Přejít na obsah

DIPLOMAT 40 v nerezu

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hoďte na tu 96tku PVD úpravu jako z mého předchozího obrázku a bude k sežrání ;)

Eterny měly průřez, co se směje. A vypadalo to dobře.

PVD také není samo spásné. Když bude stále více kalibrů v této úpravě, také to ztratí na atraktivnosti.

A tato úprava se u Prim nikdy nepoužívala, mám toto kladně spojeno spíše s moderně navrženými kalibry.

Třeba mít nějaký kalibr od Mille :smile_anim:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9358

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chtě, nechtě Ti musím dát za pravdu - Rolex má také hnusné kalibry (alespoň ty co jsem viděl) a je to Rolex = někdy méně znamená více

Jo, ale Rolex nedělá průhledy a pod ocelovým dýnkem je to wurst.

Jinak já jsem za velmi pěkné Cal 68 velmi vděčný, protože i když původně to bylo zakryté plným dýnkem, dnes tam mohu dát sklo a rozhodně nedělají ostudu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
YPO, my se neshodnem - podle mě dělá rolex hezký kalibry, ale hnusný hodinky :) - abych byl přesný, výjimku tvoří těch asi 5 nádherných, co se tu o nich výhradně píše.

buď nerozumím já tobě nebo ty mně :D = chtěl jsem tím říci,že i hnusný(obyčejný,nedekorovaný a nafintěný kalibr) umí odvést dobrou práci ;) a jestli je schovaný za plným dýnkem nebo není je úplně jedno jde o to funkčnost a přesnost

Odkaz ke komentáři

Doufám jen, že to prim nenechá jen tak ležet, stejně jako zmáknul např. ten damašek. Je škoda, že se do něj nevěřící tak zhurta pustili, mě by to dost odradilo, asi bohužel přece jen dosáhli toho, co chtěli.

Damašek jsem viděl a byl celkem fešnej, to jen abych neplival furt tu síru. Proříznutí rotoru je určitě muselo taky napadnout. To proč to ale nedělaj vědí jen oni sami. Taková blbůstka a jak to strojek nakopne..že. Při dnešních jejich cenách to ale chlapi bude darda, :crying_anim02: Nějaký výpočty s optimalizací díry bych asi neřešil, řídil bych se citem a proporcí. Moje reakce v tomto vlákně nejsou pro to, abych vás nasral, ale abych pomohl projektu. ;) Myslím si to i o většině těch "negativních" názorů. To by si mělo uvědomit i to "ortodoxní" :D primácký křídlo a diskuze se může přesunout do normální roviny.

Ještě pár obr. jak ty čepy dělaj ti citovaní borci.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem hciq
Odkaz ke komentáři

Tak přesně to, co ukazují ty fotky ondraje nesnášim jak sviňa - podle mě je to kýč jak vystřižinej, tedy až na ty kuličky v závaží :) - ty stroje na fotkách od hciq jsou na tom mnohem líp - já bejt rolex, tak se za ten strojek z estetickýho hlediska nestydim - na rozdíl od 95% jejich produkce - to na vysvětlenou YPO :) ! Já tě chápu - mě ale to nenafintěný právě hnusný nepřijde. Ten rotor na GP tam teda vypadá dokonce přinejtovaný ! A taky jsem si uvědomil, jak bude legrační dětem ukazovat rotor.

No jsem zvědavej, s čím nakonec přijde prim - nechat to jen na něm bylo prefíkaný :D

Mám ještě dotaz na naši technicko-technologickou sekci - nestačil by místo prořeru zářez ? Prostě rýha a tedy zeslabení materiálu v nějakém prstenci kolem uložení, kde by to teda pružilo? Něco mě říká, že by to bylo nejjednodušší.

A dotaz pro marketingově-obchodní sekci - jak ten zlepšovák efektně nazvat a prodat ??? :D :D Něco vznešenýho jako incabloc, elastbloc rozumíme si ?

