JHonza Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Odesláno 16. září 2013 A teď ještě fotečku Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
JHonza Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Odesláno 16. září 2013 Ono to opravdu funguje! A ve WP!!! Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Sedlin Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 Posledni dobou pri vkladani prispevku s prilohou skrz tapatalk je postnut jen prispevek bez prilohy. Je chyba na strane prijimace nebo vysilace (u me)?
siwi Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 Já dneska vkládal a bylo to v pohodě. Při vložení obrázku do příspěvku se nejdřív přídá jako příloha pod text. Pokud ho chceš mít v textu, musíš na něj ťuknout. Ale jestli to tak děláš a přesto to nejde, tak nevím...
Sedlin Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 Jj, dik za info. Vkladam jako prilohu, obcas to jde, obcas ne a dneska hned dvakrat za sebou do vlakna Co mate na ruce jsem vlozil dva prazny prispevky s texty, které souvisely s obrazky, takze uplnej paskvil
IzTaPa Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 chlapci, poradte prosim (mozna uz to tu bylo, jen jsem to nenasel... v tapatalku po poslednim update se spatne zobrazuje enter - natukam to spravne, ale v prohlizeci se mi to zobrazi plne <br/> znaku a bez mezer/radku... neco jako toto: Ahoj<br /><br />Mohl by's dik moc
siwi Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Jen potřebuju vyzkoušet nový softvér: Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk
Hasňa Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Funguje. A ted si zrus ten otravny podpis. To by melo byt nepsanym zakonem.
siwi Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Jo, OK. Šlo mi totiž o to, že Tapatalk automaticky zmenšuje fotky a při tom je ale vždycky dost poškodil. Detaily se rozpadaly na kostičky. Teď se zdá, že po nějakých aktualizacích je to už snad v pořádku. Pokud jde o ten nepsaný zákon, je vidět, že ho tu porušuje kde kdo. Už se tady o tom mluvilo. No, já na něm nelpím. Zrušit ho je maličkost
Hasňa Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 (upraveno) Neni to zadny zakon. Ale mel by byt. Je to samozrejme na kazdem soudruhovi, ja osobne nevidim jediny duvod k tomu, aby ho tam nekdo mel. Je k nicemu, zabira misto, prudi. Ja pisu jenom pres Tapatalk v mobilu a nevidim duvod, proc touhle informaci oblazovat forum dvacetkrat denne. Ale presne jak rikas, jsou tu lidi, co to sem cpou furt. Upraveno 17. prosince 2013 uživatelem Hasňa
seh1 Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Mel bych dotaz. Jak v Tapatalku udelate, ze vas prispevek nemam za textem, takove ty šipky a pismena brbr?
siwi Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Mel bych dotaz. Jak v Tapatalku udelate, ze vas prispevek nemam za textem, takove ty šipky a pismena brbr? Nějak mi není jasné, jak to myslíš. Značka se používá v HTML kódu pro ukončení řádku uvnitř odstavce. Ale mít příspěvek za textem? To nevím...
siwi Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Mel bych dotaz. Jak v Tapatalku udelate, ze vas prispevek nemam za textem, takove ty šipky a pismena brbr? Nějak mi není jasné, jak to myslíš. Značka se používá v HTML kódu pro ukončení řádku uvnitř odstavce. Ale mít příspěvek za textem? To nevím... edit: ...značka " " ... Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4
siwi Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Tak ona ta značka br se tam neobjeví, prosím adminy o smazání těchto nezdařených pokusů díky.
Daemonultimate Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Nevíte proč mi v Androidu nejde aktivovat sledování vlákna?Na PC vše bez problému.
Daemonultimate Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Už to mám,věděl jsem,že to bude blbost.
petr_cha Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 (upraveno) <br />Tak ona ta značka br se tam neobjeví, prosím adminy o smazání těchto nezdařených pokusů díky.<br />Ja ji tam mam kazdou chvili, tu znacku... ale je fakt, ze tak nejak nepravidelne...<br /><br />z mobilu...<br /> Upraveno 8. února 2014 uživatelem petr_cha
huhu4d Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 ahojte mam niekedy problem, ked som na 3g sieti alebo edge ze sa neviem pripojit na chronomag. ostatne fora mi slapu v pohode, ale chmag mi pise ze nemam povoleny pristup.mate niekto podobny problem ? dik
siwi Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 No, je pravda, že CronoMage se mi taky načítá o poznání pomaleji než ostatní fóra, ale přístup mi neodmítá.
nickolas Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 V EDGE to načítá ukrutně pomalu, ale většinou načte... Přístup mi to nikdy neodmítlo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se