Bert Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Je to nádherné, jak nám firma, která je údajně RODINNÝM STŘÍBREM a prý prodává RADOST, dokáže zcela zdarma naservírovat notnou dávku HUMORU. Eltone, děkuji :-)
RedAce666 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Všichni furt pátráme po přidané hodnotě Eltonu, ale pobaví vás takhle Omega? BTW hodit to na předchozí vedení je taky dost ohranej trik
Frantik Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Tak vetsine lidi tady stacily ty důkazy kvality, jako praskajici skla, vymena bilych/cernych ciferniku, zasekane rucky, vytahovaci hridelky, formy na kaucukove reminky za desetitisice a desitky dalších pruseru. Vsichni tito lide uz nechteji s Eltonem nic mit. Ti ostatní na svůj vlastni pruser teprve cekaji
Melly Odesláno 29. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 JJ, předchozí vedení, z ní se udělal obětní beránek, co se dopustil "honest mistake", klasika
Fade Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Já tuhle diskuzi sleduju a popadám se za břicho To jsou výmluvy jako od malého dítěte, které nedoneslo domácí úkol :D Jsem zvědavý, co na to Libor Hovorka.
financ Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 V 29. 4. 2016 v 12:25, Fade napsal: Já tuhle diskuzi sleduju a popadám se za břicho To jsou výmluvy jako od malého dítěte, které nedoneslo domácí úkol :D Jsem zvědavý, co na to Libor Hovorka.Libor s tím nemá nic společnýho. Proč on?
Melly Odesláno 29. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 V 29. 4. 2016 v 13:33, financ napsal: Libor s tím nemá nic společnýho. Proč on?Má s tím společného to, že se Elton schovává za jeho jméno viz jedna z jejich reakcí. Jestli měl co dělat s krabičkou polských lunet je otázka, na níž se odpověď předpokládám nikdy nedozvíme (ne že by to hrálo nějakou roli)...
Fade Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 V 29. 4. 2016 v 13:33, financ napsal: Libor s tím nemá nic společnýho. Proč on?Jak psal Melly. Elton v odpovědi Mellymu podotýká, že tyhle lunety se u nich objevily za vlády Libora Hovorky. Celé mi to připadá jako vtip. Prostě, já mám Elton fakt rád a jejich hodinky se mi moc líbí. Proto mám právě na ruce renovaci Igen a mám je fakt rád. Přitom, byly už na reklamaci, protože se zastavují. Respektive, řešila se doba chodu na natažení. Podle Eltonu je prý vše v normě, nic se neděje. Servis strojku dělal přímo Elton, měnil i vadné součástky aby bylo vše v cajku a vše šlapalo. Stejně se hodinky běžně zastavují. Takže opět půjdou na reklamaci. Tohle se mi zdá stejně diletantské jako ty jejich lunety a vše okolo. Za ty peníze, které tady spousta lidí dá za renovaci, servis strojku, nové součástky strojku atd by člověk čekal něco, co funguje. Přes to všechno mám ty hodinky rád a proto mě tohle jednání vyloženě sere.
accutron Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Vylučuji, že by se s mým vědomím tento druh plastových lunet nakupoval do Eltonu pro renovace PS2. A naprosté scifi je, že bych dal souhlas s použitím. O existenci nějaké krabičky s těmito díly nic nevím a překvapuje mne snaha namočit do vzniklé situace moji osobu.
straspol Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Lunety polského původu jsou ze zkušební serie, kterou měl Elton montovat na hodinky PS2, které dělali pro polské námořnictvo. Původní originální lunety v ledovém Baltu praskaly a naskakovala jim husí kůže, která způsobovala nečitelnost potisku. Bohužel ani tyto polské lunety námořnictvu nepomohly, protože změkčovadlo plastu, které obsahují, vykazovalo afrodiziakální účinky na některé tulení druhy. Samice vycítily přítomnost potapěčů pod hladinou na vzdálenost několika kilometrů a pokoušely se s nimi pářit. Lunety nakonec tedy nebyly na hodinky montovány a polská zásilka byla uložena v hrnečku ve skladech Eltonu . O mnoho let později firma, která lunety vyrobila, byla prodána v konkurzu a nový majitel využil získanou technologii pro novovýrobu aftermarketových lunet. Původní hodinky PS2 s těmito lunetami jsou velmi vzácné a platí se za ně horentní sumy....