Až to budeme mít, přijde dotaz na výtvarnou sekci, jak to udělat krááásný :D

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Tak přesně to, co ukazují ty fotky ondraje nesnášim jak sviňa - podle mě je to kýč jak vystřižinej, tedy až na ty kuličky v závaží :) - ty stroje na fotkách od hciq jsou na tom mnohem líp - já bejt rolex, tak se za ten strojek z estetickýho hlediska nestydim - na rozdíl od 95% jejich produkce - to na vysvětlenou YPO :) ! Já tě chápu - mě ale to nenafintěný právě hnusný nepřijde. Ten rotor na GP tam teda vypadá dokonce přinejtovaný ! A taky jsem si uvědomil, jak bude legrační dětem ukazovat rotor.

No jsem zvědavej, s čím nakonec přijde prim - nechat to jen na něm bylo prefíkaný :D

Mám ještě dotaz na naši technicko-technologickou sekci - nestačil by místo prořeru zářez ? Prostě rýha a tedy zeslabení materiálu v nějakém prstenci kolem uložení, kde by to teda pružilo? Něco mě říká, že by to bylo nejjednodušší.

A dotaz pro marketingově-obchodní sekci - jak ten zlepšovák efektně nazvat a prodat ??? :D :D Něco vznešenýho jako incabloc, elastbloc rozumíme si ?

Až to budeme mít, přijde dotaz na výtvarnou sekci, jak to udělat krááásný :D

sry --- chtěl jsem napsat nenafintěný, ale asi je to jedno :)

Odkaz ke komentáři

Z těch výše zobrazených mi nejblíž mému vkusu přijde Rolex - kombinace kartáčování a decentního brusu - to je ono! Klidně bych vynechal i to perlování - to už tam nesedí.

Takhle to mít na 96, tak jsem max. spokojený :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Z těch výše zobrazených mi nejblíž mému vkusu přijde Rolex - kombinace kartáčování a decentního brusu - to je ono! Klidně bych vynechal i to perlování - to už tam nesedí.

Takhle to mít na 96, tak jsem max. spokojený :thumbsup_anim:

Me nejoblibenejsi strojky jsou ty od JLC: http://jlc.watchprosite.com/img/watchprosi...mage.522736.jpg Se zdobenim to neprehani, ale ani nepodcenuji...

Odkaz ke komentáři

Tak přesně to, co ukazují ty fotky ondraje nesnášim jak sviňa - podle mě je to kýč jak vystřižinej...

Každý máme samozřejmě jiné měřítko kýče, ale prosím, co konkrétně je na těchto fotkách kýčovité?

(pusť si k fotkám prosím jako pozadí hudbu z webu http://www.richardmille.com/en/home.php )

Upraveno uživatelem Ondraj
Odkaz ke komentáři

Ježíš Ondraji, teď jsi mě dostal - tohle jsou zrovna ty nej fotky od richard mille. :D Ještě se mi líbí to "atomium" !! Mají základny z uhlíkových nanovláken, tý brďo, asi hightech jako břitva. Ale stejně mi to přijde takový metrosexuální, přešlechtěný - víš, pro nějakýho páska jako backham nebo berlusconi, co jde klidně na plastickou chirurgii, když si nepřijde OK. Možná jsem konzerva, ale ..... je to jak jsem psal.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Ježíš Ondraji, teď jsi mě dostal - tohle jsou zrovna ty nej fotky od richard mille. :D Ještě se mi líbí to "atomium" !! Mají základny z uhlíkových nanovláken, tý brďo, asi hightech jako břitva. Ale stejně mi to přijde takový metrosexuální, přešlechtěný - víš, pro nějakýho páska jako backham nebo berlusconi, co jde klidně na plastickou chirurgii, když si nepřijde OK. Možná jsem konzerva, ale ..... je to jak jsem psal.

I have a dream...about my factory PRIM!

