nickolas Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Ty žeže chrona jako edc a Reversa jako ultraoblekovky, to by bylo ultimatni kombo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Tak dorazilo něco co ve zdejších dobách není úplně tradiční Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 chlape, tak tohle je nadhera!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Lumeshot: Pro porovnání původní model z 1931 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Tak jeste tady ti je vychvalim. Jsou nadherne. Kdyz jsem s par cleny tady sdilel zamer poridit si jednou Reverso, tak jsem nekolikrat slysel nazor "Jo ty jsou super, ale ..."Jsem stastnej, ze nemam zadne ale a mam radost za kazdyho dalsiho takovyho pacose tady ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Pěkné,pěkné,pěknéé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Tak jeste tady ti je vychvalim. Jsou nadherne. Kdyz jsem s par cleny tady sdilel zamer poridit si jednou Reverso, tak jsem nekolikrat slysel nazor "Jo ty jsou super, ale ..."Jsem stastnej, ze nemam zadne ale a mam radost za kazdyho dalsiho takovyho pacose tady ;-)Za mě jsou ty naše edice nejlepší, grande ultra thin, tydle ručičky, cifr bez značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 No Kubo, vedel jsem, ze k nim spejes ( basnil jsi o nich ), ale ze uz ted ? Parada, k tobe sedej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tak k tomuto kousku se asi musí dospět, což mě se bohužel nepodařilo. ( nebo naštěstí)Jsou krásné, uhlazené, jemné, a přitom docela robustní. Krása z obou stran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 tak ty jsou super, a ta lumi, wow má to i nějakou voděodolnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 8. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Byla to spis náhoda Kuncaku WR je 30, takovejch Navitimer 30 tj. K vodě bych se s nimi nepřihlížil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Nějaké fotky při světle hodinek kterých tu zase tolik není: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 (upraveno) Jsou krásný. Mám je v hlavě od začátku výroby. Umíš si vybrat. EDIT: vždycky jsem si říkal... nezpůsobuje poloha cifrem dovnitř otěry na leštěné lícové straně? Upraveno 17. března 2018 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Nevím jestli jsem správně pochopil otázku ale pouzdro není v kontaktu se základnou, při přehazovani muže dojít k otěru ale vzhledem k tomu ze základna ma vykrojene boky je kontaktní plocha velmi malá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 GMT boli pekné ale REVERSO je priam božské, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Fakt hezký a nevylučuju, že na mě s věkem reversa přijdou. Je ale taky možné, že mi vystačí můj "navoněnej shit", jestli to teda cituju správně. Ohledně případných oděrů lícové strany bych se taky bál, ale jak píše majitel, mají to vyřešené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Je ale taky možné, že mi vystačí můj "navoněnej shit", jestli to teda cituju správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 (upraveno) super vintage reklama! a samozrejme krasny reversa Upraveno 17. března 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Nevím jestli jsem správně pochopil otázku ale pouzdro není v kontaktu se základnou, při přehazovani muže dojít k otěru ale vzhledem k tomu ze základna ma vykrojene boky je kontaktní plocha velmi malá. Ohledně případných oděrů lícové strany bych se taky bál, ale jak píše majitel, mají to vyřešené.Asi jsem to napsal kostrbatě, ale takto jsem to myslel, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 (upraveno) Trocha unikátu Omega Speedmaster CK2998-61, v 80. letech bohužel byly na servisu a byl měněn cifr/ručičky/luneta pak 30 let ležely v šuplíku jenom aby ke mě uvážily cestu já je nátahl a šly v COSC, tak a teď co s nima, původní radiový ciferník bude stát pár set tisíc a ručičky taky nebudou levné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. března 2018 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se