Melly Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Zdravím, nějak nám to tu umřelo s těmi pražskými srazy, to je bída. :-) Navrhuji uspořádat další, termín bych viděl na druhou polovinu listopadu / začátek prosince. Po předešlé zkušenosti bych začal ale výběrem lokálu, ať se pak zas lidi uraženě neodhlašují a rovnou víte, kam se de. Za sebe řeknu nepopulární myšlenku a to, že pro akci takového charakteru a rozměru osobně nemám problém s GATE. Není to sice kdovíjak sympatický podnik, ale znají nás, vždy jsme se vešli a vždy to dopadlo dobře. Tak jak, střílejte návrhy, čas máme. Doporučoval bych ale někde kolem centra kvůli dostupnosti. H. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Také nemám problém s Gate ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Minule tu proběhl nápad zkusit nějakou tu In Loco Budvar cosi, mně by to třeba nevadilo, ale nečekal bych od toho zázraky. Nebo možná zkusit ten podnik, kde bývají Seikosrazy (ale prý to bývá dost zamluvené)? Gate šmate, ale jak píše Melly, funguje to, za mě klidně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Já s GATE problém nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Pro ty z nas, co se pak motame na hlavak, je gejt taky OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 totalsumakbudelitovpraze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Rad se stavim. Gate je OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 pardon, já nechápu co je myšleno tím "Gate"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 http://www.gate-restaurant.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Děkuji to je trapas, mám to kousek z kopce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Mě je to putna jdu na hodinky ne na gastronomický zážitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 No, já chodim teda i na pivo - a ukaž mi někoho, kdo má upřímně rád staráč Takže GATE třeba čt 23.11. nebo čt 30.11.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Tak zkusme: GATE, čt. 23. 11., 18:00 1. Melly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 GATE, čt. 23. 11., 18:00 1. Melly2. dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 GATE, čt. 23. 11., 18:00 1. Melly 2. dr.sphinx 3. DavidLC + 1 (je to 50/50 ale rád bych) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 GATE, čt. 23. 11., 18:001. Melly2. dr.sphinx3. DavidLC + 1 (je to 50/50 ale rád bych) 4. Ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 1. Melly 2. dr.sphinx 3. DavidLC + 1 (je to 50/50 ale rád bych) 4. Ava 5. beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 1. Melly2. dr.sphinx3. DavidLC + 1 (je to 50/50 ale rád bych)4. Ava5. beeman6. xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Nešlo by to PLS udělat o den později , ve čt zase nemohu . Na pivo je stejně lepší jít v pátek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 (upraveno) Double . Upraveno 3. listopadu 2017 uživatelem martin151 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se