typograf Odesláno 29. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 (upraveno) Prime, one je to trochu jinak. Participuji jako subdodavatel na investičních celcích v řádu 50-150 mil. Některé z nich je třeba plánovat i na více než 5 let dopředu. Přesto musí být předány přesně na den. Takže když jsem jednou řekl, že termín platí tak prostě musí platit. Ber kde ber, noční směny, víkendy.... ale platí. Tak to prostě posuzuju - slovo chlapa platí, ne? Není přece nic snažšího než slíbit reálnější termín a předat natěšencům dříve. Nojo, ale to bychom věděli dopředu, kdy přesně ty hodinky dostaneme. No a to by už potom nebylo žádný překvápko, že? Kam pořád všichni jenom spěchají? Upraveno 29. května 2008 uživatelem typograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 ...I tak už jsme inspirací pro cizinu, a to ještě ani nejsme hotoví ... Nerad Ti beru iluze, ale inspirace by mohla byt i nekde jinde, co treba Hanhart? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 (upraveno) A to já ještě nezažil ani jeden včas předaný investiční celek !! - stavbu Kobliho, nekrm nás tady tím, že investiční celek za miliony zachrání pár nočních směn Upřímně, když si na to dáte pět let .... to jsme porád přes čtyři roky v laufu Hele boo-beeku, jasně že mohla, ale kdo ví..... mrkni na ručky, na sklíčko.......... Upraveno 29. května 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmara Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 (upraveno) Týpo, mrknul jsem teď s klukem na nějaký akční film, a tam skutečně utržené rotory (vrtulníků) udělaly vůkol pěknou paseku, doufám, že to Nové město nepostihlo No tak doufám, že ty rotory utržený nebudou od kluků z tygří letky at by to mělo bejt kdekoliv nejen v Novym Městě. To by bylo nemilé a hodinky z private serie by to taky odnesli Upraveno 29. května 2008 uživatelem mmmara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 (upraveno) A to já ještě nezažil ani jeden včas předaný investiční celek !! - stavbu Kobliho, nekrm nás tady tím, že investiční celek za miliony zachrání pár nočních směn Upřímně, když si na to dáte pět let .... to jsme porád přes čtyři roky v laufu Hele boo-beeku, jasně že mohla, ale kdo ví..... mrkni na ručky, na sklíčko.......... Asi pracuješ pro státní správu, my bohužel především pro zahraniční zákazníky ... naše akce se předávají nejpozději v den, který je v kontraktu. Jediný posun může způsobit nepředání staveniště objednatelem včas k provedení prací.... BTW mluvil jsem o plánování až 5 let dopředu ne o 5-ti letech provádění prací ( ty trvají řádově 2-3 měsíce... ) ... Upraveno 29. května 2008 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 Asi pracuješ pro státní správu, my bohužel především pro zahraniční zákazníky ... naše akce se předávají nejpozději v den, který je v kontraktu. Jediný posun může způsobit nepředání staveniště objednatelem včas k provedení prací.... BTW mluvil jsem o plánování až 5 let dopředu ne o 5-ti letech provádění prací ( ty trvají řádově 2-3 měsíce... ) ... Neztrapňuj se, nestojí to za to. :D na den přešně..... v kolikátým dodatku ke smlouvě je ten termín stanovenej, co ?? :D Kolik kilo má seznam vad a nedodělků ?? :D Hotovo ??? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 Držím vám hoši palce a fakt se moc těším na výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 Neztrapňuj se, nestojí to za to. na den přešně..... v kolikátým dodatku ke smlouvě je ten termín stanovenej, co ?? Kolik kilo má seznam vad a nedodělků ?? Hotovo ??? ??? to koblih69: cigi fakt asi žije ve státní sféře, jinak to nechápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 ??? to koblih69: cigi fakt asi žije ve státní sféře, jinak to nechápu... Treba uz je jenom cigi natolik vycvicenej od Primu, ze mu to vsechno prijde naprosto normalni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 cigi tolik usměvavých smajlíků.... a moc směšný to teda nebylo. Ve firmě dodáváme "výrobek" v hodnotě cca 2 miliony dolarů každých 14 dní. Kdyby jsme se zpozdili, tak máme penále. Každý den by to naskakovalo. My bychom tu slevu dali ale aji v případě, že by to penále nebylo ve smlouvě, protože si vážíme zákazníků a spokojenost je nám vším. Prim slevu pochopitelně nedá, stačí že si mega set procent narazil. Jseš rád, že aspoň někdy budou. Jako za totality (aspoň že to někdy bude), to nepotřebuje další comment Musím se tomu skutečně