Přejít na obsah

ŘEMENY RC LEATHER WORKS-RUČŇÍ PRÁCE RC3

Street Glide

Doporučené příspěvky

Bratu, VELKE VDAKA! Myslím, že bude pasovat...

To vypadá hodně dobře. Barvy jste ladili spolu nebo jsi měl už sám představu? Já už to po zkušenostech radši nechám na Rasťovi neb má mnohem lepší cit pro barvy než já. Zejména se to ukázalo, když mi dělal řemen na speedy. A abych jen nekecal.....

post-29493-0-11411500-1541148590_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To vypadá hodně dobře. Barvy jste ladili spolu nebo jsi měl už sám představu? Já už to po zkušenostech radši nechám na Rasťovi neb má mnohem lepší cit pro barvy než já. Zejména se to ukázalo, když mi dělal řemen na speedy. A abych jen nekecal.....

Díky, Mr. RC3 mi do telefonu řekl, že má super barvu kůže, podobnou tomu originál NATO strapu, na kterém se prodávají. Jen jsem změřil ten IWC Santoni co jsem si k nim dokupoval a vše ostatní, včetně střihu už bylo na Rasťovi. Ani bych nevěřil, že se mi bude zelený řemen líbit, ale je tomu tak!
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Díky, Mr. RC3 mi do telefonu řekl, že má super barvu kůže, podobnou tomu originál NATO strapu, na kterém se prodávají. Jen jsem změřil ten IWC Santoni co jsem si k nim dokupoval a vše ostatní, včetně střihu už bylo na Rasťovi. Ani bych nevěřil, že se mi bude zelený řemen líbit, ale je tomu tak!

Tak to je teda pecka tohle! Šel by skvěle k zelené Barbource :whistling:

Odkaz ke komentáři

Zkoušel jsem to nejprve v české kotlině, ale bezúspěšně. Rasťo se toho nezalekl a odvedl skvělou práci. Ostatně jako vždy, když koukám na tohle vlákno. Rasťo je virtuóz. Moc díky!

Jako by řemen hodinkám narostl a byl tam od jak živa. 

Odkaz ke komentáři

Díky kluci, Rasťo je fakt machr a já před jeho uměním smekám. Ta řemeslná dokonalost z toho přímo sálá.

Ps: umělé světlo, tak pardon, ale to co to mělo sdělit, to myslím jde vidět.

post-21215-0-55939400-1543082955_thumb.jpeg

post-21215-0-10315800-1543082967_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem shewcza
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...