Návštěvník Snow Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Uznávám, že to co jsem napsal bylo zbytečné a byla to chyba. Omlouvám se všem, koho to n....lo či pohoršilo, dám si propříště pozor Nemáš se za co omlouvat Harry. Tisíckrát nemístnejších poznámek bylo na chronomagu proneseno přehršle, mnonokrát z mé strany, mimochodem, tyhle mé trapné extempore byly důvodem mého nynějšího delšího odmlčení, kdy jsem zvažoval, jestli se mám na chronomag vůbec vracet, když jsem zde napáchal tolik zla. Dotyčný, na jehož stranu byla poznámka patrně pronesena, je sám autorem tolika zbytečných a hloupých vět, že by jejich sumář zabral poměrně dost stran. Z jeho strany se jsem nezaznamenal omluvu ani jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Otázka na místní brokové střelce - chtěl bych si pořídit sportovní brokovnici, abych si mohl jen tak čas od času zastřílet na holuby (v Nymburce je pěkná broková střelnice + tam kam jezdím s ostatníma flintama máme taky vrhačky), nevylučuji ani možné budoucí lovecké využití. V zásadě přemýšlím akorát nad Baikalem nebo něčím od CZ-USA... U Baikala asi není co řešit. Výměnné zahrdlení, tvrdochrom v hlavních, volitelná jednospoušť a volitelné vytahovače/vyhazovače. No a s CZ-USA tam si člověk musí vybrat... Buď dvojspoušť a vytahovače nebo jednospoušť a vyhazovače. Hlavně bez tvrdochromu. Nějaké názory? Dvojspoušť asi nebude pro sportovní účely ideální, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 (upraveno) Ahoj kamarádi - S KEVINEM NEJSI NIKDY SÁM"Jen ale je lepší ráže 9mm MAKAROV, je to sice kopanec jako prase, ale víte o čem mluvím. Kéž bych něco takového nikdy nepoužil, zatím mi to vychází a to je dobře. Přeji pěkný den. .....____________________ , ,__ ....../ `---___________----_____|] - - - - - - - - ? ????D ...../_==o;;;;;;;;_______.:/ .....), ---.(_(__) / ....// (..) ), ----" ...//___// ..//___// .//___// Upraveno 8. července 2012 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Pěknej prcek co schováš kdekoli .Taky přemýšlím o nějaké "záložce" ale spíš poslední CZ 92 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Mate nekdo zkusenost s batohy na jedno rameno Maxpedition (Versipack, Jumbo, Fatboy apod.). Podobny jsou tusim i od 5.11.Pripada mi to super, ale jen jsem to na par sekund zkousel oblict.Na kratsi, puldenni vylety ven, penezenka, klice, cigara, PPK...Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Mate nekdo zkusenost s batohy na jedno rameno Maxpedition (Versipack, Jumbo, Fatboy apod.). Podobny jsou tusim i od 5.11. Pripada mi to super, ale jen jsem to na par sekund zkousel oblict. Na kratsi, puldenni vylety ven, penezenka, klice, cigara, PPK... Diky. Když sem s tím chodil celej den (Maxpedition), vodrbalo mně to trošku rameno. Nemotorný to je asi míň než baťoh. Lidi se mi smějou, proč sebou nosím plynovou masku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Já mám doma COP? PŘÍRUČNÍ TAŠKA MARK´S BAG a super ani velká ale zase ani ne moc malá , bez problému tam dám G17 a Tablet (PlayBook) Tady nějaké foto (ne moje) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 (upraveno) edit : dupla je super že to má kovové karabiny (nic co utrhneš) Upraveno 8. července 2012 uživatelem Henatko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 CZ 92 jako záložku jsem měl,v současnosti nosím Ruger LCP,velikostně skoro totéž,výkonově 9Br trochu jinde,bohužel i cenově.U čízy se mi víc zamlouval ,,čistý" DAO,LCP má předepnutý DAO,což sice nevadí,ale přecijen už tam je nějaká pružina stlačená.K těm brašnám:náhodou jsem něco podobného koupil ,,u vietnamců",je trochu větší než na obrázku a nemá odtrhávací chlopeň,ale provedení velice dobré a cena výborná.Do toho krámu jsem vlezl úplně náhodou,měli jen provedení v barvě ,,coyote",tak jsem ho koupil,ale od té doby,cca rok tam tuhle brašnu jaště neměli.Fotku momentálně dát nemohu,mám nefunkční foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Když