ramon Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 No nic proti resetu vteřinovky, jen třeba zrovna včera mě celkem zaujalo třeba tohleto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 22. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Nicméně toto ani není první zpráva na tomto fóru o té limitce: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8985 Trošku nechápu založení tohoto vlákna, vlákno se stejným obsahem je jen o pár položek níže.. Tvá jistota, že víš, o co jde, je obdivuhodná, ale vedle. Jasně, že bych nepsal znovu, co už bylo řečeno.. Je to něco úplně jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 (upraveno) Nevím. Jak má vypadat ten Airman 80 l.e. co se chystá na vánoce? Upraveno 22. listopadu 2007 uživatelem yed69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Tvá jistota, že víš, o co jde, je obdivuhodná, ale vedle. Jasně, že bych nepsal znovu, co už bylo řečeno.. Je to něco úplně jiného. Pokud to není Airman Original, tak si sypu popel na hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 HEHEC a ja neco viiiiiim a ja to nepoviiiiim. Skolka, vek tri az pet let. Pokud neco vis a nechces/nesmis rict, proc o tom vubec pises. Tohle delaji male deti pokud chcou vzbudit zavist nebo upoutat pozornost dospelych. Takže se dostáváme zase na začátek této plodné debaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Nevím. Jak má vypadat ten Airman 80 l.e. co se chystá na vánoce? +/- takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Tak jestli bude uvnitr tohle, zacnu setrit. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Uvnitř je tohle. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Uvnitř je tohle. Copak to je za kalibr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Unitas s centrální fteřinofkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McQuack Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Tak jestli bude uvnitr tohle, zacnu setrit. Tak ten strojek vypada skoro jako moje Molnija v Junkersech ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 to překvápko - nejsou to ty zlaté marine original? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 to překvápko - nejsou to ty zlaté marine original? Nene - jen co to Jörg Schauer odtajní, prdnu sem link. Už je mám objednané a zaplacené :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Nene - jen co to Jörg Schauer odtajní, prdnu sem link. Už je mám objednané a zaplacené :-) To je od tebe krapet podraz ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Tento zpusob tajnustkareni zda se mi ponekud nestatnym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Ale kluci - prostě jem byl zvědavej, nějaký čas jsem si s nima psal o tom, co vyrábějí a co by podle mně měli vyrábět a minulý týden mi napsali, že nový model bude vypadat tak a tak a že si ho můžu objednat už teď, což jsem udělal. (Totéž mohl udělat kdokoli z vás a pořád může). Musel jsem ale slíbit, že nikde nezveřejním fotky (které mám) a nechám to na nich, což neporušuju - BFG, mám porušit slib člověku, kterého znám líp než Tebe, jen proto, abych před Tebou nevypadal jako podrazák? To doopravdy neudělám.. Jakmile se to na jejich stránkách objeví, okamžitě sem všechno plácnu, nebojte. Vážně jste někteří tak dědkovatí, že nedokážete počkat pár dní? Přece nejde o život, berte to drobet jako legraci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Ale kluci - prostě jem byl zvědavej, nějaký čas jsem si s nima psal o tom, co vyrábějí a co by podle mně měli vyrábět a minulý týden mi napsali, že nový model bude vypadat tak a tak a že si ho můžu objednat už teď, což jsem udělal. (Totéž mohl udělat kdokoli z vás a pořád může). Musel jsem ale slíbit, že nikde nezveřejním fotky (které mám) a nechám to na nich, což neporušuju - BFG, mám porušit slib člověku, kterého znám líp než Tebe, jen proto, abych před Tebou nevypadal jako podrazák? To doopravdy neudělám.. Jakmile se to na jejich stránkách objeví, okamžitě sem všechno plácnu, nebojte. Vážně jste někteří tak dědkovatí, že nedokážete počkat pár dní? Přece nejde o život, berte to drobet jako legraci.. Pffff:), nemohl, jednak neumím německy, a druhak nám ty hodinky všecky vykoupíš a na nás zbyde zase prd. Fňuk! PS: Já jen tak prudím, ženská mi sebrala všecky love, že prej sem magor a hned bych je utratil za hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Mě by poslal do kolen jen chronograf s nadčasovým designem a in-house kalibrem do tisíce euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Pffff:), nemohl, jednak neumím německy, a druhak nám ty hodinky všecky vykoupíš a na nás zbyde zase prd. Fňuk! PS: Já jen tak prudím, ženská mi sebrala všecky love, že prej sem magor a hned bych je utratil za hodinky. Ale ne :-) není to žádná L.E., nebudou drahé a německy taky neumím. Chlapi, možná budete někteří zklamaní - není to žádná hyperpecka jako třeba dvojitý toubillon, ale mně s nima udělali němci hroznou radost. Cena je normální, konzistentní s jejich cenami. Sakra já jim tam napíšu, ať už to na ten web prdnou, že už se nemůžu bránit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 (upraveno) Ale ne :-) není to žádná L.E., nebudou drahé a německy taky neumím. Chlapi, možná budete někteří zklamaní - není to žádná hyperpecka jako třeba dvojitý toubillon, ale mně s nima udělali němci hroznou radost. Cena je normální, konzistentní s jejich cenami. Sakra já jim tam napíšu, ať už to na ten web prdnou, že už se nemůžu bránit.. Jo a dopiš k tomu, že jestli nám to nevykecáš, nebo to nedají švihem na web, tak za tebou pošleme v noci Grgu a celou jejich 26tičlenou rodinu, aby to z tebe vymlátili. PS: Doufám, že to budou pilotky s upraveným Unitasem a ukazatelem power reserve 8 dní. Upraveno 26. listopadu 2007 uživatelem B.F.G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se