Přejít na obsah

Stowa

Jeremy

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nicméně toto ani není první zpráva na tomto fóru o té limitce:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8985

Trošku nechápu založení tohoto vlákna, vlákno se stejným obsahem je jen o pár položek níže..

Tvá jistota, že víš, o co jde, je obdivuhodná, ale vedle. :smile_anim: Jasně, že bych nepsal znovu, co už bylo řečeno..

Je to něco úplně jiného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HEHEC a ja neco viiiiiim a ja to nepoviiiiim. Skolka, vek tri az pet let. Pokud neco vis a nechces/nesmis rict, proc o tom vubec pises. Tohle delaji male deti pokud chcou vzbudit zavist nebo upoutat pozornost dospelych.

Takže se dostáváme zase na začátek této plodné debaty. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Ale kluci - prostě jem byl zvědavej, nějaký čas jsem si s nima psal o tom, co vyrábějí a co by podle mně měli vyrábět a minulý týden mi napsali, že nový model bude vypadat tak a tak a že si ho můžu objednat už teď, což jsem udělal. (Totéž mohl udělat kdokoli z vás a pořád může).

Musel jsem ale slíbit, že nikde nezveřejním fotky (které mám) a nechám to na nich, což neporušuju - BFG, mám porušit slib člověku, kterého znám líp než Tebe, jen proto, abych před Tebou nevypadal jako podrazák? To doopravdy neudělám..

Jakmile se to na jejich stránkách objeví, okamžitě sem všechno plácnu, nebojte. Vážně jste někteří tak dědkovatí, že nedokážete počkat pár dní? Přece nejde o život, berte to drobet jako legraci..

Odkaz ke komentáři

Ale kluci - prostě jem byl zvědavej, nějaký čas jsem si s nima psal o tom, co vyrábějí a co by podle mně měli vyrábět a minulý týden mi napsali, že nový model bude vypadat tak a tak a že si ho můžu objednat už teď, což jsem udělal. (Totéž mohl udělat kdokoli z vás a pořád může).

Musel jsem ale slíbit, že nikde nezveřejním fotky (které mám) a nechám to na nich, což neporušuju - BFG, mám porušit slib člověku, kterého znám líp než Tebe, jen proto, abych před Tebou nevypadal jako podrazák? To doopravdy neudělám..

Jakmile se to na jejich stránkách objeví, okamžitě sem všechno plácnu, nebojte. Vážně jste někteří tak dědkovatí, že nedokážete počkat pár dní? Přece nejde o život, berte to drobet jako legraci..

Pffff:), nemohl, jednak neumím německy, a druhak nám ty hodinky všecky vykoupíš a na nás zbyde zase prd. Fňuk! :crying_anim:

PS: Já jen tak prudím, ženská mi sebrala všecky love, že prej sem magor a hned bych je utratil za hodinky.

Odkaz ke komentáři

Pffff:), nemohl, jednak neumím německy, a druhak nám ty hodinky všecky vykoupíš a na nás zbyde zase prd. Fňuk! :crying_anim:

PS: Já jen tak prudím, ženská mi sebrala všecky love, že prej sem magor a hned bych je utratil za hodinky.

Ale ne :-)

není to žádná L.E., nebudou drahé a německy taky neumím.

Chlapi, možná budete někteří zklamaní - není to žádná hyperpecka jako třeba dvojitý toubillon, ale mně s nima udělali němci hroznou radost.

Cena je normální, konzistentní s jejich cenami.

Sakra já jim tam napíšu, ať už to na ten web prdnou, že už se nemůžu bránit..

Odkaz ke komentáři

Ale ne :-)

není to žádná L.E., nebudou drahé a německy taky neumím.

Chlapi, možná budete někteří zklamaní - není to žádná hyperpecka jako třeba dvojitý toubillon, ale mně s nima udělali němci hroznou radost.

Cena je normální, konzistentní s jejich cenami.

Sakra já jim tam napíšu, ať už to na ten web prdnou, že už se nemůžu bránit..

Jo a dopiš k tomu, že jestli nám to nevykecáš, nebo to nedají švihem na web, tak za tebou pošleme v noci Grgu a celou jejich 26tičlenou rodinu, aby to z tebe vymlátili. :)

PS: Doufám, že to budou pilotky s upraveným Unitasem a ukazatelem power reserve 8 dní.

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...