tutek Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2018 Ale taky s tim meli par problemu viz > http://zbranekvalitne.cz/forum/viewtopic.php?f=18&t=9350&start=30
Sborez Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2018 Jojo, nejakou rychlou US recenzi jsem si uz precetl...no psali, ze jsou snad v zakladu nejaka lepsi miridla, tri zasobniky a snad i pouzdra, ale u tech pouzder si jistej nejsem...kouknu na nejaka videa, kazdopadne u nas jsem jej prodavat na netu nikde nenasel...Do výběru jsem zařadil i Heckler&Koch SFP9 a SFP9 SK, měl jsem ho v ruce, společně se SIG, Glock, CZ, Walther a padne mi do ruky nejlépe. Za mě jednička v mém výběru :-)
Bullet Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2018 to Sborez:Ja pujdu o dalsi vikend vyzkouset G43, takze budu mit realne posouzeni G42 versus G43, jde mi hlavne o zpetny raz u G43 a drzeni v ruce (je o malinko vetsi nez G42)Hodne bych chtel zkusit toho Siga 365, co tu postoval kolega vyse...ale to je celkem nerealne, nikde neni alespon co jsem ted par dnu hledal na netu...Jinak budu jeste realne testovat SaW Shield, mel jsem ji uz v ruce, moc pekna, tak taky uvidime...pak uz to asi nejak rozseknu... :-)
Duke650 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2018 PPQ i PPS má hodně slušnou ergonomii / úchophttps://www.armed.cz/pistole-walther-ppq-sc-9mm-luger/https://www.armed.cz/pistole-walther-pps-m2-9mm/
Jarett Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2018 G43 jsem měl a už bych do ní znovu nešel .... je to pokus udělat malou pistoli v žádané ráži, ale střílí se z toho blbě. Stačí se podívat kolik je jich na prodej v téměř novém stavu. Když už tak bych šel do 42. Každopádně Glock není žádná velká krása, je to prostě funkční kladivo, něco jako G.Shock hodinky. A v tomto případě se mi jako lepší jeví cokoli jiného. Já mám na nošení Colt Defender, rozměrově je na šířku užší než Glock a střílí se s ním na flek. Popřípadě bych se kouknul po malém pětiranném revolveru ... a z revolveru vystřelíš vždycky
Bullet Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2018 Jarettahoj, koukam se posledni dobou celkem pravidelne a moc novych nebo skoro novych G43 jsem na prodej nenasel, klidne mi do SZ napis kde mam hledat...Jak jsem psal, vim ze ma vetsi zpetny raz nez G42, ale chci si to vyzkouset v praxi, laka me 9 lugger, ktery bych mohl vyuzit i v me dalsi (vice universalni) zbrani CZ-P09Je to jak s hodinkama, chci to vyzkouset, zkusit a pak se rozhodnu, ano Glock neni zadnej krasavec, je to jako Rolby, Suby jsou taky celkem nezajimavy, nicmene fungujou a to jepro mne dulezite...nez jenom design a u zbrane dam prednost spolehlivosti pred krasou, to je logicke...:-)
Jarett Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2018 Tak na http://bazar.hunting-shop.cz/vypis.php?search=g43&x=0&y=0 jsou každý týden jeden až dva. Proti 42 je 43 větší, o deset deka těžší a rána zbytečně velká. Vzhledem k charakteru "zbraně na nošení" je 42 rozhodně lepší volba, střílet s tím stejně moc nebudeš pokud máš 09
Sborez Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2018 to Sborez:Ja pujdu o dalsi vikend vyzkouset G43, takze budu mit realne posouzeni G42 versus G43, jde mi hlavne o zpetny raz u G43 a drzeni v ruce (je o malinko vetsi nez G42)Hodne bych chtel zkusit toho Siga 365, co tu postoval kolega vyse...ale to je celkem nerealne, nikde neni alespon co jsem ted par dnu hledal na netu...Jinak budu jeste realne testovat SaW Shield, mel jsem ji uz v ruce, moc pekna, tak taky uvidime...pak uz to asi nejak rozseknu... :-)Zkus Gunshop na Strakonické, mají tam toho hafo a stojí to za to, i když si z toho nevystřelíš. PPQ jsem v ruce měl a moc mi neseděly prolisy, ale každá ruka je jiná. 42 i 43 mě přišly OK. U HK se mi líbí, že mám prostor mezi palcem a ukazováčkem naprosto vyplněný, prostě se mi dobře drží. Je tam lišta a vyhazování zásobníku znemožňuje nechtěné vyhození.
Bullet Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2018 Tak na http://bazar.hunting-shop.cz/vypis.php?search=g43&x=0&y=0 jsou každý týden jeden až dva. Proti 42 je 43 větší, o deset deka těžší a rána zbytečně velká. Vzhledem k charakteru "zbraně na nošení" je 42 rozhodně lepší volba, střílet s tím stejně moc nebudeš pokud máš 09 Jojo, s tim co jsi napsal naprosto souhlasim, z 42 jsem strilel a je to "kocicka" mala do ruky, mala lehka na noseni, zkratka ideal...ale pro klid duse musim tu G43 v realu vyzkouset, no...ten bazar sleduju, diky. Zkus Gunshop na Strakonické, mají tam toho hafo a stojí to za to, i když si z toho nevystřelíš. PPQ jsem v ruce měl a moc mi neseděly prolisy, ale každá ruka je jiná. 42 i 43 mě přišly OK. U HK se mi líbí, že mám prostor mezi palcem a ukazováčkem naprosto vyplněný, prostě se mi dobře drží. Je tam lišta a vyhazování zásobníku znemožňuje nechtěné vyhození. Diky za tip, asi tam zajedu az bude cas, osobni vyzkouseni je nejlepsi a rekl bych nutnost...nekupuju rohlik, ze?!
