Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ale to je "normální" já když byl na tormentaci s mojí Pragou 21 /je bez čísla/, tak jako číslo vzali tehdejší datum /měsíc a rok/ státní zkušebny. A bylo to tak dobře! Jen tam přibyl lvíček. Proč ty starý zbraně prznit dalšími raznicemi?

edit.: oprava - skotská a počítadlo ......

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mě vždycky baví číst ty posty jak v kde jakým vidlákově mají všechny papíry na počkání (no offence)  :lol2: . Je to prostě daný počtem střelců ve spádové oblasti. Tak se pořád nedivte, že to někde jde během jednoho dne, když jsou v okrese všehovšudy 4 střelci - tam jsou asi rádi, když tam občas někdo přijde na kafe. Jinde to trvá 3 týdny, protože je tam třeba 10 tisíc střelců a dveře se tam netrhnou...to je prostě realita. Jinak vůbec nezávidím těm z vás, kdo to máte na počkání  :frusty: .

Odkaz ke komentáři

To mě vždycky baví číst ty posty jak v kde jaký Praze mají všechny papíry na čekačku (no offence) :lol2: . Není to prostě daný počtem střelců ve spádové oblasti...

Si skoro troufnu říct, že tady máme víc střelců jak v Praze (navíc rozdělit na půl)... bo myslivost je tu víc v kurzu a do Brna jezdí i Brno-venkov...

My tu sice taky máme fronty, ale když dojdeš na řadu, tak tě vyřídí- počkáš a pak si tě zavolají a průkaz ti dají a ne, že tě nechaj za 3 týdny znovu vystát frontu...

Ale co by jste všichni v tom megacity dělali, že? Vy fronty milujete... (no offence). Nebo si u Vás outsourcují laminovačku :-)

Upraveno uživatelem Boudy
Odkaz ke komentáři

No vidíš, Jeremy, kolega asi není slušnej a píše to blbě... a já to suterénně zkopíruju, bo se mi to líbilo ... a co na to Karlos ... a co Jan Tleskač?

Edit: smajlík

Upraveno uživatelem Boudy
Odkaz ke komentáři

Já mám v Praze bez problémů a bez známostí všechno na počkání a párkrát i mimo úředního hodiny, stačí bejt slušnej.

A "offence" píšeš blbě. Bo.

Nevím kam chodíš, ale na neslušnost kam chodím já není místo. Řeknu dobrý odevzdám papíry poděkuji a jdu. O tom že bych něco dostal na počkání se nedá ani přemýšlet.

Odkaz ke komentáři

Příspěvek mimopražského člena mě donutil zapátrat, kdo asi tak může za reorganizaci, díky které musím kvůli jedné zbrani 4x na policajty.

Za prvního, původem pražského, ministra vnitra Grosse to bylo ještě ok, možná to mohl podělat za 9 měsíců vládnutí John, jako druhý původem pražský ministr v r.2010-2011.

Ale jestli to nebyl John, tak za to může některý z importovaných mimopražských intelektuálů, Chovanec - Plzeň, Pecina - Č.Těšín, Langer - Olomouc, Bublan - Třebíč.

Kubiceho místo narození jsem nedopátral.

Tak nevím, jestli si za to v Praze můžeme sami, ještě když nám to tu občas řídí experti ve funkci primátora jako Hudeček /Olomóc/ nebo Krnáčová /Blava/.

Odkaz ke komentáři

Já si myslím,že to není o místě,ale o lidech. Dřív jsem taky čekával. Potom se vyměnila celá parta na odboru a najednou nebyl problém. Zákonné lhůty jsou všude stejný, ale u nás to dělají lidí, kteří jsou sami střelci a nadšenci do zbraní. A ne otrávený ouřadové.

Odkaz ke komentáři

Ale tož chlapi, já jsem přející... Všude by to mělo šlapat... zvlášť když to jde i jinde... jen mě vždycky zdvihne někdo s pojmem vidlák - navíc většinou zrovna ten bývá cítit hnojem. Případně se zrovna přistěhoval...

