sect Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Pěkně napsáno, gratuluju a přeji ať to jsou ty pravé nafurt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Hezkej pribeh, at ti vydrzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Pánové zase a znova díky všem za velmi milé komentáře. Sluníčko začíná pomalu péct a na ciferníku se rozjíždí nádherný kolotoč odstínů modré. Jsou prostě boží a věřím, že se hned tak rychle neokoukají. Doma jsem taky dostal pochvalu. Sice mě trošku rozhodila drahá polovička, když řekla, že jsou skoro tak hezké, jako její Seiko 5 (také modrý cifr), ale pak si to trošku vyžehlila hláškou, že rozhodně nejsou tak hnusné, jako jiné Rolexky a že se jí líbí jejich jednoduchost a elegance P.S. Míšo, na setkání v Bruntáli už se moc těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Gratuluji Tome, došplhal jsi na můj pomyslný vrchol. Nádherné hodinky, rád se na ně někdy v Br. mrknu. Velká gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Doma jsem taky dostal pochvalu. Sice mě trošku rozhodila drahá polovička, když řekla, že jsou skoro tak hezké, jako její Seiko 5 (také modrý cifr), ale pak si to trošku vyžehlila hláškou, že rozhodně nejsou tak hnusné, jako jiné Rolexky ... :lol2: , dobrýý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Dobre si udelal, to nadseni po nasazeni na ruku si umim predstavit. Taky si obcas rikam, jestli vsechno nevystrilet, neco dosetrit a zkusit jedny jediny hodinky, ale zatim je na to asi cas...uzivej je, jsou moc pekny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Gratuluji k novemu primemu spojeni z Bruntale do Bratislavy!No a k rozhodnuti a hodinkam samozrejme taky At se dlouho libi a slouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Musím potvrdit, že Rolex byly asi taky jediné hodinky, za které mě manželka pochválila:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 drahá polovička se toho nebojí, ale má u mě bod za SEIKO 5 - nebo 10 bodů, ať nežeru:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter34 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 (upraveno) Super napísaný príbeh, nech Ti dlho robia radosť. Upraveno 27. července 2016 uživatelem peter34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Hezky jsi vyměnil, ta modrá je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Pripajam sa ku gratulaciam, ten pribeh je super tak hlavne nech ti dlho vydrzia aby ta rychlo neomrzeli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 (upraveno) Tak doufám, že ty Seiko pětky dostihnou alespoň v přesnosti, jestli se jedná o dobře vyladěnej 7S36 bude to těžký úkol ale kvůli tomu se takový hodinky nepořizujou, pěkná barevná kombinace, gratuluju a přeju ať Tě korunky bavěj co nejdýl Upraveno 28. července 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 28. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Nejsem nijak ujetý na značky, ale musím říct, že mě ta korunka na dvanáctce při každém pohledu až magicky uklidňuje. Jinak Daemone, ty pětky měla drahá na ruce asi 3x a od té doby se jí povalují na podložce že strapshopu. Stabilně nosí quartzové Hilfigery a tam se s přesností asi nebudu moct rovnat:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Gratulace jak cyp! Dokonce i spuchlina jako já o těch modrákách uvažoval Cifr a indexy naživo nádhera. Navíc Ti imho sednou víc než ty Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Poutavý příběh s dokonalým koncem. Taková chronopohádka na uklidnění a příjemný pocit z toho, že v tom člověk není sám a hlavně nádherně všem připomene, proč ty zubatá kolečka tak zbožňujeme. Gratuluji k pěknému postupu v chronocestě. Jsem zvědav jak bude postupovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXmass Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Nikdy mě to k Rolexu netáhlo. Ale najednou si dovedu představit, že se to jednou stane. Díky za hezký čtení! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 jsou hezký, k tomu pěkný počtení - moc gratuluju ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 (upraveno) Gratulace. To byl nervak. Stejně ambivalentni pocity ( díky za to slovo) mám z Tagem. Už jsem měl pocit, ze tu jsou sami devkari se zářezem na pazbe, ale najde se i srdcar. Ať slouží dobře a dlouho. Čau David Upraveno 28. července 2016 uživatelem diddi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Hezky napsané pocitové pochody chronomagorovy Gratuluji k postupu do Rolex sféry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se