Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 451
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já dneska vkládal a bylo to v pohodě. Při vložení obrázku do příspěvku se nejdřív přídá jako příloha pod text. Pokud ho chceš mít v textu, musíš na něj ťuknout. Ale jestli to tak děláš a přesto to nejde, tak nevím...

Odesláno

Jj, dik za info. Vkladam jako prilohu, obcas to jde, obcas ne a dneska hned dvakrat za sebou do vlakna Co mate na ruce jsem vlozil dva prazny prispevky s texty, které souvisely s obrazky, takze uplnej paskvil :(

• po měsíci...
Odesláno

chlapci, poradte prosim (mozna uz to tu bylo, jen jsem to nenasel...

v tapatalku po poslednim update se spatne zobrazuje enter - natukam to spravne, ale v prohlizeci se mi to zobrazi plne <br/> znaku a bez mezer/radku... neco jako toto:

Ahoj<br /><br />Mohl by's

dik moc

• po 4 týdnech...
Odesláno

Jo, OK. Šlo mi totiž o to, že Tapatalk automaticky zmenšuje fotky a při tom je ale vždycky dost poškodil. Detaily se rozpadaly na kostičky. Teď se zdá, že po nějakých aktualizacích je to už snad v pořádku.

Pokud jde o ten nepsaný zákon, je vidět, že ho tu porušuje kde kdo. Už se tady o tom mluvilo. No, já na něm nelpím. Zrušit ho je maličkost  :D

Odesláno (upraveno)

Neni to zadny zakon. Ale mel by byt. Je to samozrejme na kazdem soudruhovi, ja osobne nevidim jediny duvod k tomu, aby ho tam nekdo mel. Je k nicemu, zabira misto, prudi. Ja pisu jenom pres Tapatalk v mobilu a nevidim duvod, proc touhle informaci oblazovat forum dvacetkrat denne. Ale presne jak rikas, jsou tu lidi, co to sem cpou furt.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Mel bych dotaz.

Jak v Tapatalku udelate, ze vas prispevek nemam za textem, takove ty šipky a pismena brbr?

Nějak mi není jasné, jak to myslíš. Značka

se používá v HTML kódu pro ukončení řádku uvnitř odstavce. Ale mít příspěvek za textem? To nevím...

Odesláno

Mel bych dotaz.

Jak v Tapatalku udelate, ze vas prispevek nemam za textem, takove ty šipky a pismena brbr?

Nějak mi není jasné, jak to myslíš. Značka

se používá v HTML kódu pro ukončení řádku uvnitř odstavce. Ale mít příspěvek za textem? To nevím...

edit: ...značka "

" ...

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

<br />Tak ona ta značka br se tam neobjeví, prosím adminy o smazání těchto nezdařených pokusů:D díky.

<br />Ja ji tam mam kazdou chvili, tu znacku... ale je fakt, ze tak nejak nepravidelne...<br /><br />z mobilu...<br /> Upraveno uživatelem petr_cha
  • po měsících...
Odesláno

ahojte

mam niekedy problem, ked som na 3g sieti alebo edge ze sa neviem pripojit na chronomag. ostatne fora mi slapu v pohode, ale chmag mi pise ze nemam povoleny pristup.

mate niekto podobny problem ?

dik

Odesláno

No, je pravda, že CronoMage se mi taky načítá o poznání pomaleji než ostatní fóra, ale přístup mi neodmítá.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...