádu /pod sankcemi/. Vyjímky z LS jsme si žádné nevymínili.edit: překlep Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem gandalf
Micey Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 gandalfe, z ceho cerpas? Davejte sem odkazy, takhle jsou to takovy vykriky.. snazim se to dohledat s furt nic.
Jeremy Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Větší šance je, že se objeví nějaká EU-skeptická strana, pak referendum a CZexit dřív, než se tohle stihne.Kdyby si nějaká strana udělala jméno POUZE na CZexitu, a byla jakž-takž slušná, volilo by jí STRAŠNĚ MOC lidí..
straspol Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Větší šance je, že se objeví nějaká EU-skeptická strana, pak referendum a CZexit dřív, než se tohle stihne.Kdyby si nějaká strana udělala jméno POUZE na CZexitu, a byla jakž-takž slušná, volilo by jí STRAŠNĚ MOC lidí..Kluci, a co nějakou takovou založit ? Když to neudělají lidi, papalášíci to za nás nesvedou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se