Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Černý oblek klasika je, ale třeba na pohřeb...ale pokud se na něm ženské osazenstvo shodlo...

EDIT: A na ruku Primky...bez diskuze.

Upraveno uživatelem RedAce666
  • Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

cesta k oltáři? no svatba bude na zámku (kde jinde by měl pan hrábě provdat princeznu že?) takže jí povedu zámeckou zahradou k altánu, Takže venku pod širým nebem. A oblek nebude jak od havranů  :mobile:  :lol2: , asi jsem se špatně vyjádřil, 

Upraveno uživatelem Rudina
Odesláno

Za mne TH, bily cifr a vypadaji dobre.

Odesláno (upraveno)

Ja jsem pro prim nebo hranate rusaky. Ale to uz by mozna te tmave bylo az moc. Jak psal Sibir, vynech sponu do kravaty a kravatu bych volil nejakou veselejsi, at ten tmavy oblek trosku "rozbijes".

Alpiny se k obleku nehodi vubec, TH s odrenejma usima, spis ne.

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno (upraveno)

Prim,  asi nej.   Leda bys vedl k oltáři Brežněva.   Ten zbytek není špatnej,   ale u zběratele bych viděl sportovní hodinky na svatbu jako  Faux Pas.

A spony do kravat už zase nefrčí.   Abys nebyl jak kolotočář Eda.

Upraveno uživatelem Marhi
Odesláno

Černý oblek teda nejideálnější není, ale černým se nikdy nic moc nezkazí, ale nějaká modrá varianta by byla rozhodně lepší. Každopádně kolikrát je důležitější ať hlavně dobře padne, což je v českých končinách oříšek jak vidno:-). A taky hlavně, ať není košile s krátkým rukávem a kapsičkou.

A hodinky bych vzal asi Prim-

Odesláno

Černý oblek teda nejideálnější není, ale černým se nikdy nic moc nezkazí, ale nějaká modrá varianta by byla rozhodně lepší. Každopádně kolikrát je důležitější ať hlavně dobře padne, což je v českých končinách oříšek jak vidno:-). A taky hlavně, ať není košile s krátkým rukávem a kapsičkou.

A hodinky bych vzal asi Prim-

Kratky rukav je jasne faux pas, ale kapsicku mit muze, ne? Nebo je to mysleno jako konjunkce - kratky rukav A kapsicka?
Odesláno

Kratky rukav je jasne faux pas, ale kapsicku mit muze, ne? Nebo je to mysleno jako konjunkce - kratky rukav A kapsicka?

Kapsička je stejný hnus jako krátký rukáv. Košili to jen hyzdí a využitelnost kapsičky je nulová, takže je to stejný nesmysl jako krátký rukáv. 

Odesláno

Kapsička je stejný hnus jako krátký rukáv. Košili to jen hyzdí a využitelnost kapsičky je nulová, takže je to stejný nesmysl jako krátký rukáv. 

Není pravda... můžeš si do ní dát pero, který ti vyteče a krásně košili zpestří...

Odesláno (upraveno)

Jen bych chtěl upozornit místní znalce ,  že krátký rukáv je průser do saka.

Při odpolední mecheche už to takový úlet není.

A to pero v kapsičce je k zamyšlení.

Já když se ženil,  tak jsem  si druhý den velmi ráno  rovnou převlíknul bílou košili.   To že jsem měl min.  dvojku v žíle už byl nepodstatný důvod.  Jelo se dál.

Upraveno uživatelem Marhi
Odesláno

Ja bych taky doporucil k obleku primky po tatovi a pak na "volnou zabavu" "prezout" na neco mene "formalniho".

Kdyz sem byl kamaradovi loni na svatbe, udelal sem to stejne, na obrad a kolem - zlate svycarske chronografy z 60-tych let a pak sem prehodil Atlasy.

Odesláno

ahoj a ještě jednou díky, no košile samozřejmě s dlouhým rukávem a bez kapsičky, kravata veselejší taková do růžova, proužky, barvu vybíraly jako vždy ženský, abych ladil s něčím co budu mít na sobě dcera nebo s barvou kytky co bude mít???? Teď nevím, znáte to, tohle je mi celkem šuma fuk. Včera jsem se ptal ženy jakou že to mam vlastně barvu obleku a dostalo se mi typické ženské odpovědi - krásnou   :clap:. Oblek sedne jak pr... na hrnec, kupováno od Koutnýho, šije zvlášť na ty naše atypické české postavy  :) . Sponu na radu vynechám. A dalším radám se nebráním, i mimo hodinek, já měl na sobě oblek v tanečních, při maturitě a naposledy před 3 roky při státnicích. A na ruku asi vyhrajou Primky po tátovi, a na odpolednovečerní řádění Tagy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...