midloch Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 (upraveno) Když mě v létě roku 2006 popadla touha koupit si konečně pořádný hodinky, tak jsem měl jasno, že to musí být Breitling Chrono Superocean. Nicméně ještě před tím, jsem vlezl u nás na Svoboďáku do tehdejšího obchodu Oriosa (přestože jsem věděl že IWC je zcela mimo můj rank) a byl jsem jak zasažen bleskem, když jsem tam uviděl IWC Cousteau Divers Tribute to Calypso v limitované edici 2500ks.Cena nedostupná... Tato edice vznikla v rámci projektu záchrany Cousteaovy lodi Calypso, bývalé válečné minolovky kterou Cousteau přeměnil na legendární plovoucí vědeckou oceánografickou laboratoř na které vznikly neméně legendární filmy o dobývání moří a výtěžek byl věnován právě do restaurátorských prací.Po této edici vznikly ještě dvě další limitky taktéž po 2500ks nicméně ani jedna už neměla jednu naprosto unikátní věc a to na zadním dýnku pod safírovým sklem umístěný malý dřevěný kousek právě z Calypso což dělá z těchto hodinek záležitost s neuvěřitelným příběhem.No a dnes mi dorazily z Milána, v luxusním stavu s plnými papíry a boxem včetně 2 leté záruky od místního prodejce.Pro mě se jedná o jedny z nej hodinek jaké jsem doposud za svých 41 let spatřil :-D Dnes od 10:00 jsou v rodině Breitling Chrono Superocean + 2ks pocket IWC z toho jedny jsou jedny z prvních vůbec vyrobených s kalibrem Elgin. Upraveno 8. dubna 2016 uživatelem midloch
Murphy97 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Srddecne gratuluji, tohle je opravdu velka parada! At dobre slouzi, jsou nadherne!
horal Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Klobouček a gratulace. Víc fotek, nevidím tu třísku..
Porsche_911 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Líbí se mi. Moc gratuluju, zajímavý příběh!
Tea Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Horal: Je to ten kulatý dřevěný střed dýnka.Jinak paráda! Cousteau je můj hrdina z dětství... (vedle Vinetoua, samozřejmě ;-))
bandicoot Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 midloch: je to jak píšeš, to dýnko z toho dělá "hodinky s příběhem", na rozdíl od pozdějších "hodinek s marketingem"... Jsou úžasný a ta luneta tak krásně cvaká...
Bells Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Teda to si zaslouží opravdu velkou gratulaci, nádherné hodinky a též se přimlouvám za více fotek.
TomAnt Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Vsetky hodinky su pekne, ked su IWC Uzi si ich, splneny sen je top
Karussell Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Krásná specialtka, gratulu k parádnímu úlovku, to čekání na pošťáka muselo být nekonečný :-)
midloch Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Hledal jsem je po všech čertech, jedny jsem už měl zamluvený ve Španělsku a s prodejcem si vyměňoval informace, když jsem mu napsal že je beru (číslo série bylo krásných 0040) tak se pak na dva dny odmlčel a následně už jen napsal, že je někdo koupil.Zrovna tenhle model je dobře likvidní a je o něj zájem prostě jak bylo napsáno výše "hodinky s příběhem". Projel jsem snad úplně všechny historický inzeráty na gůglu a většinou byly hned pryč, takže sehnat dobrej kousek chce hledání :-)
Radik Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Tak teď už k nim jen přidej Cousteaovu biografii - knihu s názvem "V oceánu života" a máš definitivní sestavu (stejně jako by se k Moonům hodila kniha "Apollo 13").
AKUC Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Prekrásné hodinky a pekná zbierka, gratulujem !
Karussell Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Hledal jsem je po všech čertech, jedny jsem už měl zamluvený ve Španělsku a s prodejcem si vyměňoval informace, když jsem mu napsal že je beru (číslo série bylo krásných 0040) tak se pak na dva dny odmlčel a následně už jen napsal, že je někdo koupil.Zrovna tenhle model je dobře likvidní a je o něj zájem prostě jak bylo napsáno výše "hodinky s příběhem". Projel jsem snad úplně všechny historický inzeráty na gůglu a většinou byly hned pryč, takže sehnat dobrej kousek chce hledání :-)Cesta k nim byla náročná, ale úspěšná a to je důležitý :-) Co to je na tom dýnku kolem lodi?Vypadá to jako dřevo, ale to asi nebude
Andrew Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Cesta k nim byla náročná, ale úspěšná a to je důležitý :-) Co to je na tom dýnku kolem lodi?Vypadá to jako dřevo, ale to asi nebude Chce to víc číst...ne jen koukat na fotky
African Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Fantastické hodinky a velká závist :-) Takže velká gratulace.
StanoBare Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 (upraveno) Vzhľadom k silnej téme udržali výstižné vs. decentné dýnko v krásnom pomere. Krásny ciferník, tvar puzdra, čo viac dodať... Pridám tu krátke video lode Calypso. https://www.youtube.com/watch?list=PLD9ACBA3F1864574D&v=Q9xws1G_7AA Upraveno 8. dubna 2016 uživatelem StanoBare
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se