adasek Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 před 45 minutami, shaggy napsal: Tapa is back! Po konfiguračních peripetiích jsem ho nakonec rozchodil. Stále ale platí doporučení používat místo něj normální rozhraní fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Adam na hrad! Tapa 4ever! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Paráda To bolo pekelne dlho bez tapa. Už som si až začínal zvykať na web...Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 @adasek, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Ďakujeme ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubko Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Diky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Velké díky!Sent from my SM-G970F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Dík, jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Přidávám se s díky. Na mobilní verzi fóra se mi nedaří zvyknout. Tapa je pro účely procházení fóra podle mě mnohem pohodlnější a celkově tak nějak přehlednější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Velikánské díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Woohooo, clovek si odjede na vikend do lesu na elektronicky detox a psychickou pripravu na pouziti weboveho rozhrani fora a ono tohle. Adasek opravdu na hrad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Diky chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Zase mi to nejede. Je chyba v mém přijímači, nebo to spolu zase nemluví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Mne to jde ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Taky nevidim zadny problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Hm, tak to jsem v kelu. Bo nevím proč to nejede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 U mne stale plati, ze kdyz jsem doma na wifi, tak tapatalk jede jak blesk.. a jak jsem na mobilnich datech, tak ani tuk.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Jedeee. Juch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Ahoj, nekdo zkusenost s tim, ze tak 3-6m zpatky mi prestaly chodit notifikace u sledovanych temat na tapatalku? iOS verze…DikySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Ano aj ja to tak isto mam (som v tom ze skoncila podpora Tapa zo strany Chronomagu). Ak to tak nie je budem moc rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se