Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer všem, po prvním týdnu vzájemného soužití jsem rád, že se mohu pochlubit tímto svým přírustkem. Když jsem tyto hodinky uviděl před mnoha měsící na stránkách výrobce, tak ihned přeskočila jiskra, ale stejně mi trvalo dlouho, než jsem se odhodlal ke koupi. Mám je jen týden, tak to není na obsáhlou recenzi a tak napíši jen, že jsem (zatím) spokojen a na ruce jsou velmi příjemné.

Přikládám několik fotek nevalné kvality, což je z 1/2 způsobeno mými foto-schoponostmi, z 1/4 kvalitou přístroje a z poslední čtvrtiny tím, že to fotím po večerce doma v kuchyni :)

Podrobné info je na stránkách výrobce: http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/gmt-auto/h32605551

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Gratulace, k skvělým hodinkám, ať dlouho slouží. Snad uděláš nějákou pěknou recenzi, rád si počtu více ;)  

Odesláno

Velmi pekne, nedavno jsem na ne koukal a musim rict, ze jedny z nej Hamilton. Urcite se hod dalsi postrehy a gratuluji ;) .

Odesláno

Velmi pekne, nedavno jsem na ne koukal a musim rict, ze jedny z nej Hamilton. Urcite se hod dalsi postrehy a gratuluji ;) .

Super. Uplne je vidim na nejakym modrym krokodylovi.

Diky, postrehy casem prihodim, mozna i toho modreho krokouse :)

Odesláno

Toto jsou opravdu povedené Háčka, už jsem to jednou psal, ale musím i tady, když jsi je konečně odprezentoval. Ještě jednou tedy i gratuluji k tomuto krásnému kousku a ať z nich máš radost.

Odesláno

Povedený kousek. Gratuluji! 

měl bych dotaz - jak funguje to GMT - zejména jak funguje ta vnitřní luneta s názvy měst? Ta je otočná?

Vnitrni luneta se ovlada tou korunkou vlevo a je plynule otocna obema smery. Ovladani gmt rucky je na korunce v pravo, ta ma dve polohy - prvni (datum, gmt), druha (cas).
Odesláno

Já měl u řady Jazzmaster vždycky obavy z těch "přilípnutých" nožek (jakože obavy estetické, ne že upadnou :D ) a koukám, že to byly obavy zbytečné, tenhle model je vážně povedený. Gratulace!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...