Omlouvám se Martinu Lutheru Kingovi za vypůjčení části projevu, ale nemohl jsem si pomoci.

Cigi, docela by mne zajímala tvá rekace, kdybys našel podobnou úpravu jako "překvápko" v černejch diplomatech...

Obávám se, že změna názoru by byla nevyhnutelná a logicky jasně odvoditelná.

A i kdyby se "poštěstilo", že Vám hodinky bude Prim distribuovat až o Vánocích, jistě se dozvíme, že to prim nemohl načasovat lépe...

cigi, cigi ...bez urážky :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

A i kdyby se "poštěstilo", že Vám hodinky bude Prim distribuovat až o Vánocích, jistě se dozvíme, že to prim nemohl načasovat lépe...

cigi, cigi ...bez urážky :sad01_anim:

Ale to není špatný nápad: Jelikož se Primovi porouchala šestsettrojka, přinesl Diplomatky všem členům primova ortodoxního jádra Ježíšek. :)

No, není to dojemné?

Odkaz ke komentáři

GORGU - jsi jistě tu na foru nový, když nevíš, že celé diplomaty chronomag i.e. jsou silně frajerský, sekáčský, páskovský, podnik pro lázeňský šviháky těžkýho kalibru, co jim na sobě sakra záleží a vůbec, k nim se hodí každá rána, čím větší, tím lepčí!! Kam se na nás beckham s kérkou hrabe! V podstatě je putna, s jakou vychytávkou prim přijde, bude božžžží !

Můj názor na richard mille s tím nijak nesouvisí, můj názor na kýč s tím nijak nesouvisí.

Týpo - vono opravit šestsettrojku je při vládnoucím nedostatku náhradních dílů časově náročné, to je jasný :D mimochodem, minulý týden jsem jednu viděl - nádhera, k diplomatům jak stvořená. Že by tzv. vyvolaná investice?

Odkaz ke komentáři

GORGU - jsi jistě tu na foru nový, když nevíš, že celé diplomaty chronomag i.e. jsou silně frajerský, sekáčský, páskovský, podnik pro lázeňský šviháky těžkýho kalibru, co jim na sobě sakra záleží a vůbec, k nim se hodí každá rána, čím větší, tím lepčí!! Kam se na nás beckham s kérkou hrabe! V podstatě je putna, s jakou vychytávkou prim přijde, bude božžžží !

Můj názor na richard mille s tím nijak nesouvisí, můj názor na kýč s tím nijak nesouvisí.

Týpo - vono opravit šestsettrojku je při vládnoucím nedostatku náhradních dílů časově náročné, to je jasný :D mimochodem, minulý týden jsem jednu viděl - nádhera, k diplomatům jak stvořená. Že by tzv. vyvolaná investice?

Jinými slovy, ať se stane cokoliv, jsem primu loajální až za hrob!

Teď si to Cigi jasně pojmenoval.

Sakra takový zákazníky bych si sám přál, není tomu co vytknout. :rolleyes:

Tak ať ti/vám vydrží i při této zatěžkávající zkoušce co nejdéle. (Myšleno upřímně, bez jinotaje, jízlivosti a v absolutní sřízlivosti) :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
jsou silně frajerský, sekáčský, páskovský, podnik pro lázeňský šviháky těžkýho kalibru, co jim na sobě sakra záleží a vůbec, k nim se hodí každá rána, čím větší, tím lepčí!!

:lol2: :lol2: :lol2: to je jako z filmu pro pamětníky ---- a poté následuje nedělní chvilka poezie :D

Odkaz ke komentáři

typograf: OT / Ježíšek už zestárl, už není nahý a chudý, ale stal se z něho Děda Mráz, narostl mu plnovous a přichází k nám v krásném kožichu :-)

...celá ta kauza mi tuhle dobu tak nějak evokuje. To nic nemění na tom, že akci fandím a těším se na hi-res fotky a makra.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...