John_Lenon Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2019 tak tam jooo, schvalne jaky mas na mysli;-) doufam ze jedna z nich bude u bansethu;-)Vinen v plném rozsahu.
Melly Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2019 A pak KVětnice? Ale tam to jde, já tam chodím buď taky k Bansethům nebo do Zlejch, to je moje krevní skupina...
tikzot Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2019 Kvetnice byla ta druha co sem myslel;-) super! Ale spis v lete na garden;-)
dan010 Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2019 (upraveno) mam porad zaracha, ale beru ted holky na hory, tak si to tam bud vyzehlim, nebo poseru jeste vic ;-) kdyžtak mi na paní pošli číslo, já ti to vyžehlím Upraveno 24. ledna 2019 uživatelem dan010
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2019 Kvetnice byla ta druha co sem myslel;-) super! Ale spis v lete na garden;-)Tak tam se dělaj srazy v létě. Jen já už nevim, co tam jíst.
Lukyn77 Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2019 jj, Nuselká buňka doporučuje Bansethy i Květnici ... jen kdyby v létě na Květnici točili a vařili jako u Bansethů, pak sme kousek od ráje na zemi :-)
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2019 Místo toho máme za trest za plotem vazební věznici. :D
tikzot Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2019 Jooo, kvetnice nejni co bejvala pred lety, o tom vam budu vypravet, az se potkame;-)
Lukyn77 Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2019 (upraveno) Jooo, kvetnice nejni co bejvala pred lety, o tom vam budu vypravet, az se potkame;-) souhlas, za bejvalýho provozního, resp. jeho pěkné paní provozní, jó, to byly časy ... chodili sme tam cca 13 let nazpět v poledne, takže vím své. Ale některé mladé pivonožky v letních měsících ... :-) člověk jen musí dorazit na sraz jako první, aby ulovil ten správnej výhled ... většinou ale chytnu až druhý místo a čumím na ... a do zdi :-))) Upraveno 24. ledna 2019 uživatelem Lukyn77
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2019 Jooo, kvetnice nejni co bejvala pred lety, o tom vam budu vypravet, az se potkame;-)Nechodil si nahodou na gympl na plani?
tikzot Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2019 souhlas, za bejvalýho provozního, resp. jeho pěkné paní provozní, jó, to byly časy ... chodili sme tam cca 13 let nazpět v poledne, takže vím své. Ale některé mladé pivonožky v letních měsících ... :-) člověk jen musí dorazit na sraz jako první, aby ulovil ten správnej výhled ... většinou ale chytnu až druhý místo a čumím na ... a do zdi :-)))O jakych letech se bavime;-)? Jen pro sicher?
tikzot Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2019 Nechodil si nahodou na gympl na plani?Nene Jiri
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2019 Nene JiriTak spojovani tecek mi tentokrat nevyslo.
Locky Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Ono spíš jestli to tam tikzot sám dřív neprovozoval, myslím tu Květnici... Bohužel jsem v době plánovaného srazu mimo ČR, jinak bych snad i dorazil.
tikzot Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Rikam ze si reknem, az se uvidime nee;-) at to tady neplevelime;-)
Kupa54 Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 V pátek to pro mě padá. Přeji vám dobrou zábavu. Jo a posílám návrh na hodinky, které si na tuhle akci určitě vzít. jako jediné!
Povidláček Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Hlasování:1. Lenon - Pinkas2. Melly - Kocour3. Tikzot - Pinkas4. dr. sphinx (60/40) - fakt jsme komedianti, je mi to fuk. Kocour5. saquinas - Kocour6. dan010 - U pinkasů, cestou se asi najím v Kantýně, tak to budu mít kousek7. Povidláček - Kocour Účastníci zájezdu: 1. Melly2. tano3. dr.sphinx (60/40, předem avizuju, že do bordelu s váma nepudu) - to neni bordel, to je strip club4. dan010 (to nebyl žádnej bordel ale strip bar a hlavně tam měli točenou plzeň, proto jsme tam šli, bordel byl tak akorát v tom tapas baru )5. John_LenoN6. Tikzot - v praze nejsou bordely, nybrz zabavni kabarety, takze v pohode;-) 7. Bezous ( na 50%, ještě nevím služby v práci)8. saquinas (90/10, v sobotu jedu fuč, tak 10% rizika, kdyby doma moc zhoustla předodjezdová atmosféra ...) 9. Povidláček
Exiztence Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2019 Hlasování:1. Lenon - Pinkas2. Melly - Kocour3. Tikzot - Pinkas4. dr. sphinx (60/40) - fakt jsme komedianti, je mi to fuk. Kocour5. saquinas - Kocour6. dan010 - U pinkasů, cestou se asi najím v Kantýně, tak to budu mít kousek7. Povidláček - Kocour Účastníci zájezdu: 1. Melly2. tano3. dr.sphinx (60/40, předem avizuju, že do bordelu s váma nepudu) - to neni bordel, to je strip club4. dan010 (to nebyl žádnej bordel ale strip bar a hlavně tam měli točenou plzeň, proto jsme tam šli, bordel byl tak akorát v tom tapas baru )5. John_LenoN6. Tikzot - v praze nejsou bordely, nybrz zabavni kabarety, takze v pohode;-) 7. Bezous ( na 50%, ještě nevím služby v práci)8. saquinas (90/10, v sobotu jedu fuč, tak 10% rizika, kdyby doma moc zhoustla předodjezdová atmosféra ...) 9. Povidláček 10. Exiztence Já bych se taky rád zúčastnil, je to tedy 8. února?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se