old black Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 Takže potřebuji SIM kartu? A když, tak proč to nejde používat přímo jako mobil? (jsem betonář ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 Ano, u klasického 3G modemu pro UMTS/HSDPA potřebuješ SIM kartu. A jako telefon to není možno používat proto, že to na to nebylo navrženo. Některé starší 3G (a hlavně 2G-GPRS/EDGE) karty/modemy to umožňovaly, ale u novějších to nejde - asi katování kostů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Kdyz se to tema znovu objevilo.. Delam na Lenovo Thinkpad T61p (Core2Duo 2.5 GHz, 4 GB RAM, 160GB disk) a jako demostroj mam 2 roky stary, ale stale vyborny HP nc8430 (temer stejna konfigurace). A v kapse mam HTC TyTNII, coz je vlastne taky takovej notebook . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 3 roky starej dell na práci, sedí prakticky pořád v docku, a nově jsem podědil 3 roky starý ibook g4 12", který mi přijde oproti delu jako stroj z jiného století minimálně tím že i po několika letech intenzivního používání vydrží několik hodin na baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Acer TM 6592 - Intel T8300 2,4 GHz, 4 GB RAM, 250 GB HD, WSXGA, celkem ujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skik Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 HP Pavilion zx5000 (P4 3,0, 1GB Ram, Ati 9600 128MB, 60GB HDD) zatím stačí, za 4 roky ani jeden problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Lehce vytuneny HP nx6110. Puvodne tam byl Celeron 1,5GHz a 256MB RAM. Ted tam je P-M 1,8GHz a 2048MB RAM Libi se mi na nem IBM look a rozlozeni klaves. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 (upraveno) Dell Vostro 1700, C2D T7300, 2GB RAM, 120GB HDD, 17" WUXGA (1920x1280), GF 8600M GT 256MB edt: uz mi padol par krat, raz z pleca na beton, sice v taske, ale nebola to taska na notas, schytal to na roh, takze mu prdlo magneziove chassis, ale len trosku (1cm) a facha dalej, dalej este dostal asi supku z pradu, lebop to "magnezium"prdlo aj vpredu pri repraku ... proste pracovny notas, jak ma byt Upraveno 6. ledna 2009 uživatelem TomasP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Půl roku starej HP nx7300. Omylem jsem s ním hodil, tak mu na jedné straně prasknul úchyt displeje, to jsem efektně slepil. Před nějakým časem přestala fungovat baterka, tak jede jenom připojenej na síť. A když jsem si koupil takovej gravírovací nástroj, tak jsem neměl co dělat a nad tím NTB jsem si gravíroval čísla do berle, napadal mě tam ten aluminiovej prach z berlí a NTB se to nelíbilo - pískal. Tak jsem ho luxoval a vysál jsem si nějaké klávesy, doteď jsou ve vysavači, nechce se mě tam hrabat. Jinak v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Ja mam HP Pavilion dv6000 - je v tom Core Duo 1,73, 1 GB RAM, 80 GB disk a nejake GeForce grafika, pamet netusim + na cesty a diky tomu, ze to HP je neskutecnej smejd jsem si koupil Acer One - je v tom Intel Atom, 1 GB RAM, 120 GB disk, vazi to kilo a je to proste fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Půl roku starej HP nx7300. Omylem jsem s ním hodil, tak mu na jedné straně prasknul úchyt displeje, to jsem efektně slepil. Před nějakým časem přestala fungovat baterka, tak jede jenom připojenej na síť. A když jsem si koupil takovej gravírovací nástroj, tak jsem neměl co dělat a nad tím NTB jsem si gravíroval čísla do berle, napadal mě tam ten aluminiovej prach z berlí a NTB se to nelíbilo - pískal. Tak jsem ho luxoval a vysál jsem si nějaké klávesy, doteď jsou ve vysavači, nechce se mě tam hrabat. Jinak v pohodě. Dej sem fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Lenovo Thinkpad R61 (14", C2D 2,1 GHz, 2 GB RAM) Kupoval jsem ho na jare jako nahradu za staricky (10 let) ale stale funkcni IBM Thinkpad 600E (PII 366 Mhz, 97 MB RAM, 20GB HDD). Ten stary uz byl funkcne naprosto za zenitem, ale mechanicky byl snad neznicitelny. Prijde mi, ze napr. klavesnice je u nej dosud lepsi nez u toho noveho. A taky si musim pochvalit servis Lenovo v Brne, jsou to machri. Podarilo se mi do klavesnice (uz toho noveho) vylit sklenici vody, ntb se okamzite zkratoval. Tak jsem ho odnesl do servisu (to bylo po vikendu v pondeli, nekdy na podzim). Nikdo po me nepozadoval zadnou instalaci do puvodniho stavu, nic. Celkem jsem na to spechal, protoze jsem mel jet v patek na konferenci a mel jsem na ntb rozpracovanou prezentaci. Chlapik volal druhy den, ze je odpalena deska (to by bylo cca. za 10k), ale ze je cista a ze to pujde vyridit jako reklamaci desky a zaplatim jen praci (1600 kc). Desku objednal, druhy den prisla a ve ctvrtek jsem si sel pro opraveny noutbuk. Takze oprava ve trech dnech a noutbuk ve stavu ready-to-work... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Rok a půl starý - MSI megabook L730X-074CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 V praci mimo jine stary a trochu vytuneny Dell Latitude D610 a doma stary, trochu vytuneny Medion MD 96500. S obema spokojenost, kdyz se neco sere, tak okna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Ja si nechal stavet pred cca 4 lety notase u nas v Libre. Uz nejede cd-romka, malo pameti, z krytu jsem potratil dva sroubky, baterka KO, vetrak rve jako blazen, jedine co je A1 je displej. Ani jeden mrtvej bod. Chtel jsem si poridit nejakej ten EEP ve vanocnich vyprodejich, uz jsem ho mel jednou chvily doma, nakonec jsem ho nekoupil. Ale nevim proc jsem si misto nej koupil na silvestra dalsi hodinky:-) Vypada to ze se s tim kramem budu trapit jeste nejakej cas. Nez koupim novej. Doufam ze zase nikdo nedate do vlakna nejakej superkauf, nebo se mi tenhle notas rozpadne:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Nedávno jsem to tady řešil, chtěl jsem notebook pro dceru, nakonec jsem ji počítač zkonfiskoval , model Toshiba Portege M800. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Macbook Air Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Dell XPS M1330 a pro drahou polovičku Sony Vaio VGN-FZ21Z - krásnej stroj, ale žrout baterky, njn 2 trubice na podsvětlení displeje si vezmou své. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Ja mam HP Pavilion dv6000 - je v tom Core Duo 1,73, 1 GB RAM, 80 GB disk a nejake GeForce grafika, pamet netusim + na cesty a diky tomu, ze to HP je neskutecnej smejd jsem si koupil Acer One - je v tom Intel Atom, 1 GB RAM, 120 GB disk, vazi to kilo a je to proste fajn Máš tam to nešťastný 3G? Na ten jsem zrovna koukal, hledám něco na cesty, do auta, na práci mám 17" Dell studio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 MacBookPro . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se