spiderer Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 To vypada na peknou bandicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 To vypada na peknou bandicku autem tam budu, hulit nesmim aspoň dobře poklábosim a dobře se najim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 7.1.2010 v 18:00 - restaurace Gate Simon Jakubisko Spiderer Kibi abbot Bert maty Kalifx bandicoot sery.vlk (aspoň na chvílu/jedno) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 7.1.2010 v 18:00 - restaurace Gate Simon Jakubisko Spiderer Kibi abbot Bert maty Kalifx bandicoot sery.vlk (aspoň na chvílu/jedno) JPS (na limosku ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 Simon Jakubisko Spiderer Kibi abbot Bert maty Kalifx bandicoot sery.vlk (aspoň na chvílu/jedno) JPS (na limosku ) Jay Doll (snad aspoň na chviličku když to vyjde ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Simon Jakubisko Spiderer Kibi abbot Bert maty Kalifx bandicoot sery.vlk (aspoň na chvílu/jedno) JPS (na limosku ) Jay Doll (snad aspoň na chviličku když to vyjde ) salamio (doufám, že všichni nezmizíte v devět ? právě jsem si kousek od té knajpy zařídil ubytování, ať si můžu dát aspoň tu malou desítku, páč vlakem se mi domů ? a hlavně pak ráno do práce ? tentokrát nějak nechce ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Simon Jakubisko Spiderer Kibi abbot Bert maty Kalifx bandicoot sery.vlk (aspoň na chvílu/jedno) JPS (na limosku ) Jay Doll (snad aspoň na chviličku když to vyjde ) salamio (doufám, že všichni nezmizíte v devět ? právě jsem si kousek od té knajpy zařídil ubytování, ať si můžu dát aspoň tu malou desítku, páč vlakem se mi domů ? a hlavně pak ráno do práce ? tentokrát nějak nechce ) Lachtan (teda doufám, že mi to vyjde...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Udělal jste někdo rezervaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Rekl bych ze ne, ja myslel ze ji udelas ty kdyz jsem sem daval termin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Udělal jste někdo rezervaci? Žiju v tom, že ji uděláš ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 6. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Kdyztak pri nejhorsim skoncime v Mekaci, tam je mista dost Volal jsem Milanovi, tak by taky mel dorazit se svymi Panerai 112 a mozna i Bell&Ross BR01. A pomalu si balim veci na zitra. Bude nekdo chtit hodinkovnici nebo nejake pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Volal jsem Milanovi, tak by taky mel dorazit se svymi Panerai 112 a mozna i Bell&Ross BR01. Ježíš Milan... , pozdravuj ho a ne, aby do sebe zase lil panáky jak sodovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 zítra dopoledne potvrdím rezervaci... Pan majitel je v tuto chvíli mimo svůj podnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Někdo jste mi psali SZ a chtěl jste po mně abych vzal nějaké hodinky, ale už jsem zapoměl kdo a co jste chtěli vzít... tak se ozvěte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Asi se na chvilku zastavim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Simon Jakubisko Spiderer Kibi abbot Bert maty Kalifx bandicoot sery.vlk (aspoň na chvílu/jedno) JPS (na limosku ) Jay Doll (snad aspoň na chviličku když to vyjde ) salamio (doufám, že všichni nezmizíte v devět ? právě jsem si kousek od té knajpy zařídil ubytování, ať si můžu dát aspoň tu malou desítku, páč vlakem se mi domů ? a hlavně pak ráno do práce ? tentokrát nějak nechce ) Lachtan (teda doufám, že mi to vyjde...) PavelK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Musím se svěřit s jednou věcí: jsem tak trochu asociál, což mj. znamená, že si nepamatuju ksichty. Abyste se nedivili, že se už podruhé budu ptát kerej ty seš? Po pár pivech možná i potřetí, počtvrté atd. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 4 Jakubisko - Milana pozdravuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Musím se svěřit s jednou věcí: jsem tak trochu asociál, což mj. znamená, že si nepamatuju ksichty. Abyste se nedivili, že se už podruhé budu ptát kerej ty seš? Po pár pivech možná i potřetí, počtvrté atd. . Nejsi jediný kdo s tím má problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 asi taky, se slečnou a pastelkama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se