Chumpus Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 Jestli mě vezmete mezi sebe, tak půjdu taky. Aspoň budu moct s kibim domluvit to focení samurajů
Jakubisko Odesláno 19. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Gentlemani, kdyz by se vam to naaahodou podarilo domluvit na tento ctvrtek. Tak bych se na hodku zastavil. Pojedu z Bystrice za pritelkyni do Prahy..
Frantik Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Taky potrebuju nejakej sraz. Takze zase v Gate v Karlíně? Tento ctvrtek??
bandicoot Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Čtvrtek je pro mě OK. Akorát jsem hodinkově skoro nahej, protože Reversa čekají na řemen od mistra Šímy a pak půjdou obratem nejspíš na promazání :-( a PRIM letecké jsou na pofoukání třecí spojky u mistra Frýdla. Takže nečekejte ode mě žádný zázraky, přijdu s 30 let starejma sejkama pětkama, ze kterých mistr Frýdl udělal nový (vyčistil, přebrousil, přeleštil atd...).
Frantik Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Čtvrtek je pro mě OK. Akorát jsem hodinkově skoro nahej, protože Reversa čekají na řemen od mistra Šímy a pak půjdou obratem nejspíš na promazání :-( a PRIM letecké jsou na pofoukání třecí spojky u mistra Frýdla. Takže nečekejte ode mě žádný zázraky, přijdu s 30 let starejma sejkama pětkama, ze kterých mistr Frýdl udělal nový (vyčistil, přebrousil, přeleštil atd...). Naopak, pokud prijdes bez hodinek, tak budes stredem pozornosti
cigi Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Tento čtvrtek nemůžu, mám jiný hodinkový sraz.
Jakubisko Odesláno 19. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Tak to nechame plavat. Tohle by bylo moc na rychlo...
bandicoot Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Dobrý kluci, pro mě je to OK skoro furt až na drobný, mnou neovlivnitelný výjimky. Takže kdykoliv příště a s reversama na tlapě :-)
1Lachtan Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Já se přizpůsobím, pokud to budu vědět alespoň den dopředu
abbot Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 A co se prijet podsivat do krasneho heliosu vyhled na jezirko a celkem dobra pizza, jinak samozřejmě, že se přizpůsobim ...
abbot Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 pizzeria helios ve fotogalerii jsou vidět kulatý stolečky pro 4 osoby mého vzrůstu max , ale jsou tam i normální stoly, jen bych musel zjistit, jestli by kapacitně zvládali x počet lidí (jestli by byli ochotný zdrcnout stoly, nebo přenechat salónek a udělat z něj na jeden večer kuřácký ...)
abbot Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Tak by bylo super, kdyby se tu napsal alespoň přibližnej počet návštěvníků a já bych to tam mohl zjistit,m případně klidně navrhněte někdo něco jinýho ... Ničemu se nebránim
1Lachtan Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Já jsem pro každou špatnost a Heliosu se nebráním - naopak
abbot Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Pokud má ještě někdo nějakej další tip, tak sem s nim... Takže zatim to vypadá na helios: abbot Kibi 1Lachtan
Kalifx Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Pokud má ještě někdo nějakej další tip, tak sem s nim... Takže zatim to vypadá na helios: abbot Kibi 1Lachtan A kdy by to teda mělo bejt?
abbot Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Jestli jsem dobře pochopil, tak minisraz v ten původně zmiňovaný čtvrtek, ale jakkoliv domluva možná ...
Kalifx Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Jestli jsem dobře pochopil, tak minisraz v ten původně zmiňovaný čtvrtek, ale jakkoliv domluva možná ... Aha, tak ve čtvrtek bych se tak na 60 % stavil...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se