Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

mam porad zaracha, ale beru ted holky na hory, tak si to tam bud vyzehlim, nebo poseru jeste vic ;-)

kdyžtak mi na paní pošli číslo, já ti to vyžehlím  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Upraveno uživatelem dan010
Odesláno (upraveno)

Jooo, kvetnice nejni co bejvala pred lety, o tom vam budu vypravet, az se potkame;-)

souhlas, za bejvalýho provozního, resp. jeho pěkné paní provozní, jó, to byly časy ... chodili sme tam cca 13 let nazpět v poledne, takže vím své.

Ale některé mladé pivonožky v letních měsících ... :-)  člověk jen musí dorazit na sraz jako první, aby ulovil ten správnej výhled ... většinou ale chytnu až druhý místo a čumím na ... a do zdi :-)))

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odesláno

souhlas, za bejvalýho provozního, resp. jeho pěkné paní provozní, jó, to byly časy ... chodili sme tam cca 13 let nazpět v poledne, takže vím své.

Ale některé mladé pivonožky v letních měsících ... :-)  člověk jen musí dorazit na sraz jako první, aby ulovil ten správnej výhled ... většinou ale chytnu až druhý místo a čumím na ... a do zdi :-)))

O jakych letech se bavime;-)? Jen pro sicher?
Odesláno

Hlasování:

1. Lenon - Pinkas
2. Melly - Kocour
3. Tikzot - Pinkas

4. dr. sphinx (60/40) - fakt jsme komedianti, je mi to fuk. Kocour

5. saquinas - Kocour

6. dan010 - U pinkasů, cestou se asi najím v Kantýně, tak to budu mít kousek

7. Povidláček - Kocour 

Účastníci zájezdu:

1. Melly
2. tano
3. dr.sphinx (60/40, předem avizuju, že do bordelu s váma nepudu) - to neni bordel, to je strip club
4. dan010 (to nebyl žádnej bordel ale strip bar a hlavně tam měli točenou plzeň, proto jsme tam šli, bordel byl tak akorát v tom tapas baru      :D )
5. John_LenoN
6. Tikzot - v praze nejsou bordely, nybrz zabavni kabarety, takze v pohode;-) 

7. Bezous ( na 50%, ještě nevím služby v práci)

8. saquinas (90/10, v sobotu jedu fuč, tak 10% rizika, kdyby doma moc zhoustla předodjezdová atmosféra ...) 

9. Povidláček 

Odesláno

Hlasování:

1. Lenon - Pinkas
2. Melly - Kocour
3. Tikzot - Pinkas

4. dr. sphinx (60/40) - fakt jsme komedianti, je mi to fuk. Kocour

5. saquinas - Kocour

6. dan010 - U pinkasů, cestou se asi najím v Kantýně, tak to budu mít kousek

7. Povidláček - Kocour 

Účastníci zájezdu:

1. Melly
2. tano
3. dr.sphinx (60/40, předem avizuju, že do bordelu s váma nepudu) - to neni bordel, to je strip club
4. dan010 (to nebyl žádnej bordel ale strip bar a hlavně tam měli točenou plzeň, proto jsme tam šli, bordel byl tak akorát v tom tapas baru       :D )
5. John_LenoN
6. Tikzot - v praze nejsou bordely, nybrz zabavni kabarety, takze v pohode;-) 

7. Bezous ( na 50%, ještě nevím služby v práci)

8. saquinas (90/10, v sobotu jedu fuč, tak 10% rizika, kdyby doma moc zhoustla předodjezdová atmosféra ...) 

9. Povidláček 

10. Exiztence

Já bych se taky rád zúčastnil, je to tedy 8. února?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...