vojtano Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Dobrý večer všem, po prvním týdnu vzájemného soužití jsem rád, že se mohu pochlubit tímto svým přírustkem. Když jsem tyto hodinky uviděl před mnoha měsící na stránkách výrobce, tak ihned přeskočila jiskra, ale stejně mi trvalo dlouho, než jsem se odhodlal ke koupi. Mám je jen týden, tak to není na obsáhlou recenzi a tak napíši jen, že jsem (zatím) spokojen a na ruce jsou velmi příjemné.Přikládám několik fotek nevalné kvality, což je z 1/2 způsobeno mými foto-schoponostmi, z 1/4 kvalitou přístroje a z poslední čtvrtiny tím, že to fotím po večerce doma v kuchyni Podrobné info je na stránkách výrobce: http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/gmt-auto/h32605551 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Luky Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Gratulace, k skvělým hodinkám, ať dlouho slouží. Snad uděláš nějákou pěknou recenzi, rád si počtu více
Lukyn77 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Jsou parádní, gratuluji. Nedávno jsem na ně taky narazil se závěrem, když Hamiltony, tak první budou tyto.Tak at dobře slouží a budu se těšit na pár dalších řádků.
Jiribartl Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 No pro mne naprosto bombasticky. Prihod jeste par fotek detailu, luminiscence, dynka a nejake dalsi info.
vojtano Odesláno 17. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Diky kluci, o nejake dalsi fotky se pokusim. Vcera jsem je prehodil na cerny remen, ktery k nim taky pekne pasuje
vojtano Odesláno 17. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Velmi pekne, nedavno jsem na ne koukal a musim rict, ze jedny z nej Hamilton. Urcite se hod dalsi postrehy a gratuluji .
sejkoram Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Super. Uplne je vidim na nejakym modrym krokodylovi.
vojtano Odesláno 17. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Velmi pekne, nedavno jsem na ne koukal a musim rict, ze jedny z nej Hamilton. Urcite se hod dalsi postrehy a gratuluji . Super. Uplne je vidim na nejakym modrym krokodylovi.Diky, postrehy casem prihodim, mozna i toho modreho krokouse
HondzaX Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Povedený kousek. Gratuluji! měl bych dotaz - jak funguje to GMT - zejména jak funguje ta vnitřní luneta s názvy měst? Ta je otočná?
Bells Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Toto jsou opravdu povedené Háčka, už jsem to jednou psal, ale musím i tady, když jsi je konečně odprezentoval. Ještě jednou tedy i gratuluji k tomuto krásnému kousku a ať z nich máš radost.
vojtano Odesláno 17. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Povedený kousek. Gratuluji! měl bych dotaz - jak funguje to GMT - zejména jak funguje ta vnitřní luneta s názvy měst? Ta je otočná?Vnitrni luneta se ovlada tou korunkou vlevo a je plynule otocna obema smery. Ovladani gmt rucky je na korunce v pravo, ta ma dve polohy - prvni (datum, gmt), druha (cas).
HondzaX Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 vojtano: díky za upřesnění. Vážně hezké hodinky.
Toblin Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Gratuluji ke krásným hodinkám. Skvělé, že mají AR, na mých Hamech mi chyběl.
martar Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Já měl u řady Jazzmaster vždycky obavy z těch "přilípnutých" nožek (jakože obavy estetické, ne že upadnou ) a koukám, že to byly obavy zbytečné, tenhle model je vážně povedený. Gratulace!
LovecK Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Uz jsem ti je chvalil nazivo, ale i sem, dobry jsou! A co bude dal?
vojtano Odesláno 18. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Karle diky a na to otazku bych take rad znal odpoved ;o)
Kluk jako buk Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Tenhle kousek se Hamiltonu nadmíru poved, gratuluju a užívej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se