Návštěvník salamio Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Ještě pro váhající: tentokrát s sebou pro jistotu vezmu velkou lékarničku z hasičárny a u kámošky si z JIPky půjčím malou koronárku. Plus se pro jistotu na druhý den objednávám na protetickou stomatologii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Plus se pro jistotu na druhý den objednávám na protetickou stomatologii. Echm, .... něco co bych si z minula nepamatoval? No, možné to je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Středa nebo čtvrtek - to je jedno, rád se zastavím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Čtvrtek, prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Tak chlapi, pro tentokrát to budu bohužel muset zrušit, protože mi do toho něco vlezlo. Stejně se tu nikdo moc s účastí nepřetrhnul (je to taky dost brzo od posledního srazu), tak to raději necháme na jindy. Rád vás pak uvidím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 ja zkusim prijit - vadi to nekomu? Myslím že ne, ale zkus mrknout o příspěvek výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 ja to cetl, no a? Aha, tak nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Aha, tak nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Brzo od posledního srazu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Ja nemam chut sdilet prostor s mistnim vsudybylem, vykukuje z kazdeho vlakna a to mi stačí. Takze ne, díky.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Brzo od posledního srazu a navíc mám stejně v diáři plno... a rušit rande se mi nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 V tomhle vlákně by se mělo vybírat vstupné . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Ctvrtek 25.2. co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Ctvrtek 25.2. co vy na to? Ty čtvrtky jsou takový na pytel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Ty čtvrtky jsou takový na pytel. Neboj, Šemík to jedno odpoledne bez Tebe vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Neboj, Šemík to jedno odpoledne bez Tebe vydrží Jde spíš o to, že jsem většinou na druhé straně republiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Jde spíš o to, že jsem většinou na druhé straně republiky... Čtvrtky jsou skvělý. Kromě pátku a víkendu kdykoli :-) 25.2? proč ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Čtvrtky jsou skvělý. Kromě pátku a víkendu kdykoli :-) 25.2? proč ne :-) Nojo, tak uznávám, že pracující lidé tráví páteční večery s rodinou no. Ale jo, možná se taky zjevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Čtvrtky jsou naprd Co někdy zkusit středu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 Nehodilo by se vám to už tento týden? (Mě totiž ano, mnohem víc než příští týden.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se