Dez123 Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami Jasný, ale když si půjdu nakoupit, nebo zastřílet a nepůjde systém, tak mám smůlu ne? 1
dtx Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou Celkově jsem zvědavý jak to bude fungovat. Spousta střelnic (hlavně ty venkovní) nemá žádné PC, jen deníček kam si zapisují. A nějaká apka do telefonu? Jak to bude zabezpečené? Přecejen přístup do databáze, kdo má ZP a jakou zbraň, to jsou docela citlivé údaje. Na mobilech to je velké riziko. Nebo to na střelnici nebudou ověřovat? My jim ukážeme portál občana? Netuším. Jinak to hodnotím jako velké plus. Nejvíc mě na současném systému štve nesmyslná velikost ZP a průkazů zbraně.
KralJan Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou před 22 hodinami, Dez123 napsal: Já jsem za digitalizaci taky moc rád, jen by to chtělo nějakou zálohu. Nebyli jste někdo na kurzech od Vnitra? Docela by se mi líbila ta dotace na střelivo Ahoj, jen kvůli dotaci na střelivo, bez hlubšího zájmu o problematiku ochrany měkkých cílů a zásahu proti aktivnímu střelci to asi nedává smysl. Musíš absolvovat kurzy MV 101, 102, 201 potom splnit hodnocené střelby, potom jit na policií zažádat o základní aprobaci. Dále absolvovat kurz MV 301 a zažádat o pokročilou aprobaci. Potom jednou za rok při splnění hodnocených střeleb máš nárok na 500ks dotované munice. Ke splnění kurzů potřebuješ pistoli, pušku, balistickou ochranu, plynovou masku (něco se dá půjčit). Až do kurzu 301 si platíš veškerou munici a vše ostatní. Na 301 už náboje dostaneš. Zabere to i dost času např. 301 je na čtyři dny. Kdyby tě cokoli zajímalo, rád odpovím
Maro Odesláno před 40 minutami Nahlásit Odesláno před 40 minutami před 20 hodinami, Dez123 napsal: Jasný, ale když si půjdu nakoupit, nebo zastřílet a nepůjde systém, tak mám smůlu ne? Tak to ale přece dneska s kartičkou budeš taky, když si jdeš koupit náboje, nedají ti je kvůli kartičky ale proto, že to zadali do systému.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se