Honza.manta Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 25 poprvé.... slyším třicet? Woé - ty jseš zralej na BAN - tady jsou aukce zakázaný!:-D
feltharg Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 tak zpet k tematu - zajimalo by mne, v jake reziji se ty hodinky k armade dostaly. potazmo z armady... byly/jsou v majetku utvaru (obecne)? mohli si je vojaci koupit do vlastnictvi?nechci nejak rypat do moznosti nakupu u tohodle kusu, spis mne zajima, jestli ty hodinky opravdu "slouzily" nebo zda to byla jen nejaka polomarketingova akce a ze si to piloti mohli za velmi vyhodnou cenu poridit.
Happycz Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 "Standartní " postup je,že s odchodem vojáka do civilu dojde k jejich ztrátě. Voják zaplatí škodu způsobenou útvaru.
feltharg Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 takze postup obdobny jako u leteckych Prim Automatic...
Hardslimer Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 V clanku je napsano, ze ty hodinky si nezaplatila armada, ale jen urciti clenove.Takze s odchodem nemuze utvaru vzniknout ztrata.Beru ty hodinky jako takovy symbol letcu teto skupiny.Neco jako limitky chronomagu.
Happycz Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Článek jsem nečetl. Omlouvám se za mystifikaci.
Frantik Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Myslim, ze jeden clen je tady mel a rucky se zasekavaly o sebe
straspol Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 To je výjimečná schopnost. Málokterý hodinky si umějí podat ruce...
t.p Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Ještě si zapomněl příplatek za radost.
cigi Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 (upraveno) Vyvolávací cenu bych stanovil na minimálně 100.000,00 Kč.Je to klenot - pokud se nepletu, mají ETU, božží samodoma vteřinovku, co si ji financ maloval jako kluk v modelářským kroužku, jsou limitovaný a autenticky letecký. Přidat k nim vojenskou knížku majitele, cena ještě hodně stoupne. Jen neprodávat na Chronomagu - jsou tu jen přízemní přepočítávači požitků na účely, já bych zvolil třeba nějaký na letectví a vojenství orientovaný server, hoši tam budou umět ocenit parádu. Upraveno 14. června 2016 uživatelem cigi
straspol Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Vyvolávací cenu bych stanovil na minimálně 100.000,00 Kč.Je to klenot - pokud se nepletu, mají ETU, božží samodoma vteřinovku, co si ji financ maloval jako kluk v modelářským kroužku, jsou limitovaný a autenticky letecký. Přidat k nim vojenskou knížku majitele, cena ještě hodně stoupne. Jen neprodávat na Chronomagu - jsou tu jen přízemní přepočítávači požitků na účely, já bych zvolil třeba nějaký na letectví a vojenství orientovaný server, hoši tam budou umět ocenit parádu. to je málo, nezapomeň, že na vteřinovku jsou autorský práva.
Daftra Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 kriznik:tak to ses toho dozvěděl,co?Samej odborník tady,jeden se o tygří letce dozvěděl právě před pár hodinama,ale má bohatý zkušenosti z prvního stupně,další se pěkně vyvrhl a poslední by rád místo korunky píst,ale nevím,co by měl symbolizovat,když v tom vrtulníku žádnej není....
kriznik Odesláno 14. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2016 a tak par rozumnych myslenek tu probehlo, ze zbytek je spise dusevni onanie je samozrejme kolorit ceskych diskusnich for, kde je kazdej raketovej inzenyr a nebejt piva uz davno zmenil svet k lepsiumu.Kupodivu nikdo z tech chytraku sam hodinky (//lze dosadit uplne cokoli), a uz vubec ne dokonale, nevyrabi ... asi to nebude uplna prdelka Dneska jsem mel mit fotky, ale shodou okolnosti se v sobotu uvidim s nekym kdo s tim clovekem primo slouzi a tak jsme dohodli, ze je priveze in natura -> tudiz buy/notbuy v subotnik.Cheers
Daftra Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Jak říkáš.Přeju,ať se kup povede. :-)
cigi Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 (upraveno) ty blááááho, to je drzost, ten Daftra a kriznik to mi nedá, musím se ozvat. krizniku, dovolim si tě odkázat na číslo udávající počet příspěvků, je vždy pod nikem. Podle něj tu na foru poznáš lidi, co znaj historii a jejichž odpovědi něco váží. Myslím, že všichni přes 5 tisíc, kteří ti tu přispěli radou, si pamatují, když tu na foru tuhle nevšední limitku prim představoval a všichni z nich už u zrodu minimálně jedněch, spíše však pěti hodinek byli osobně účastni. Važte slova, hoši !! Upraveno 15. června 2016 uživatelem cigi
geometr Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Třeba Straspol nebo Frantik, že jo cigi.
Marhi Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Kdysi jsem o nich něco četl. Limitka a cena byla kolem osmi pětek.Podle mě dost předražený. Spíš mě překvapuje že to někdo prodává. Ten tygří klub je dost exluzivní a že by na kluky přišla bída?. No úmrtí snad.
straspol Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 No- domníval jsem se že motor AI-9V je pístový. Asi jsem se zmýlil soudě podle reakce kolegy Daftry...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se