Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, máte tady někdo CZ P-10? Příslušné vlákno na ZbraněKvalitně jsem četl, ale pokud byste mi k ní napsal někdo zdejší pár vět, tak budu rád. Děkuji předem za odpověď tady nebo do SZ.

Už jsem to možná zmiňoval, u mne na střelnici se P-10 rozbila během střelby 2x (mně s ní pravidelně chodí jenom jeden střelec, ale vím o více problémech). Mimochodem, tenhle týden další P-07 (nastříleno asi 1500 ran)...

Plastové CZ jsou zlo...

Odesláno

P-10 mám. Co by tě k tomu zajímalo?

Pošlu SZ :-).

Už jsem to možná zmiňoval, u mne na střelnici se P-10 rozbila během střelby 2x (mně s ní pravidelně chodí jenom jeden střelec, ale vím o více problémech). Mimochodem, tenhle týden další P-07 (nastříleno asi 1500 ran)...

Plastové CZ jsou zlo...

Díky za zprávu. Někdy na podzim 2017 udělali výrobní změny (spoušť, snad i nějaká úprava složení polymeru), které by měly vést ke zvýšení spolehlivosti / životnosti. Jediný důvod, proč nad ní přemýšlím, P-10 vyrobená v ČR je mi subjektivně bližší než Glock 19.

Odesláno

Jestli ti sedí Glock, tak bych nevymejšlel blbosti.

Od Cz mám rád ocelový pistole bez kurvítek(třeba vypouštění kohoutu), plasty a dural jim prostě nevěřím.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si to v LEXU přečetl,jediný pozitivum je,že vloni jsem si prodloužil zbroják a měl bych mít 10let od těch j...bek klid,ostatní je bída a zmar.Je mi 59,mám to do penálu,jak se říká...

Upraveno uživatelem Tobiška
Odesláno

Po letech jsem se k tomu konečně odhodlal...

S kamarády a přáteli máme střelecký tým, primárně zaměřený na přesnou střelbu na dlouhé vzdálenosti. Protože je tahle disciplína dost náročná na vybavení (teda na ostatní věci samozřejmě taky  :whistle: ), některé věci si dělám, nebo nechávám dělat sám. Jednak proto, že výběr u nás stojí za houby a taky proto, že některé věci jsou docela specifické pro různé pojetí téhle střelby. Nějak se to ale časem začalo zvrhávat a tak jsme se od letoška, po domluvě s kamarádem, majitelem Beareky, rozhodli - že to trochu rozšíříme, začneme vozit víc zboží pro toto odvětví a prostě uděláme takovou komplexní nabídku zboží i služeb... (kurzy, tréninky, společné zájezdy na různé soutěže... což ostatně už léta dělám s lidma, co trénuju s krátkýma zbraněma)

Nikdy jsem nemířil do finančně nejvyšších pater, ale někam do střední třídy. To je vybavení, které nabízíme k půjčení na kurzech, které nabízíme případným zákazníkům a i já sám ho používám - střílím s tím, co nabízíme, nikoliv speciálem...

A pro tento účel jsem udělal i stránky (no jo, dělám si to sám, jsem úplněj IT ninja  :suicide_anim: - kdyby někdo měl nějaký doporučení a konstruktivní nápady - třeba někdo z místních grafiků, jsem jedno velký ucho. Rád si nechám poradit, když to sám neumím...), které budeme rozšiřovat. Už teď jsem tam dal pár článků, které jsem dříve připravil, tak kdyby vás to zajímalo, mrkněte:

http://www.st8.cz

post-3414-0-69900400-1519383040_thumb.jpg

Odesláno

Dne 27. 2. 2018 se Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky, a to drtivou většinou 167 hlasů, rozhodla prozatím neprojednávat ?Vládní návrh zákona, kterým se mění zákon č. 119/2002 Sb., o střelných zbraních a střelivu (zákon o zbraních), ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů?, kdy právě tento návrh již uváděl v život ?zákazovou, protizbraňovou a paskvilní směrnici z dílny EU komise?.

více na: https://www.securitymagazin.cz/survival/boj-proti-odzbrojeni-ceskych-legalnich-drzitelu-zbrani-zaznamenal-dilci-ale-vyznamny-uspech-1404059217.html

Odesláno

Tak plánuji brzo nový kousek a nedokážu se rozhodnout který.

Těžko se poštěstí si je v dohlednu někde odzkoušet tak budu kupovat od oka. 

Pokud by měl někdo zkušenost budu rád za radu.

Smith Wesson MP45 SHIELD   nebo   Glock 36 ?

Lukáš

Odesláno

Pro mě byla zásadní ta  ráže 45. Proto jsem do finále poslal jen ty dva kousky.  Ale ggrand má pravdu ,ten glock je opravdu stařík. Vzal jsem do ruky Shield a na to jak je placatej se drží dost dobře. Rovnou jsem ho koupil. Ještě počkat na papíry a uvidíme jak se bude chovat. Mám ho na tahání, tak nečekám a nechci nic světoborného na přesnost. Ta díra oproti 9mm je krutopsřísná  :lol2:

28661374_1883884671623024_4402072558045228782897_1883885161622975_46988602199458

Odesláno

Ještě se zeptám na jednu maličkost.  Smith Wesson má číslovaný pouze rám zbraně, bude nějaký problém při její registraci? Děkuji za případnou odpověd.

Odesláno

Děkuji, to jsem si oddechl. V pondělí tam půjdu, tak se nebudu přes víkend klepat.

Sice jsem to hodně googloval, často se píše že to tak Smith Wesson má, ale už skoro nikde jestli je to pak při registraci problém. 

Odesláno

To tezko rict, co ti na zbranich reknou. Podle zakona hlavni casti musi cislo mit. Ale jak by se to dostalo do prodeje?

Par prevodu mam z sebou a jeste jsem se s tim nesetkal.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...