Koza_c Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Dekuju za rady.Naboje jdou úplně nové prave.Ty náboje jsou přebíjené a zápalky utopené, jak říká kolega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Omlouvám se, že to dávám sem, ale zdá se mi to lepší než do všeobecné inzerce Válí se mi doma pár nábojů .45 ACP/AUTO a nemám pro ně využití - pokud by měl někdo (se zbrojákem, samozřejmě) zájem, tak mi prosím pošlete SZ. Pouze osobní předání v Praze. Díky.4 krabičky (200ks) S&B 230gr FMJ: 1500 KčMAGTECH First Defense Guardian Gold +P 185gr JHP: 600 KčMAGTECH First Defense Copper +P 165gr SCHP: 600 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 MAGTECH First Defense Copper +P 165gr SCHP jsou fuč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Jak je to teď s těmi střelami s dutou špičkou? Kámoš mi ukazoval něco v 9mm podobné, že je to legální. Je? Odesláno z telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Ofico jen na výjimku. Kategorie A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) Je to legální. Třeba do dlouhých zbraní, na střelnici a pro sběratele. Normálně to koupíš v obchodě se zbraněmi. třeba tady http://www.lovecky-obchod.cz/magtech/ Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem gunman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 @gunman - o té střelnici jsem nevěděl...si vzpomínám, jak jsem přihlašoval EVO (bylo to ze začátku produkce) na PČR si nebyli jistí, už už to vypadalo na dlouhou (wizard už se chichotal), ale nakonec ověřovací telefonát z toho zase udělal pistoli samonabíjecí ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 kat. A...uplne to vidim, jak ty JHP do tech cikanu peres davkama... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Jasně, koupil jsem to v temném průjezdu od chlápka v dlouhém černém kabátu a teď to tady dýluju na fóru Jsou to normální náboje, jako každé jiné. Otázka legálnosti nošení (resp. použití pro osobní ochranu) je něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) Nikdo z nas nema razitko,aby mohl rict, jestli je to nebo to neni legalni. Bez nalezitych lejster a razitka totiz nemuzeme pravoplatne ani rict,ze modra je modra. Takze neni problem ani u kratke,jedno kde.Btw, kuknete na luckygunner,kde testuji jhp a tyhle magtechy obecne patri k tomu nejhorsimu, co testovali. Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Ja som to po forach svojho casu studoval a nie je na to jednoznacny nazor. Niekto tvrdi ze kat A, iny ze ked to predavaju, tak to predsa musi byt CIP. Podla mna by to v reale ako tradicne zalezalo asi hlavne na aktualnej nalade konkretneho sudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 A střílíte s tím někdo častěji? Někde (už nevím kde) jsem četl, že se jhp v pistoli hůř "samonabíjí". Když se mi občas kousla CZ75 i s fmj, tak to byl důvod, proč šla z domu. Nejistota, že nosím něco možná nelegálního, ale hlavně, co se možná zasekne, tak s tím nechci mít nic společného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Já mám doma JHP Magtechy v .380 AUTO co jsem dostal jako pozornost podniku při nákupu Waltheru PPK. O té legálnosti pro nošení za účelem obrany jsem si vyměnil s ČÚZZS mnoho e-mailů a nakonec to byl vyhozený čas, protože ani jejich vyjádření nebylo jasné. Když jsem žádal o stanovisko ve tvaru ANO nebo NE tak uvedli jasné a rezolutní MOŽNÁ. Tak mi dvě krabičky jen leží v trezoru. Až přijde TEOTW tak to do těch zásobníků nacpu, tou dobou už to bude jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 lazy:Já zkoušel střílet JHP z G43 a bez problému. Ale asi záleží na konkrétní zbrani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 To samozřejmě taky, s pistolí střílím pouze různé fmj a s žádným glockem jsem nikdy problém neměl, CZ občas stávkovala, ale tuto diskusi bych tu neotevíral :-)Glocky jsem měl nové, čízu 25 let starou. Několikrát v rukou puškařů, prý pěkná a v dobrým stavu, ale prostě to tak bylo.Šlo mě spíš o různé zkušenosti uživatelů různých pistolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Mám Glock 31 357 Sig JHP Hornady bez problémů. Ale nechtěli mi je prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
10mm Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Ve 29 taky ok. 10mm Hornady 180 Gr. JHP/XTP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 (upraveno) Novela zákona o bezpečnosti ČR zařazena na plénum Senátu 6.12.2017ještě doplním: http://gunlex.cz/clanky/hlavni-clanky/2947-novela-zakona-o-bezpecnosti-cr-zarazena-na-plenum-senatu-6-12-2017 Upraveno 9. listopadu 2017 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Ministerstvo vnitra splnilo zadání vlády a vypracovalo novelu zákona o zbraníchMinisterstvo vnitra dnes, v pátek 10. listopadu 2017, poslalo do meziresortního připomínkového řízení novelu zákona o zbraních. Jde o novelu, jejíž vypracování uložila Ministerstvu vnitra vláda. Hlavní změny návrhu:Zavádění dvou nových kategorií zbraní: A-I a C-I. Jde o zbraně, které dnes tvoří podmnožinu zbraní kategorie B, resp. D.Zpřesnění podmínek nabývání vlastnictví, držení a nošení vybraných kategorií zbraní a střeliva. Vymezení důvodů, pro které lze žádat o udělení výjimky.Omezení velkokapacitních zásobníků.Kontrola a předávání informací mezi držiteli zbrojních licencí a Policií České republiky a mezi členskými státy navzájem.Doba platnosti zbrojního průkazu se v souladu s požadavky revidující směrnice zkrátí z deseti let na pět let.Úprava výše souvisejících správních poplatků.http://www.mvcr.cz/clanek/ministerstvo-vnitra-splnilo-zadani-vlady-a-vypracovalo-novelu-zakona-o-zbranich.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 ... a to je dobře, nebo špatně...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se