LovecK Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Bratu, VELKE VDAKA! Myslím, že bude pasovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Rasťo to umí. Tohle je jeho nejnovější kousek pro moje 112. Nosí se skvěle a vypadá ještě líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Bratu, VELKE VDAKA! Myslím, že bude pasovat... To vypadá hodně dobře. Barvy jste ladili spolu nebo jsi měl už sám představu? Já už to po zkušenostech radši nechám na Rasťovi neb má mnohem lepší cit pro barvy než já. Zejména se to ukázalo, když mi dělal řemen na speedy. A abych jen nekecal..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 To vypadá hodně dobře. Barvy jste ladili spolu nebo jsi měl už sám představu? Já už to po zkušenostech radši nechám na Rasťovi neb má mnohem lepší cit pro barvy než já. Zejména se to ukázalo, když mi dělal řemen na speedy. A abych jen nekecal.....Díky, Mr. RC3 mi do telefonu řekl, že má super barvu kůže, podobnou tomu originál NATO strapu, na kterém se prodávají. Jen jsem změřil ten IWC Santoni co jsem si k nim dokupoval a vše ostatní, včetně střihu už bylo na Rasťovi. Ani bych nevěřil, že se mi bude zelený řemen líbit, ale je tomu tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 (upraveno) Jak píšu, je to super. Tak ještě taky přidám 2 mobilovky. Edit: upatlaný sklíčko..., ale tady mi šlo hlavně o řemínek. Ta pštrosí struktura je prostě skvělá. Upraveno 2. listopadu 2018 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Bratu, VELKE VDAKA! Myslím, že bude pasovat... Super kožka. Nevšední barva, ale je výborná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 patprom: prenadhera. Hodinky a remen jakbysmet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Ten řemen na Pam je skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Pekny moc pekny, akorat neumim fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Zkoušel jsem to nejprve v české kotlině, ale bezúspěšně. Rasťo se toho nezalekl a odvedl skvělou práci. Ostatně jako vždy, když koukám na tohle vlákno. Rasťo je virtuóz. Moc díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Parádní řemen. Krásná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Díky, Mr. RC3 mi do telefonu řekl, že má super barvu kůže, podobnou tomu originál NATO strapu, na kterém se prodávají. Jen jsem změřil ten IWC Santoni co jsem si k nim dokupoval a vše ostatní, včetně střihu už bylo na Rasťovi. Ani bych nevěřil, že se mi bude zelený řemen líbit, ale je tomu tak!Tak to je teda pecka tohle! Šel by skvěle k zelené Barbource Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Kurwa tak tenhle je NADHERNEJ! roundcut peckovej a ta barva... wow! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Zkoušel jsem to nejprve v české kotlině, ale bezúspěšně. Rasťo se toho nezalekl a odvedl skvělou práci. Ostatně jako vždy, když koukám na tohle vlákno. Rasťo je virtuóz. Moc díky!Jako by řemen hodinkám narostl a byl tam od jak živa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Nadhera. A super nafoceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 (upraveno) Díky kluci, Rasťo je fakt machr a já před jeho uměním smekám. Ta řemeslná dokonalost z toho přímo sálá. Ps: umělé světlo, tak pardon, ale to co to mělo sdělit, to myslím jde vidět. Upraveno 24. listopadu 2018 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Eterna na krásném remenu od kolegy RC3 Dekuji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Jde to k sobě perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 To bych nikdy nevymyslel, natož zrealizoval nebo se o něco takového pokusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Ahojte,po dlhšej dobe par fotiek remienkov čo som stihol nafotiť.Fotenie je drina možno aj preto lebo mi to moc nejde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se