Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, moje obava se naplnila. Moc práce, dnes to bohužel nedám. Tak si to vychlazene pivko užijte i za mně!

Odesláno

Doufám, že alespoň někdo dorazí. Nerad bych se tam tahal kvůli sklenici vody, co si dám sám u stolu a půjdu domů.

Odesláno

Pánové, omlouvám se za brzký odchod, ale tyhle vedra v montérkách prostě nedávám. Příště se zajedu domů převléct. ;)

Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím pánové, nenudí se v praze někdo, kdo by zašel na nejen chronopokec? Pondělí až Čtvrtek večer. Rád bych se přidal. 

Odesláno

Zítra mám doutníkovej sraz, kam jsem se vnutil :-)). Naplánoval bych něco třeba na příští týden? Jen nejsem žádnej organizátor ( kdyby se toho chtěl někdo ujmout ). Rád bych se zúčastnil.

Odesláno

Dojel jsem domu az ted, takze dneska to nedam. Pristi tyden jsem zasekanej a ten dalsi taky, klidne organizujte...kdyby mi neco odpadlo, neplanovane se objevim :).

• po měsíci...
Odesláno

Zdar, jen jsem Vás chtěl upozornit, že se plánuje Rolex sraz v Praze, tak se kdyžtak napište - viz. sekce srazy. 

Odesláno

Ahoj, jsem tu uplne novy, ale taky bych se milerad sesel a popovidal si. Cas mam relativne porad, takze klidne i ad hoc, staci dat vedet;)

Odesláno

Pokec-super nápad :) , jen tento týden to nedám.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj, připomínám, že  tuto sobotu 12/10 bude Rolex sraz v Praze, viz. vlákno Rlx sraz praha. Kdo má chuť ať se dostaví :)

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...