Z. Paul Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Chlapi jaký na PADI? Sky blue:Nebo tmavá modrá:Ještě mají aqua blue ale ta se mi moc nelíbí: EDIT: u mě zatím vede Sky Blue, tak jsem zvědavý. Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem Z. Paul
tano Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Z. Paul: tezka volba. Jako fanda barev, bych tam vrznul aqua blue, jenze tady ne..Dle me davat dokupy vice odstinu modre zavani pruserem. Chtelo by to videt nazivo.U jinych hodinek napr. Monstra pomeranc by to slo lepe. PADI jsou chameleoni, ale to vis Ty modre nesladis ani boha, mas 1 moznost . Zchladit to -tmave modra.
Jarett Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Tmavě modrý, ten je OK ... ta světlá je taková šmoulová
El Nano Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 za mě taky tmavej, na tom budou parádní
bacil.357 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Tak dlouho jsem váhal s koupí Super Jubilee na želvy ze Strapcode, až už není v nabídce. Já bych se picnul..
Simon Alexander Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Tak dlouho jsem váhal s koupí Super Jubilee na želvy ze Strapcode, až už není v nabídce. Já bych se picnul..Jako bych se slyšel.. taky jsem zaspal.
Moty Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 nejlepší by by bylo kdyby Craftewr Blue udělal gumák na PADI/Želvy, ale včera sme se díval a bohužel nic, mám samozřejmě na mysli k pouzdru, jako je Suma
Návštěvník tolja Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Chlapi jaký na PADI? Sky blue: Nebo tmavá modrá: Ještě mají aqua blue ale ta se mi moc nelíbí: EDIT: u mě zatím vede Sky Blue, tak jsem zvědavý. slaď řemen s lunetou
rooosta Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 určite tmavo Chlapi jaký na PADI? Sky blue: Nebo tmavá modrá: Ještě mají aqua blue ale ta se mi moc nelíbí: EDIT: u mě zatím vede Sky Blue, tak jsem zvědavý. za mňa určite tmavo modrá... sky a aqua by bol už asi fakt farebný bordel
Z. Paul Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Rozumí říká že tmavá bude sedět na 100%. Ale když mě se hrozně líbí ta Sky Blue
rooosta Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Rozumí říká že tmavá bude sedět na 100%. Ale když mě se hrozně líbí ta Sky Blue Ta je fajn, ale na živo naozaj môže vyzerať ináč...tak ako píše Jarett vyzerá naozaj taká šmoulová
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se