African Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Tak to jsem docela zvědavý jestli jde o originál, zajímavé že by se o ně majitel nepřihlásil a hlavně asi hotel sám věděl komu patří, tak proč by ho nekontaktoval? Celý to je divný....
lloffass Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Po té debatě co se tady rozjela, je nás tady zvědavých více
Garter Odesláno 11. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Funguje to tak,ze se nedává vědět o jakémkoli nálezu. Prostě se takova,nebo jiná věc dá najít v hotelu v kterém pracuji a buď se host o ní přihlásí, nebo ne. Častokrát se nestačí člověk divit co vše je host schopen zapomenout
Návštěvník Mitak Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Hmm, tak to je ovšem parádní přístup :-/
JaRooN Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Kdysi dávno jsem pro jeden hotel pracoval a v sezóně to byly i desítky věcí denně. Kdyby měl někdo zjišťovat, co komu patřilo, obesílat hosty a všechno kolem by chtělo člověka na plný úvazek. Přístup byl podobný - cennější věci půl roku v trezoru a pak si je buď zamestnanec vzal, nebo se dělala dobročinná aukce...
Radek124 Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Hmm, opravdu "kreativní výklad" §1089 OZ (snaha o nepoctivé "vydržení" uschováním a utajením nálezu bez evidence a zveřejnění aspoň na vývěsce), doufám že jste to měli i v obchodních podmínkách. O tom že nejste jediní svědčí i to že jednou zapomenuté věci už se tu lidi ani nesnaží hledat - a ti jednodušší dokonce věří že "nález si nechat je vlastně spravedlivé, protože mě by to taky nevrátili". Čest výjimkám a poctivým nálezcům ve vlákně "co mě právě potěšilo" - a v případě že by ten krám měl větší než nulovou cenu, chci věřit že pan Garter jistě udělá vše co bude v jeho silách pro kontaktování původního majitele, který měl pokoj k datu nálezu prokazatelně pronajatý...
Daemonultimate Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 (upraveno) To sou zas slinty, žes sem vůbec něco psal, stejně ses tu houbeles dověděl a eště todlec k tomu. Upraveno 12. června 2016 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 ... a abych nezapomněl, v minulosti jsem tu již o Panerai a hotelovém trezoru četl, tak tohle je nějaká repríza, nebo jen náhoda?
Liqid Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Přesně pro tyhle případy mám pravidlo, že jakmile spím jinde než doma, tak hodinky nejdou z ruky.
tommas4 Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 V 11. 6. 2016 v 21:08, Garter napsal: Funguje to tak,ze se nedává vědět o jakémkoli nálezu. Prostě se takova,nebo jiná věc dá najít v hotelu v kterém pracuji a buď se host o ní přihlásí, nebo ne. Častokrát se nestačí člověk divit co vše je host schopen zapomenoutDělám v hotelnictví už dost dlouho na to, abych prohlásil že to je šlendrián největšího kalibru.Jak budeš v práci tak zajdi za manegementem a toho hosta rok zpětně dohledejte a jehozapomenuté hodinky (fejk nebo ne, to je fuk) mu vraťte.Z tohohle bych blil. Jinak u AD se během prověřování pravosti pro tebe může zastavit přivolaná policie pokudjsou hodinky origo a hlášeny jako zcizené, nejlepší je vrátit je komu patří. Hotel záznamy má, musí kvůli FÚ, a o cizincích tuplem, ty hlásí při pobytu cizinecké policii.Tak směle do toho, udělat správnou věc ti nejen posílí karmu.
African Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 (upraveno) To Garter: Tak samozřejmě chápu že nevracíte každý naléz, ale tady se nebavíme o proprděných slipech, ale o hodinkách hodnoty možná v řádu stovek tisíc. Já jsem hlava děravá a po hotelích to nechávám hodně, ale pokud to uklízečky nešlouhnou, což je málo kdy, tak se věci vždy dostanou zpátky ke mě. Naposledy mě z Rakouska posílali poštou propisku, také mě sami kontaktovali. Takže o jakým hotelu to mluvíš, abych věděl kde nikdy nespat? :-) Ale ono to je jedno, protože té bachorce stejně nevěřím. Lepší by bylo tu loupežnou vraždu přiznat, cha cha :-) Upraveno 12. června 2016 uživatelem African
Garter Odesláno 12. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Hotel nejsou jen pokoje se jménem hosta ale i veřejné prostory jako napr.lobby,bar,restaurace,wc,chodby atd kde opravdu ne zjistíte jméno hosta který tam něco nechá a to je tento případ. Proto se potencionalne hodnotné věci uchovávají rok.
tommas4 Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Jo tak to jo, hodinky jsem našel na umyvadle na záchodě je hned po dědictví druhý nejčastější způsob nabytí.Následuje dostal jsem je od obchodního partnera místo nezaplaceného dluhu.
Marfael Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 (upraveno) Já jsem asi idiot, ale na prvních fotkách od Gartera vidím ručky vínové, a na dalších fotkách co přidal, tak stříbrné...? To nějak nechápu...? To máš jako dvoje, nebo to jsou nějaké chameleonky, nebo co?Nehledě na to, že údaje z dýnek taky nesedí, takže dvoje různé hodinky, ale fotky hodinek, neboli hodinky u obou fotek vydáváš za "své", tak tomu fakt nerozumím...? Upraveno 12. června 2016 uživatelem Marfael
financ Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 V 11. 6. 2016 v 20:12, bohus76 napsal: financ a paneraje ? Tak to jsem ještě neviděl :-) Neorientuj se Gartere podle těch blbostí- závislák či jiný název,ale podle nicků.Na paneraje jedině Mitak :-)woe, už jsem měl na ruce kde co. I Panerái V 11. 6. 2016 v 20:31, Mitak napsal: Ale kdeže, já taky věřím hlavně Financovi :-) a hned potom svému mdlému úsudku :-)dík :-) V 12. 6. 2016 v 8:12, Marfael napsal: Já jsem asi idiot, ale na prvních fotkách od Gartera vidím ručky vínové, a na dalších fotkách co přidal, tak stříbrné...? To nějak nechápu...? To máš jako dvoje, nebo to jsou nějaké chameleonky, nebo co?nebyl včera čundrbál?
bobi Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 To možná může klamat. Něco podobného dělá např. u mých SMPc taky.
Marfael Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 (upraveno) V 12. 6. 2016 v 8:12, Marfael napsal: Já jsem asi idiot, ale na prvních fotkách od Gartera vidím ručky vínové, a na dalších fotkách co přidal, tak stříbrné...? To nějak nechápu...? To máš jako dvoje, nebo to jsou nějaké chameleonky, nebo co?Nehledě na to, že údaje z dýnek taky nesedí, takže dvoje různé hodinky, ale fotky hodinek, neboli hodinky u obou fotek vydáváš za "své", tak tomu fakt nerozumím...?Dýnka jsou stejné, pardóón:-)). Ale to zbarvení ruček je divné, ale světlo je všemocné, takže možné je asi vše:-) Upraveno 12. června 2016 uživatelem Marfael
relativ Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Teraz to čítam a už z prvej stránky je jasné, že "Gartel" si tu robí srandu...
Liqid Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 V 12. 6. 2016 v 8:40, Marfael napsal: Dýnka jsou stejné, pardóón:-)). Ale to zbarvení ruček je divné, ale světlo je všemocné, takže možné je asi vše:-) Fotil jsi někdy hodinky? Je to jen odraz světla na leštěné ploše.
Garter Odesláno 12. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Když jsem je fotil přímo ze shora, tak opravdu na fotce byli ručičky vínové a také mě to zarazilo. Pak jsem jen trochu změnil úhel a vypadají normálně. Nevím proč bych si měl dělat srandu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se