Chumpus Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 To se takhle jednou v pátek večer sešla banda Seikařů v hospodě a povídalo se a pilo se až do noci Někteří pokračovali až do svítání, já po afterparty u instanta uléhal kolem páté ráno Díky moc všem, kteří dorazili. Zatím jsem zaznamenal jen kladné ohlasy, takže jsem rád, že se akce líbila a úsilí věnované organizaci nepřišlo vniveč. Myslím, že bylo fajn osahat si Grand Seiko, Astrony apod. jinde než v krámě. Pokud máte nějaké připomínky, tak sem s nimi, ať to můžeme do příště vyladit a posunout sraz ještě o kus dál. Někdo už to psal přes SZ, ale rád si přečtu vaše dojmy i tady. A pokud máte nějaké fotky, tak je sem sypte fotky @prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Byla to paradni akce, ja ulehal ve 4 rano po afterparty a proklinal jsem te do cca 4 odpoledne, ted uz jsem ok :-)Dobre jste to s Honzou udelali, klobouk dolu!!Diky za pozvani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Byla to zatím jedna z nejpovedenějších akcí, které jsem se pod křídly Chmagu účastnil. Palec nahoru, moc děkuji za tu možnost a i když jsem patřil k těm, co odešli dříve (po příjezdu domů jsem měl za sebou víc jak 20 hodin na nohách), tak musím říct, že paráda. Moc děkuji za tu možnost a za skvělou organizaci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Vážení přátelé Ano!, bylo to monstrózní, ale bylo to super. Na rozdíl od kolegů jsem byl v posteli brzo, už asi ve tři. Se skromností sobě vlastní nabízím o kousek obsáhlejší fotogalerii než standardně, protože tady to prostě stálo za to. Na rozdíl od klasických srazů jsem měl sebou kompletní výbavu, tak i fotky snad budou o něco lepší než obvykle a umožní i těm kdo se neúčastnili juknout na pár zajímavých kousků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 (upraveno) Já bych také rád poděkoval Vojtovi a spol za super akci, byl jsem poprvé a připadal jsem si jako dítě, které zavřou v plné cukrárně díky práškům jsem vydržel jen krátce, ale stálo to za to, děkuji.I když, na druhou stranu, jeden kousek jsem si odvezl, dva rozjednal, další kus jsem pochopil že musím sehnat a o dalším (viz foto) se mi bude zdát, takže příště mě asi radši Vojto vynech Upraveno 11. června 2016 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Dejte sem prosím to velké lumi foto. Je tam, ale na vyžádání ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Super podívaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Je tam, ale na vyžádání ještě jednou IMG_4994.jpgDíky, ty Armidy by se tam ztratily, možná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Paradni fotky! A jsem rad, ze se aspon zucastnily moje hodinky (diky Marcusovi), kdyz jsem ja osobne nemohl. Doufam, ze priste uz to vyjde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Parádní hromada hodinek a super fotky o to víc mě mrzí, že jsem tak zaneprázdněný a trochu i nespolečenský tvor. Museli jste si to parádně užít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Ja musim konstatovat, ze to bylo naprosto skvele a bomba atmosfera, timto chci podekovat organizatorovi za skvely zazitek.Jen mi mrzi, ze jsem musel brzy domu, holt rodinne vsak vite....Priste si udelam vice casu jeste jednou diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Hezké fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 vidim, ze na zraze bolo fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Vynikající akce! Díky, že jsem mohl být u toho, příště snad vydržím až na afterparty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Ta společná lumi ja dokonalá, hezky jste si to užili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Tyjo, tak to musela byt super akce, skoda ze jsem se vratil az v sobotu.... Krasny fotky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Tak ted me mrzi jeste 3x vic ze jsem se nemohl zucastnit.Diky za fotky, snad na dalsim rocniku, no taky ze smutku uz poptavám MM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Byla to super akce, asi nejlepší chronomagská jakou jsem zatím zažil. Potkal jsem spoustu dalších fajn lidí, člověk si pěkně pokecal, i lokál mi vyhovoval. Byl jsem rád, že tam byli i kluci z Koscomu. Takže Vojto, velký dík za organizaci a samozřejmě i za pozvání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Díky pořadatelům, super akce ! Jsem rád, že jsem poznal nové tváře a omatlal nějaké ty Seika. Příště to asi vezmu i s ubytováním... GS chrona straší v hlavě doteď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Pánové, bylo to super! Děkuji Vojtovi (Chumpus) za perfektní organizaci, možnost si osahat všechny možné GS a hlavně se potkat s přáteli i novými tvářemi, bylo to super a moc děkuji. Velké díky patří také Kubovi (Prischera), který fotil, jak o život . TOP akce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se