jsme u těch menších pistolí, nemá tu náhodou někdo Kahr PM9? Jednak by mne zajímaly zkušenosti, a kdyby se tu našel někdo obzvláště zkušený, rád bych ho pozval na kávu někam na střelnici. PM9 na mě totiž působí výborně, ale bohužel jsem zatím nenašel příležitost si ho před zakoupením někde vyzkoušet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Mate nekdo zkusenost s batohy na jedno rameno Maxpedition (Versipack, Jumbo, Fatboy apod.). Podobny jsou tusim i od 5.11. Pripada mi to super, ale jen jsem to na par sekund zkousel oblict. Na kratsi, puldenni vylety ven, penezenka, klice, cigara, PPK... Diky. Já to mám a nosím v tom foťák - v sekci na flašku pití mám zaraženej objektiv :-) Je to dobrá věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Ahoj pánové, když tady vidím o pár příspěvků výš toho Kevina, tak mě napadá, že mi tu jeden zánovní nenošený v 9br přebývá, kdyby někdo chtěl... Cca 6kkč... Záměrně tím neplevelím prodejní inzeráty, jenom mě to napadlo u tý fotky. ZP+NP, klasika... Pokud to tu bude překážet, klidně to někdo smázněte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Taška přes rameno od 5.11 je dobrá, ale radši jen na pár menších věcí (třeba jak píše bandicoot), víc bych tam toho nedával. Třeba já, když tam dám foťák, druhej objektiv, lahev s pitím, nůž a nějaký drobnosti, tak se mi to už nosí dost nepohodlně. To snad pak radši Rush MOAB10. Ten mám radši. Ale třeba ani ten bych si nebral někam, kde se budu nějak aktivnějc pohybovat, protože nemá prsní ani bederní popruh a tak má tendenci padat k boku. Takže záleží na co konkrétně to člověk potřebuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Ahoj pánové, když tady vidím o pár příspěvků výš toho Kevina, tak mě napadá, že mi tu jeden zánovní nenošený v 9br přebývá, kdyby někdo chtěl... Cca 6kkč... Záměrně tím neplevelím prodejní inzeráty, jenom mě to napadlo u tý fotky. ZP+NP, klasika... Pokud to tu bude překážet, klidně to někdo smázněte. Sakra, škoda, že jej nemáš v 9mm MAKAROV, a už jsem nasranej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Sakra, škoda, že jej nemáš v 9mm MAKAROV, a už jsem nasranej Za tu cenu je to asi jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 I 9mm br je lepší než nic, za 6 doporučuju. Je to skutečně kapesní obranar, na leto ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Ahoj kamarádi - S KEVINEM NEJSI NIKDY SÁM" Jen ale je lepší ráže 9mm MAKAROV, je to sice kopanec jako prase, ale víte o čem mluvím. Působí to na mě jako typický představitel junk gun - něco jako A.T.C... ale rád bych se mýlil, po něčem malinkatým už delší dobu pokukuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Mate nekdo zkusenost s batohy na jedno rameno Maxpedition (Versipack, Jumbo, Fatboy apod.). Podobny jsou tusim i od 5.11. Pripada mi to super, ale jen jsem to na par sekund zkousel oblict. Na kratsi, puldenni vylety ven, penezenka, klice, cigara, PPK... Diky. Mám Jumbo S - Type Black - Foliage už dva a pol roka a nosím ho dennodenne. Je to pre mňa doslova taška s potrebami na ,,prežitie,, vrátane 0,5 l termofľaše PRIMUS. Materiál na ňom je super, stále vyzerá ako nový. Bacha treba dať iba pri nosení na termoprádle, aby ho nevyťahal suchý zips. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Klotzman: Nemuzes byt dale od pravdy. Takzvane "junk guns" jsou vetsinou primitivne konvenni konstrukce. Kevin je o dost promyslenejsi a kvalitnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Ne,ne,Kevin je úplně jiná liga než ATC a pod,jak materiály tak zpracováním,jediné co trochu snižuje výkon je systém brzdění záveru odfukem plynů.Proto jsem dal nakonec přednost Rugeru LCP,který má klasický systém řešený poklesem hlavně.Při zkouškách na hradlech to bylo na výsledku opravdu poznat,ale už si konkrétní čísla nepamatuji.Co se týče nošení je to skoro jedno,i když váhově je samozřejmě výhodnější LCPčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se