Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ked to bude stvrtok 2,6. tak sa hlasim :smile_anim: .Gate vyzera moc dobre,ale len pre uplnost,co takto priestor U medvidku,konkretne na poschodi je salonik pre cca 3

0 ludi?. A tie varny v popredi... Samozrejme je to len alternativny napad...

post-12494-029081000 1304844077.jpg

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odesláno

Já bych toho 2. asi mohl, záleží jen na letušce, jestli u něho budu moci přespat a druhý den ráno vyrazit za bandou na vodu.

Odesláno

...kdyžtak bys přespal o pár ulic vedle.

Díky - jen aby si v blízkém nápravném zařízení nemysleli, že se jim někdo prořezává ven. Já když zavřu oči, tak usnu a vydávám strašný zvuky... :sleeping_03anim:

Jančus by snad neměl "někde lítat", tak uvidíme - za nabídku každopádně díky.

Odesláno

Já to vidím tak, že většina členů by preferovala čtvrtek 2.6. Tak udělejme tedy seznam účastníků na 2.6. od 19:00 v Gate. Příchod může být dříve i později. Gate z toho důvodu, že posledně nám krásně vyšel salonek pro kuřáky a několik stolů pro nekuřáky, takže každý si našel svoje místečko a nikdo z gentlemanů netrpěl kouřem, případně nedostatkem kouře. Seznam který jsem vyrozumněl z výše napsaných příspěvků je níže, případně se doplňte nebo vymažte

• Jay Doll
  • Chorche
  • Onney
  • Widloun
  • svijanskymaz
  • JDenver
  • pavča
  • PavelK
Odesláno

Já to vidím tak, že většina členů by preferovala čtvrtek 2.6. Tak udělejme tedy seznam účastníků na 2.6. od 19:00 v Gate. Příchod může být dříve i později. Gate z toho důvodu, že posledně nám krásně vyšel salonek pro kuřáky a několik stolů pro nekuřáky, takže každý si našel svoje místečko a nikdo z gentlemanů netrpěl kouřem, případně nedostatkem kouře. Seznam který jsem vyrozumněl z výše napsaných příspěvků je níže, případně se doplňte nebo vymažte

• Jay Doll
  • Chorche
  • Onney
  • Widloun
  • svijanskymaz
  • JDenver
  • pavča
  • PavelK
  • Marfi
Odesláno

Čtvrtek 2.6. od 19:00 v Gate

• Jay Doll
  • Chorche
  • Onney
  • Widloun
  • svijanskymaz
  • JDenver
  • pavča
  • PavelK
  • Marfi
  • funf5
  • xjr1
  • Josef01
  • Stepino (asi)
  • Jakubisko (18.30-19.15)

Aspoň na chvilku, v půl osmé musím být na křtu ve Vagonu :punk:

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...