smát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 V Cigiho příspěvku promluvil vskutku hlas shůry :-) I u našich pitomých pohovek máme přesné termíny dodání, při přešvihnutí o jeden den hrozí penále až 10% z ceny... Nikoho nezajímá, že se třeba zpozdil kontejner s kůžemi a podobně. A kdybych zákazníkovi vysvětloval, že jsem ho chtěl překvapit "bonusem", který se nepovedl a proto se to zdrželo, poklepe si na čelo a bude na mě koukat jak na pošahanýho exota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 (upraveno) Treba uz je jenom cigi natolik vycvicenej od Primu, ze mu to vsechno prijde naprosto normalni a nebo je jen úplně normálně trochu nervózní... já bych už byl taky. Ale vážně k tématu - i já se už dóóóst těším na fotky. Musím však podotknout, že jsem rád, že jsem do projektu nevstoupil, protože bych teď dopad asi podobně jako Cyber s Marathonama. Miluju rychlý obchody a nenávidím mrtvý brouky; tohle bych asi nevydržel bez újmy na psychice... A když k tomu připočtu, jak mi kamarád vyprávěl, že se setkal s nějakým pánem z Eltonu a že mu prý nabízel nějaký nový Diplomaty, jenže neměl vzorek, tak z toho nebylo nic ... ??? Upraveno 29. května 2008 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 a nebo je jen úplně normálně trochu nervózní... já bych už byl taky. Ale vážně k tématu - i já se už dóóóst těším na fotky. Musím však podotknout, že jsem rád, že jsem do projektu nevstoupil, protože bych teď dopad asi podobně jako Cyber s Marathonama. Miluju rychlý obchody a nenávidím mrtvý brouky; tohle bych asi nevydržel bez újmy na psychice... A když k tomu připočtu, jak mi kamarád vyprávěl, že se setkal s nějakým pánem z Eltonu a že mu prý nabízel nějaký nový Diplomaty, jenže neměl vzorek, tak z toho nebylo nic ... ???Náhodou se asi nesetkali, ne?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 V Cigiho příspěvku promluvil vskutku hlas shůry :-) I u našich pitomých pohovek máme přesné termíny dodání, při přešvihnutí o jeden den hrozí penále až 10% z ceny... Nikoho nezajímá, že se třeba zpozdil kontejner s kůžemi a podobně. A kdybych zákazníkovi vysvětloval, že jsem ho chtěl překvapit "bonusem", který se nepovedl a proto se to zdrželo, poklepe si na čelo a bude na mě koukat jak na pošahanýho exota. Ta aktivita ze strany Primu mi přijde sympatická a pokud bych se této zakázky účastnil, tak bych to bral jako velké plus. Na druhou stranu si ale nedovedu představit, že bych zákazníkovi nepředal včas to, co si objednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 (upraveno) No po tom několikaměsíčním půstu si teda taky něco napíšu. Jaká sympatická aktivita, někdy, někde a na něčem se ty ženevský pruhy musej naučit. A tady si myslím, že bylo dostatek vaty, kusů a příznivě nakloněná klientela pro takovéto experimenty. Jinak jaká trága, Michelangelo přešvihl vodevzdání "Sixtínský" o pár let. Myslím, že ty flanďáky chtěl taky něčím překvapit. tůů cigi: to je fakt úlet co kvůli Príímkám dokážeš napsat. Myslel jsem, že děláme ve stejným oboru, ale teď si myslím, že minimálně každej na jiný planetě. Upraveno 30. května 2008 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 30. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 Kam se pořád ženete??? Vám nestačí termíny, které musíte sami plnit dnes a denně, že si děláte pakárnu i s hodinkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 (upraveno) No já to mám dokonce tak, že v některých případech musím dodržet ne den ale hodinu . Jinak ač fanda Primu, tyhlety kecy mi vždycky příjdou jak z jiného světa. Prime, sorry, ale tohle je opravdu mimo. Chtít po zákazníkovi schovívavost, protože něco děláte poprvé, to bych si snad radši vymyslel něco jiného. "Momentálně dokončujeme výměnu rotorů za ty, s jednoduchým kartáčovaným ramenem. " Proboha jak dlouho vyměňujete rotor? A jedno vím jistě, mého klienta by po podobných obstrukcích sleva neminula. Upraveno 30. května 2008 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 Je tady snad někdo, komu z Eltonu dodali něco přesně ve slíbeném termínu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 Je tady snad někdo, komu z Eltonu dodali něco přesně ve slíbeném termínu? Ale no tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 můžete mi někdo napsat co v těch hodinkách bude za kalibr ? (nechce se mi číst 40 stránek nazpět) THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se