Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, P_P napsal:

Měl bych dotaz na zkušené - má něco takového smysl mít doma pro případ, že se k vám někdo dostane, Předpokládám, že střelnou zbraň mít většinou nebude. 

https://www.streleckyraj.cz/pistole-flobert-detonics-6x9-84-grim-fp-c-i.html 

Vyhozené peníze.

Pokud nechceš zbroják, potom se přihlaš na Krav Maga, pod polštář si dej teleskop a na poličku paralyzér (ženě tam dej pepřák).....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl to jen nápad, asi ne nejlepší. Jsem odpůrce zbraní, ale situace ve společnosti se rozhodně nelepší, spíš naopak. 

Alarm se zapojením na PCO je jasná volba, ale i tak je tam prodleva pár minut, než někdo pomůže. No, snad to nebudu muset řešit. 

Odkaz ke komentáři

V reakci na střelbu na FF rozeslalo teď Ministerstvo vnitra na různé úřady státní správy instruktážní letáček AMOK.

Aniž hodnotím, dávám k dispozici a případné diskuzi.

Ještě je tam odkaz na video k němu: 

AMOK.jpg

Odkaz ke komentáři

dnes po dlouhé době na střelnici. provětral jsem tuto pistolku. mám ji moc rád a líbí semi. ale nerad sní střílím:) prostě mi nesedí, ale moc se mi líbí tak ji to toleruji. Je navíc v 7,65br což není tak časté u nerez verze.

20240218_192744.jpg

20240218_192730.jpg

Odkaz ke komentáři

je pravda že zpracování je na dost vysoké úrovni. ale u sigu je to běžné. je to fajn zbraň, ale nejde mi to sní. ppk v nerezu bych ale bral raději :)

Upraveno uživatelem KOCKOPEES
Odkaz ke komentáři

V 11. 2. 2024 v 21:32, P_P napsal:

Byl to jen nápad, asi ne nejlepší. Jsem odpůrce zbraní, ale situace ve společnosti se rozhodně nelepší, spíš naopak. 

Alarm se zapojením na PCO je jasná volba, ale i tak je tam prodleva pár minut, než někdo pomůže. No, snad to nebudu muset řešit. 

V případě nouze a při troše štěstí to nejspíš většinu drbanů vyleká ale k tomu není potřeba flobertka za tyhle nesmyslný peníze. K tomu Ti za pár korun staší poplašňák nebo plynová pistole ale ber to opravdu tak, že je to pouze na zastrašení. Pak je tam samozřejmě riziko ( podle mě ne velké) že zloděj bude mít ostrou zbraň. Alarm s nouzovým tlačítkem/ přívěškem který je po ruce má smysl za předpokladu venkovní a vnitřní sirény. Dají se tam nastavit různé okruhy - např. když jste doma a jdete spát tak se dají zapnout jen dveřní a okenní detektory. Na pepřák v uzavřeným prostoru opatrně - podle mě když už tak sprej ve formě tekuté střely.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...