Taghujer Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2018 Pokud zvažujete G43 nebo G42, tak doporučuju vyzkoušet i v přímém srovnání se S&W Shield. Já G42 vyřadil kvůli náboji hned, všechno mám v 9L a u toho jsem chtěl i zůstat. Se Shieldem jsem oproti G43 nastřílel mnohem líp, líp se mi drží i tasí. Pro mě je důležitý, abych neměl odpor se zbraní na nošení trénovat. Nosit bez pořádného tréninku je podle mě trochu lehkomyslné. No a vážně si nedovedu představit, že bych s něčím jako je G42 pravidelně trénoval. Ad svítilna - zvažoval jsem, že pro Shielda pořídím TLR-6, ale musel bych zas vyměnit všechny pouzdra. Dřív jsem nosil G26. Měl jsem G17 (ne na nošení) a teď jsem si nedávno pořídil a vytunil G19, kterýho bych chtěl nosit. Mám na něm Streamlight TLR-8 a oproti Inforce APL je sice hnusnější, ale nemám s ní žádný problémy (náhodné rozsvěcování, odpadávání z railu, samovybíjení, atd.), 500 lumenů, ideální tlačítka pro ovládání a z prozatimního testování mi vychází jako nejlepší svítilna pro moje účely.
cema Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2018 Tohle jsem nedávno řešil taky, chtěl jsem mezikus ke G17 a KT P3AT. Zkoušel jsem (na střelnici) G42,G43,G26,Shielda,PPS a HK SFP9 (tu jen plnotučnou, verzi SK jsem bohužel nestřílel, ale měl jen v ruce). Chystal jsem se vyzkoušet to HK SFP9 SK a pak to rozseknout, byl to nejžhavější kandidát. Ale nakonec jsem vzal bazarovou G26. :-) A jsem spokojenej. Mám tím i kompatibilní zásobníky od G17.
Bullet Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2018 Kdyz se o vikend zadari, tak budu mit v ruce jak G43, tak S&W Shield, G42 jsem jiz mel...jestli se me bude G43 dobre drzet, atp...a nebude mit tak hroznej zpetnej raz jak se vsude nebo skorovsude pise...tak myslim, ze bude rozhodnuto....uvidime...
Sickboy Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2018 Tohle je ta strašně subjektivní. Jsem docela marnej na krátký zbraně a z G43 nastřílim líp jak G17. Já bych do toho už taky asi nešel, ale spíš proto, že se mi líbí víc LCR na nošení nebo jinej revolver. Ale to budou spíš období, který se mění v průběhu času.
CEGY Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2018 G43 jsem jednu chvili nosil. Strilele s z toho desne. Tim jednoradym zasobnikem to ma hubeny uchop. Mel jsem pocit, ze mi pri strelbe vyklouzava. A na noseni to taky nebylo takovy terno. Nosil jsem hlavne na klipu a rozdil v komfortu mezi G19 nebo G30 je jenom o zvyku.
Sickboy Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2018 Já používám vnitřní kydex na G43 a naprosto v klidu. Z druhý strany mám ještě vnitřní kydex s druhym zásobníkem a připadám si pomalu jako z nějaký zásahový jednotky, jak jsem vopásanej. Bez problémů lezu do auta a z auta. Všechno drží sedí a nemám strach nosit nadrcnuto, jak je to pěkně zacvaknutý se skrytym lučíkem. Zásobníky mám +1 s rozšířením a talon gripem to drží naprosto v klidu. A to mám docela kopyta až takový, že se mi pomalu nevejdou prsty do výřezů u G17, co tam byly do 4th generace. Ale přikláním se k tomu, že bych si asi vybral dneska něco jinýho. Ale jako první pistole na pochopení, jak to chodí je v pohodě. Hlavně když to pak prodám bez problémů. Ač se v inzerci G43 objevuje hodně, tak taky vždycky rychle zmizí.
Jarett Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2018 (upraveno) Jen tak mimochodem, pokud budete chtít pořádné, opravdu pořádné, kydexové pouzdro mrkněte na tyto odkazy: http://www.kt-mech.com/index.html https://skullcrush.com https://www.giholsters.com Mám od každého nějaké, IWB i OWB, všechny s vnitřním koženým potahem a ve srovnání s tím, co se u nás nabízí za 1500,- a víc, je to jak Rolex proti digitálkám za tři stovky Upraveno 9. prosince 2018 uživatelem Jarett
Taghujer Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2018 Nemáte někdo zkušenost s tímto pouzdrem nebo podobným? https://www.tier1concealed.com/products/agis
Harry Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2018 Byli jsme o víkendu na nočním LOSu na sněhu. Bylo to úplně kouzelný a atmosféra měla něco do sebe... Doporučuju...Zajímavé bylo i to, že se střílelo i z PDW (Personal Defense Weapon - tedy dlouhé na pistolové náboje). Většina z našeho týmu používá CZ Scorpion EVO. Mezi PDW je to podle mého ideální kombinace ceny a užitné hodnoty. Nějaké mouchy to sice má, ale dá se s tím žít. Tady je video právě s ním...
Wanderer Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2018 Měl jsem to taky naplánováno, nakonec jsem sextam nedostal. Jaké jste měli vybavení? Podvěšenou baterkou s laserem spínané na magnet nebo klasickou baterku v jedné ruce a zbraň v druhé? Tj. kombinace v životě běžná, ale teď už bez šance na umístění. Nebo dokonce "běžně" nošenou čelovku?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se