Anela Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 jsem zvědavý jak na to zareaguje aukro, to bude super každopádně díky melly za sdílení.moje konspirační teorie je, že se elton musí konečně zbavit těchhletěch renovací, protože za nějakou tu tisícovku si tady lidi nechávali dělat funkční a pěkné hodinky, v porovnání s novodobou produkcí. tak snad se jim to již brzy podaří a už se s těmahle těma renovacema konečně nebudou muset zabývat a budou se plně soustředit na prodej tohohle luxusu, radosti a tradice, nebo jak to je
Hardslimer Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 V 29. 4. 2016 v 17:22, straspol napsal: Bohužel ani tyto polské lunety námořnictvu nepomohly, protože změkčovadlo plastu, které obsahují, vykazovalo afrodiziakální účinky na některé tulení druhy. Samice vycítily přítomnost potapěčů pod hladinou na vzdálenost několika kilometrů a pokoušely se s nimi pářit.....Takovou lunetu mit na bazenu, tak pich je zaruceny. Neni vsak zarucena esteticka kvalita pichu. :-D V tom Eltonu jsou ale kujoni ! ;-)
Milan Praha Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 ty vole tohle je jak když Gross vysvětloval odkud vzal miliony :..... to si fakt myslej že jsme uplně retardovaný ? co by dělala krabice polských lunet omylem na firmě ... to je asi jako až budu dávat firemní škodovku do autorizovaného servisu tak mi řeknou že mi omylem namontovali polskej druhovýrobovej světlomet, že jim tam omylem ležela krabice :-d
ggrand Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Milan Praha : U nás jezdí do autorizovaných servisů APM a jiní dodavatelé každý den. Ani nevíš, jak moc blízko pravdy jsi
Jeronimo Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 V 30. 4. 2016 v 19:00, ggrand napsal: Milan Praha : U nás jezdí do autorizovaných servisů APM a jiní dodavatelé každý den. Ani nevíš, jak moc blízko pravdy jsi Sám jsem to několikrát viděl. Prej si někteří zákazníci neoriginální díly přejou. Tak jim v autorizovaném servisu vyjdou vstříc. Trochu schíza, ale náš zákazník, náš pán. Kdo ví jak to je. Podle mě si občas sami s ND pomůžou, když jim třeba hoří termín a origo je není k dispozici. Sorry za OT.
skalis Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 To ty renovace fakt skladaj z toho, co najdou po suplikach? Co nejaka formalizace vyrobniho/renovacniho flow? Pracovni instrukce, jednoznacna definice materialu, ktery pouzit atd... Tohle je fakt kasparkov a ne firma vyrabejici luxusni produkt!
JaRooN Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Říkal někdo někdy něco o nějakém luxusním produktu...?
Melly Odesláno 17. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Oni to říkají... bohužel jen oni...Zítra půjdu pro lunety na prodejnu... docela jsem zvědav, co za překvapení na mě bude čekat.
Mischa80 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Já už se u Eltonu nedivím ničemu. Živě si pamatuju, jak u remaku Elton Sport inzerovali, že font číselníku bude tištěn podle původní matrice. Řada lidí i odsud si hodinky objednala, a když dorazily, takhle ejhle - tisk podle nové matrice, která ani neodpovídala té původní. Ta firma se už od devadesátých let plácá ode zdi ke zdi. A jde od desíti k pěti... bohužel, ale lepší to nebude.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se