Chorche Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 (upraveno) Za mě taky omluva, byl jsem dnes po chození po doktorech úplně grogy Těším se na fotky, doufám, že budou Upraveno 6. října 2011 uživatelem Chorche
pavča Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Tak díky všem zúčastněným za bezva posezení a popovídání, sraz se opět vydařil. Přikládám pár neumělých fotek. A už se těším na příští sraz.
Andrew Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 (upraveno) Hezký to bylo, díky všem za moc příjemné setkání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. října 2011 uživatelem Andrew
Horhe Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 To že píšu aby si udělali seznam, neznamená že dorazím... Skutečně to nemám v plánu, páč si teď zařizuju bydlení v Brně a na lítání do Práglu není čas... Takže můžete být všichni v klidu a vylézt z nor a doupat Takže se potvrdilo, že jseš křivej jak šavle.
maama Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 dobrý sraz. z fotek je však zřetelně vidět, že onney se včera nepovedl.
Harry Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 To že píšu aby si udělali seznam, neznamená že dorazím... Skutečně to nemám v plánu, páč si teď zařizuju bydlení v Brně a na lítání do Práglu není čas... Takže můžete být všichni v klidu a vylézt z nor a doupat Super, chtěl jsem se stavit, ale bohužel jsem se zaseknul v práci... Ale co to??? Jo jo, slovo dělá chlapa... Je fajn vědět že můžeme věřit všemu co prohlásíš
onney Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 dobrý sraz. z fotek je však zřetelně vidět, že onney se včera nepovedl.
JHonza Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Fotky vypadají, že se sraz velice vydařil. Škoda, nezvládl jsem přijít. Kromě toho hodně marodí náš starouš kocour Mouro, takže nebyla ani nálada. Přístě to doufám vyjde.
Chumpus Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Takže se potvrdilo, že jseš křivej jak šavle.Ale co to??? Naštěstí se prokecl, takže se dalo vycouvat: V pripade zajmu prohlidka mozna zitra na srazu v Praze. Ale já se mu nedivim, skoro všude ho na srazech nechtějí, tak co mu zbývá. Akorát je škoda, že se kvůli tomu člověk nedostane na sraz v místě vlastního bydliště.
Jay Doll Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Akorát je škoda, že se kvůli tomu člověk nedostane na sraz v místě vlastního bydliště. Sraz v Praze je dycky taková megaakce, že bys ho nemusel ani potkat. Já sám se někdy po srazu divím, kdo všechno tam byl, koho jsem tam vůbec neviděl.
RomanP Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 Přesně tak, lidí je vždycky tolik a není problém si sednout dle preferencí :-) Já nevím o členovi, který by mě narozdíl od dýmek a cigaret "donutil" zůstat sedět doma. Je škoda, že několik starších členů že z účasti na srazech vytratilo. Tak dík alespoň za fotky, ty rolády mi zase narušujou rovnováhu :-)
Návštěvník Tada Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 No co co, jsem tam nesl Longovi Alpinisty, které odemě koupil
Harry Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Sraz v Praze je dycky taková megaakce, že bys ho nemusel ani potkat. Já sám se někdy po srazu divím, kdo všechno tam byl, koho jsem tam vůbec neviděl. Na některých soukromých srazech v Praze se sejde i více lidí... Proč jsou soukromé? Aby se na ně nevetřel někdo koho prostě nemusí spousta lidí vidět... Přesně tak, lidí je vždycky tolik a není problém si sednout dle preferencí :-) Já nevím o členovi, který by mě narozdíl od dýmek a cigaret "donutil" zůstat sedět doma. Je škoda, že několik starších členů že z účasti na srazech vytratilo. Tak dík alespoň za fotky, ty rolády mi zase narušujou rovnováhu :-) Nezlobte se na mně, ale to jsou kecy... Nepůjdu někam, kde mi nevyhovuje společnost, byť by to bylo kvůli jednomu blbovi... A argumentovat tím, "že se mu můžu vyhnout" - ne, to opravdu neobstojí... No co co, jsem tam nesl Longovi Alpinisty, které odemě koupil Jasně, takže vlastně nelžeš a nejsi křivák... Realita je taková, že na zde veřejně inzerované srazy nechodí řada lidí. Důvod je prostý - občas někdo prostě společnosti vadí. A je asi jedno kdo a proč (ačkoliv to není těžké uhodnout). A tak se řada lidí schází zcela soukromě a to i v poměrně velkém počtu. Je to škoda například proto, že noví lidé se do takovéto uzavřené společnosti dostávají těžko. A upřímně (mluvím za sebe), rád bych spoustu z vás viděl osobně - a to jak ty co jsem dlouho neviděl, tak i ty co jsem ještě neviděl... Ano, zřejmě by nebyl problém domluvit si soukromou schůzku, ale všichni víme, že to není totéž... Jednoduše a prostě - když někdo rozesírá fórum a srazy, nelze očekávat že všichni nad tím mávnou rukou a budou se tvářit jako že se vlastně nic neděje... Akorát že skoro všichni jsou natolik korektní, že nenapíší to co já zde...
zrno Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 bohužel jsem to nějak časově nezvlád, dodělat resty a v patek ráno odlet do Helsinek... tak snad příště.
Frantik Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Jednoduše a prostě - když někdo rozesírá fórum a srazy, nelze očekávat že všichni nad tím mávnou rukou a budou se tvářit jako že se vlastně nic neděje... Akorát že skoro všichni jsou natolik korektní, že nenapíší to co já zde... Ja to klidne nekorektne potvrdim Uz davno jsme nekteri zde byli obvineni, ze se nechceme schazet s blbama a ozbrojencema a radeji organizujeme jakesi "srazy lepsich lidi, kteri si ukazuji lepsi hodinky". Tak se toho drzim a funguje to skvele. JJe to trochu skoda, taky bych nekdy zavital na verejnost. Ale zase na tech srazech lepsich lidi je daleko vice lidi a peknejch hodinek nez na vsech poslednich srazech v Praze
Dantechno Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Ja zase zadny lepsi lidi neznam , tak to delam tak , ze radsi nikam nejdu.
Conrad Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 (upraveno) Holt budu muset počkat až někdo udělá sraz pariů, takhle procovskou větu - Ale zase na tech srazech lepsich lidi- jsem specielně od Tebe Frantíku nečekal Upraveno 10. října 2011 uživatelem Conrad
Churchill Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Hezky se nám to tu začíná paušalizovat a nálepkovat. Lepší lidi vs. blbci a ozbrojenci. Fakt pěkny ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se