Přejít na obsah

Každý tam asi jednou musíme

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pánové zase a znova díky všem za velmi milé komentáře. Sluníčko začíná pomalu péct a na ciferníku se rozjíždí nádherný kolotoč odstínů modré. Jsou prostě boží a věřím, že se hned tak rychle neokoukají.

Doma jsem taky dostal pochvalu. Sice mě trošku rozhodila drahá polovička, když řekla, že jsou skoro tak hezké, jako její Seiko 5 (také modrý cifr), ale pak si to trošku vyžehlila hláškou, že rozhodně nejsou tak hnusné, jako jiné Rolexky a že se jí líbí jejich jednoduchost a elegance :lol2:  

P.S. Míšo, na setkání v Bruntáli už se moc těším :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doma jsem taky dostal pochvalu. Sice mě trošku rozhodila drahá polovička, když řekla, že jsou skoro tak hezké, jako její Seiko 5 (také modrý cifr), ale pak si to trošku vyžehlila hláškou, že rozhodně nejsou tak hnusné, jako jiné Rolexky ...

:lol2: :lol2: :lol2: , dobrýý ...

Odkaz ke komentáři

Tak doufám, že ty Seiko pětky dostihnou alespoň v přesnosti, jestli se jedná o dobře vyladěnej 7S36 bude to těžký úkol :) ale kvůli tomu se takový hodinky nepořizujou, pěkná barevná kombinace, gratuluju  a přeju ať Tě korunky bavěj co nejdýl :)

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Nejsem nijak ujetý na značky, ale musím říct, že mě ta korunka na dvanáctce při každém pohledu až magicky uklidňuje.

Jinak Daemone, ty pětky měla drahá na ruce asi 3x a od té doby se jí povalují na podložce že strapshopu. Stabilně nosí quartzové Hilfigery a tam se s přesností asi nebudu moct rovnat:-D

Odkaz ke komentáři

Gratulace. To byl nervak. Stejně ambivalentni pocity ( díky za to slovo) mám z Tagem. Už jsem měl pocit, ze tu jsou sami devkari se zářezem na pazbe, ale najde se i srdcar. Ať slouží dobře a dlouho. Čau David

Upraveno uživatelem diddi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...