Jak ten mladej ze Sedmi statečných...

Odkaz ke komentáři

Nemyslím, že by v tom hrálo roli něco jiného než aktuální vytíženost, což se odvíjí od počtu střelců spadajících pod ono ředitelství. Jak jsem se dozvěděl, úřední hodiny (Po + St) oficiálně platí pro celou republiku. Nevím, jestli je možné je rozšířit. Slušnost nepomůže, já jsem tam vždycky jak andílek a na všechno jsou prostě 3 týdny. Pánové tam jsou v pohodě - žádní prudiči nebo tak, jen toho prostě mají moc. Už se mi kolikrát stalo, že jsem tam přišel kolem třetí hodiny, fronta až na schody a když dojdu na řadu, slyším, že ještě všichni nebyli ani na obědě. To se prostě nedá srovnávat s oddělením, kam spadá pár stovek střelců, z čehož jsou 50% zasloužilí myslivci, co tam chodí jednou za 10 let na prodloužení ZP (tak to má třeba děda na Vysočině). 

Čili prosím ty z vás, kteří si mohou vyzvednout nový ZP a ještě ten den si zastřílet se svojí novou zbraní, už se těm naším lhůtám nedivte :-). My obyvatelé megalopols máme fronty rádi, zvláště když se  třeba po 2 a půl hodinách čekání dozvíme, že spadl systém (CRZ) a že nemůžou nic přijmout ani vydat a že můžeme jít domů a zkusit to příště. Měl jsem to štěstí, že už jsem to zažil 2x.

Jinak ten vidlákov jsem nemyslel nijak hanlivě...sám jsem vidlák, jen s trvalým bydlištěm v Praze...je mi to sympatičtější než venkov nebo maloměsto. 

Odkaz ke komentáři

Nevím kam chodíš, ale na neslušnost kam chodím já není místo. Řeknu dobrý odevzdám papíry poděkuji a jdu. O tom že bych něco dostal na počkání se nedá ani přemýšlet.

Chodím tam kam ty (Pankrác) a opravdu se dá domluvit, uprosit. NP mi v pondělí napsali během jednoho dne. Uvidíme, jak to bude s registrací.

Odkaz ke komentáři

Nějak se mi tomu nechce věřit. Všude kam na zbraně přijdu, tam voní turek po celým patře a pracovní tempo je jak když jde hrbatej do schodů. Celkově mi to přijde jako taková policejní trafika, kde jsou místa obsazený už do roku 2150 a ven jdeš rovnou až do sanatoria nebo do Pelhřimova. Ráno vydáš pár povolení, odpoledne zalaminuješ pár kartiček, ve čtvrtek si u zkoušek už popátý přečteš Blesk s TV programem z minulýho pátku a celou dobu přemýšlíš, jestli se máš drbat za uchem nebo na koulích...

Odkaz ke komentáři

Tak ono odtud není kam karierně růst - je to konečná /slepá kolej/. Tak to taky berou. Tím nezpochybňuji jejich profesionalitu a orientaci v problematice /u některých/. Už jsem kdysi popsal, jak mně jedna "vychutnala", když jsem ji slušně upozornil, že by P08 neměla hledat v katalogu Anglie .......

Odkaz ke komentáři

Tomas_2002 - aniz bych se chtel jakkoli tech zamestnancu zastavat, protoze rezervy v obsluze urcite jsou, tak pro rozsireni obzoru doporucuji navstevu odd. zbrani na Pankraci nebo jeste lepe v Modranech, spadova oblast pro 300t lidi vypada jinak nez okresni oddeleni v Litomysli

Nastaveny system zadosti a vydeju a zadavani udaju do pocitace je kapitola sama o sobe, kdyz se k tomu pridaji dementi, co nevedi, jestli chteji registrovat, prevadet nebo prodluzovat a jeste se rozcilujou, tak je to docela peklo. Ale porad lepsi nez na poste nebo u doktora

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...