Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To jsem si měl odkoupit pořadí... :lol2: no už se těším, mě naopak ty fotky rajcujou... Na druhou stranu, na mě těžko dát, jsem asi "pepsimagor" budou to mé sedmé (a dost) :D :D

• Odpovědi 174
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja mam mimo jine klasicky Suma a prijdou mi daleko hezci a lepsi. U zelv a obecne mi dost vadi to soudkovity pouzdro. Pockam na vice fotek a uvidim jestli se to zmeni.

Odesláno

Nevím jak někdo může porovnávat skywatches s limitkou :) 299 USD je dneska 7200, k tomu 1200 za shipping pokud je nechceš bez krabičky, potom 1500 DPH a pár stovek za proclení a jsi na 10 000...

Jistě, dá se to udělat bez krabičky, deklarovat nulovou hodnotu, ojebat stát a pak to s trochou štěstí může být za těch 7200... vzhledem k tomu že má ale PADI i jinou strukturu ciferníku (sunburst) a ručky, tak se mi 10 500 nezdá příliš.

Spíš je zajímavý rozdíl +70 USD mezi K a J verzí

Odesláno

Spis me zarazi, ze tu nikdo jeste nema ty padi takytuny. Pritom to jsou super hodinky, aj bych se nebal rict s lepsim cifrem kvuli nelesklym indexum, coz se hodi vic k barevne rucce.

Návštěvník YPO
Odesláno

Spis me zarazi, ze tu nikdo jeste nema ty padi takytuny. Pritom to jsou super hodinky, aj bych se nebal rict s lepsim cifrem kvuli nelesklym indexum, coz se hodi vic k barevne rucce.

ty maj bejt prej až na podzim .... sem někde čet

Odesláno

Osobne si myslim, ze tyto dva modely jsou rozdilne a nelze je rovnat.

Odesláno

Hele, neříkals, že 7 a dost? :lol2:

Neboj,mám to pod kontrolou :-):-)

Ale vážně,až to přijde,budu mít vybráno na pár let dopředu...

Odesláno

Šak tuňáky naprosto super a v pohodě, ale ty kinetiky jsou prostě větší. Né, že by se nosily špatně, nosí se dobře, tvar výborný. Jen poukazuju, že jsou velké.

post-11518-0-64907500-1470941348_thumb.jpg

Odesláno

Já ti nevím, oboje jsou vcelku velké, ale každé trochu jinak. Ty sun19 mi přišly krapet masivnější, nicméně dobře nositelné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...