bandicoot Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Dole nebude signál, to je naprd, musim bejt na signálu... přimlouvám se za obligátní hořejšek. Chci koukat po kočkách (kterejch je v gejtu hafo), nejsem rakušák abych lez za zábavou do sklepa. Přijedu pozdějc, mezi osmou až devátou, až zaopatřim rodinu, horologický zázraky nebudou, bo JLC Reverso Grande Date jsou u hodného strýčka mechana na běžné prevenci. Jirko, přivezu ti ukázat letecký na tý nový kůži. Spajdy, vezmu ti na omrknutí ty seika cal. 6309 restaurovaný Mr. Frýdlem, ať máš inspiraci. Cigi, Frantiku, svezu vás pak domů, mam to po cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Dole signál je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Nebudete tam nekdo driv? Docela bych tam zasel neco pojist, ale tak na pul patou - v 6 musim jet pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Tož dobrá akce panstvo Rád jsem se s vámi viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Taky všem děkuji za pěkný večer a už se těšim na další ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Bylo to super. Koukal jsem kolik postiženejch je schopno se sejít na jednom místě. Pro příští sraz bych objednal pavilon v Bohnicích, aby bylo dost místa pro všechny. Jen je otázka, jestli by nás ještě někdy pustili domů Kibi: díky za rady kolem fotografování! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) ...nás málem nepustili ani z včera Gate. edit: Sraz byl samozřejmě jako vždy na hov*o, zjistil jsem, že počet magorů okolo mě nebezpečně roste a že na tom asi mám trochu podíl; zjistil jsem, že hodinky, který jsem měl na ruce, vlastně vůbec nechci, že pošilhávám po blyštivějších kusech; zjistil sem, že nevim jestli chci do limitky liney nebo orlíku... Som volaký zmetěný... Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) ... zjistil jsem, že hodinky, který jsem měl na ruce, vlastně vůbec nechci, že pošilhávám po blyštivějších kusech; zjistil sem, že nevim jestli chci do limitky liney nebo orlíku... Som volaký zmetěný... Tak my tam do něj celej večer hučíme, dáváme ho po stránce duchovní dohromady, von se z toho jednou vyspí a zas v tom lítá... Ach jo... Vykašli se na hodinky a věnuj se pořádně rodině, jako to dělám já! Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 ...nás málem nepustili ani z včera Gate. edit: Sraz byl samozřejmě jako vždy na hov*o, zjistil jsem, že počet magorů okolo mě nebezpečně roste a že na tom asi mám trochu podíl; zjistil jsem, že hodinky, který jsem měl na ruce, vlastně vůbec nechci, že pošilhávám po blyštivějších kusech; zjistil sem, že nevim jestli chci do limitky liney nebo orlíku... Som volaký zmetěný... Bandi dovolím si citovat památnou větu RomanaI.:"tenhle vlak nikde nestaví..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Skeleton si tam zapomněl zapalovač ? jestli přihodí na aukci, tak mu ho pošlu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 ... Pro příští sraz bych objednal pavilon v Bohnicích, aby bylo dost místa pro všechny. Jen je otázka, jestli by nás ještě někdy pustili domů Tak s tim musim souhlasit. Ja pujdu rovnou k alkoholikum. Zlil jsem se pekne. Vubec netusim jak jsem se dostal domu. Asi metrem a vlakem apod. To je tak kdyz novopeceni otci dostanou vyjimecne volno. To co jsem vydrzel drive uz neplati. A ted k posypu popelem. Nic jsem asi neplatil, tudiz nekomu dluzim za piva. Nechal jsem tam cigara (ty vem cert) ale i muj milovany zapalovac OldBoy ... Po tom mi je smutno. Nemate ho nekdo? Kibi ma asi tusim moje Orienty? ... No omlouvam se proste vsem, kterym jsem zpusobil ujmu na predstavach o gentlemanech z fora . ... A ta kocovina plus ted mimina rvouci ... PARADA, musim ven na vzduch, jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) Skeleton: rád to čtu... resp. rád čtu, že vůbec píšeš - coby otec dvou dětí a opravdu jen příležitostný vycházkář mám tyhle akce a rittbergery z barovejch židlí v malíku... Měli jsme lehce strach o tebe i milgausy. Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) Nemate ho nekdo? Jak to stihnul o příspěvek výše Salamio, tak zapalovač jsem mu dal ať ti ho předá. Jinak omluva není na místě, páč tohle se nám stává občas všem. Já měl jenom Hoagardeny a stejně jsem měl nablikáno. Každopádně opět super večer s více než hojnou účastí. Příště objednáme cirkusovej stan na Letný. Díky všem zúčastněným za parádní pokec a speciálně bandimu za krásnej katalog JLC. Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Jojo, já mam taky lehkou kočku, ale mam dnes volno, takze pohoda. Jsem rad, ze sem videl staré páky i nové pacienty. Skeleton byl nejlepší a prebral od vochlasty Lolloha žezlo "Uplnenaplechbehemchvilky" Kdo prebere zezlo dál je jen na nás, uvidime!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Jojo, já mam taky lehkou kočku, ale mam dnes volno, takze pohoda. Jsem rad, ze sem videl staré páky i nové pacienty. Skeleton byl nejlepší a prebral od vochlasty Lolloha žezlo "Uplnenaplechbehemchvilky" Kdo prebere zezlo dál je jen na nás, uvidime!!! Rád bych se ohradil tomuto ošklivému nařčení. Je sice pravda, že po téměř každé schůzi s kolegy chronomagory ráno zvracím, ale tak jako Skeleton jsem v hospodě snad v životě nevytuhnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Jojo, já mam taky lehkou kočku, ale mam dnes volno, takze pohoda. Jsem rad, ze sem videl staré páky i nové pacienty. Skeleton byl nejlepší a prebral od vochlasty Lolloha žezlo "Uplnenaplechbehemchvilky" Kdo prebere zezlo dál je jen na nás, uvidime!!! ja bohuzel musel pryc, ale povidej, jak dopadnul lolohh, zatim se mi nehlasi. tak pis nez vstane Kibi: hod nekam fotky. jsem zvedavy na lesbu s ruzovyma fortiskama od Harryho a jeho ruzovouckym zapalovacem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) Rád bych se ohradil tomuto ošklivému nařčení. Je sice pravda, že po téměř každé schůzi s kolegy chronomagory ráno zvracím, ale tak jako Skeleton jsem v hospodě snad v životě nevytuhnul. ....jen nekecej, vyraz jako kdyz jsi tuhej, mas vzdycky a navic se porad dovně směješ. Divim se, zes to žezlo vůbec dokazal předat ja bohuzel musel pryc, ale povidej, jak dopadnul lolohh, zatim se mi nehlasi. tak pis nez vstane Kibi: hod nekam fotky. jsem zvedavy na lesbu s ruzovyma fortiskama od Harryho a jeho ruzovouckym zapalovacem No Lolohh se tentokrát vyjimecne drzel, asi si vzal k srdci naše výtky vůči jeho alkoholismu Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Na druhou stranu byl to lolohh kdo šel domů zlitej pivem... takže ač se držel, doma zapadnul do tý svý šablony. Já přišel po jedenáctý a přišel jsem potichu - manželka na mě málem vytáhla PPK coby na zloděje, protože normálně chodim ze srazu okolo druhý a projevuju se značně nahlas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Díky všem. Byl to fakt super sraz. Mrzí mne, že jsem musel poměrně brzo domů, ale chřipka začala vítězit. Pro ty bojácné: laboratorní testy ukázaly, že moje chřipka nechrochtá , takže bez obav ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Mrkněte semhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se