Leopold Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Aj paralyzer HUSHA TX 10P môže pomôcť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února před 1 hodinou, P_P napsal: Měl bych dotaz na zkušené - má něco takového smysl mít doma pro případ, že se k vám někdo dostane, Předpokládám, že střelnou zbraň mít většinou nebude. https://www.streleckyraj.cz/pistole-flobert-detonics-6x9-84-grim-fp-c-i.html Vyhozené peníze. Pokud nechceš zbroják, potom se přihlaš na Krav Maga, pod polštář si dej teleskop a na poličku paralyzér (ženě tam dej pepřák)..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Byl to jen nápad, asi ne nejlepší. Jsem odpůrce zbraní, ale situace ve společnosti se rozhodně nelepší, spíš naopak. Alarm se zapojením na PCO je jasná volba, ale i tak je tam prodleva pár minut, než někdo pomůže. No, snad to nebudu muset řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února V reakci na střelbu na FF rozeslalo teď Ministerstvo vnitra na různé úřady státní správy instruktážní letáček AMOK. Aniž hodnotím, dávám k dispozici a případné diskuzi. Ještě je tam odkaz na video k němu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 18 hodinami, P_P napsal: Byl to jen nápad, asi ne nejlepší. Jsem odpůrce zbraní, ale situace ve společnosti se rozhodně nelepší, spíš naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Ahoj chlapi, existuje nějaký dobrý podcast na téma zbraní/ zbrojního průkazu/ právu atd.? Chystám se na zkoušky a trávím hodně času v autě tak bych si něco poslech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Lukáš Sudek - Czech firearms podcast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Jako součást přípravy na ZP bych to úplně nepovažoval, ale nějací hosté k tématu jsou. Celkově ale fajn podcast, taky ho poslouchám občas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Také se chystám, má cenu kupovat na přípravu tuhle knihu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února https://zbranekvalitne.cz/zbrojni-prukaz/testove-otazky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Před hodinou, Dez123 napsal: Také se chystám, má cenu kupovat na přípravu tuhle knihu? Ne. Kup si aplikaci Zbrojni prukaz. Z toho jsem to udelal ja a dalsich 12 kamosu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února dnes po dlouhé době na střelnici. provětral jsem tuto pistolku. mám ji moc rád a líbí semi. ale nerad sní střílím:) prostě mi nesedí, ale moc se mi líbí tak ji to toleruji. Je navíc v 7,65br což není tak časté u nerez verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Tak to je ovšem krásná strojařina a doslova umělecké dílo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února (upraveno) je pravda že zpracování je na dost vysoké úrovni. ale u sigu je to běžné. je to fajn zbraň, ale nejde mi to sní. ppk v nerezu bych ale bral raději Upraveno 18. února uživatelem KOCKOPEES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Prosím tě, je to celonerez, nebo je rám slitina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Před hodinou, dykmore napsal: Prosím tě, je to celonerez, nebo je rám slitina? celonerez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMCorsair Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února nerez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února V 11. 2. 2024 v 21:32, P_P napsal: Byl to jen nápad, asi ne nejlepší. Jsem odpůrce zbraní, ale situace ve společnosti se rozhodně nelepší, spíš naopak. Alarm se zapojením na PCO je jasná volba, ale i tak je tam prodleva pár minut, než někdo pomůže. No, snad to nebudu muset řešit. V případě nouze a při troše štěstí to nejspíš většinu drbanů vyleká ale k tomu není potřeba flobertka za tyhle nesmyslný peníze. K tomu Ti za pár korun staší poplašňák nebo plynová pistole ale ber to opravdu tak, že je to pouze na zastrašení. Pak je tam samozřejmě riziko ( podle mě ne velké) že zloděj bude mít ostrou zbraň. Alarm s nouzovým tlačítkem/ přívěškem který je po ruce má smysl za předpokladu venkovní a vnitřní sirény. Dají se tam nastavit různé okruhy - např. když jste doma a jdete spát tak se dají zapnout jen dveřní a okenní detektory. Na pepřák v uzavřeným prostoru opatrně - podle mě když už tak sprej ve formě tekuté střely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února V 18. 2. 2024 v 16:05, midloch napsal: Ne. Kup si aplikaci Zbrojni prukaz. Z toho jsem to udelal ja a dalsich 12 kamosu Souhlasim. Ucil jsem se jen podle aplikace a v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 19 hodinami, KOCKOPEES napsal: celonerez Díky. Fakt nádherná věc. Kdysi jsem měl PP, celoocel, 7.65br, s láskou vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se