Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

a je tu dalsia kreacia od dizajnera, filozofa a vyrobcu hodin Daniel Strom (nie Armin).

Je to model z rady: Argonium: Nethuns II (co bol v jazyku starych Etruskov boh vody).

Bronzovy model na prvy pohlad evokuje inspiraciu tu oblubenym vizionarom (Jules Verne) a jeho dielom 20 000 mil pod morom.

STROM%2BNethuns%2BII%2BDiver%2BBRONZE%2B

Ocelovy model je trochu viac pri zemi...

The Nethuns II Diver is presented on either a custom black rubber divers or a brown leather strap with a pin buckle in either CuSn8 Bronze, Gold, 925 Solid Silver, Palladium or Platinum. Prices start from 9999CHF.

http://oceanictime.blogspot.sk/2016_07_01_archive.html

http://www.stromwatch.ch/

a mne sa to paci.....

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno (upraveno)

Hodně originální počin. Mně se to docela líbí.

Co možná, tak bych vofous zkrátil nebo designově víc odlišil hodinovou ručku (resp. její vrchol), aby byl zjednodušen odečet času. Ale to je asi o zvyku.

Palec hore!

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Videt urcite, ale jinak nee.

Odesláno

Stýmpank vůbec nemusím, nemám rád věci, které jsou nefunkční a jen "jako"

v tomhle případě imitace nýtů. U jiných kousků různá nefunkční hejblátka a ukazatele.

Až to bude snýtované doopravdy budu se jim klanět. Jedinej povedenej

stýmpankovej kousek předvedl zatím Devon (s přimhouřením oka)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Agonium nie je preklep, aj keď je na mieste. By ma zaujímalo, či to koleso vľavo je héliový ventil, alebo iba točí lunetu. Už len kvôli tomu, aby som to zistil, by som ich chcel. Nosil by som ich na kúpalisko a pomaly sa s nimi ponáral. Inak teda čierny ciferník mi ku nim vôbec nesedí.

Odesláno (upraveno)

Agonium nie je preklep, aj keď je na mieste. By ma zaujímalo, či to koleso vľavo je héliový ventil, alebo iba točí lunetu. Už len kvôli tomu, aby som to zistil, by som ich chcel. Nosil by som ich na kúpalisko a pomaly sa s nimi ponáral. Inak teda čierny ciferník mi ku nim vôbec nesedí.

Iba točí lunetu.

Strom%2BAgonium.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...